» » » » » Προγνωστικά ποδοσφαίρου Bundesliga: Ντέρμπι για την τριάδα στο Γκελζενκίρχεν

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Bundesliga: Ντέρμπι για την τριάδα στο Γκελζενκίρχεν
16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Προϊστορία: 35-12-11
Α’ Γύρος: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-1

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ήταν ανώτερη της Γιουβέντους και στη δεύτερη αναμέτρηση και με δύο νίκες με 2-0 κόντρα στη Μεγάλη Κυρία, πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε κατοχή, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πέτυχε και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (Μάντζουκιτς 64’, Πιζάρο 91’). Επόμενος αντίπαλος η Μπαρτσελόνα και μένει να δούμε αν έχει τα κότσια η Μπάγερν για να αποκλείσει μια από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο πρώτος ημιτελικός στο Μόναχο σε 10 μέρες. Στο πρωτάθλημα κάνει περίπατο εδώ και καιρό. Παραμένει αήττητη εδώ και 19 αγωνιστικές, με μόλις τρεις ισοπαλίες, και θέλει άλλους 7 βαθμούς στις 6 τελευταίες αγωνιστικές για να σπάσει το ρεκόρ πόντων του πρωταθλήματος (81), που κρατάει από πέρυσι η Ντόρτμουντ. Θα είναι εκπληκτικό κατόρθωμα να μην το καταφέρει. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της,
με ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επικράτησε της Άιντραχτ εκτός έδρας με γκολ του Σβαϊνστάιγκερ στο 52’, χάνοντας την ευκαιρία να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με το άστοχο πέναλτι του Αλάμπα (27’). Πιθανότατα ο Χάινκες να αφήσει κάποιους παίχτες να ξεκουραστούν, αφού ακολουθεί ο ημιτελικός του κυπέλλου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ την Τρίτη. Στα 17 τελευταία επίσημα μετράει 16 νίκες. Μοναδική ήττα, αυτή από την Άρσεναλ (0-2). Έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση (79) και άμυνα (13) στην κατηγορία. Αήττητη στα 10 τελευταία κόντρα στη Νυρεμβέργη (6-4-0). Τιμωρημένος ο μέσος Λουίζ Γκουστάβο (18 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Φαν Μπόιτεν (8 συμμ.), Μπαντστούμπερ (12 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Κρος (24 συμμ./6 γκ./8 ασίστ).

Εντός: 11-2-1
Γκολ: 48-11
Τελευταία 5: 5-0-0

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Συνέχισε την καλή της πορεία, επικρατώντας της Μάιντς με 2-1 εντός έδρας και παρέμεινε έτσι αήττητη για 9η αγωνιστική (4-5-0). Είχε βέβαια την τύχη με το μέρος της, αφού σκόραρε σε δύο από τις λίγες ευκαιρίες που είχε, ενώ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος τους αγώνα, είχαν περισσότερες φάσεις, αλλά και κατοχή (63-37). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αποδεικνύει πως είναι ομάδα που χτυπάει όλα τα παιχνίδια της και με τις εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις της από τον Οκτώβριο (6-5-0), διατηρεί στενή επαφή με την εξάδα (-4). Πολύ καλά, αν αναλογιστούμε ότι ξεκίνησε τη χρονιά με στόχο απλά την παραμονή. Έχει πάρει μόλις δύο ισοπαλίες στις 12 τελευταίες επισκέψεις της στο Μόναχο. Εκτός οι αμυντικοί Κορτσόφσκι (2 συμμ.), Μάρκος Αντόνιο (1 συμμ.), οι μέσοι Γκέμπχαρτ (18 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Χλούσεκ και ο επιθετικός Νγκανκάμ.

Εκτός: 3-5-6
Γκολ: 12-21
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Αν βρει χώρο η Νυρεμβέργη, μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα ή από στημένα. Είναι το μοναδικό αξιόλογο σενάριο στο παιχνίδι, αφού ούτε ο άσος ούτε το Over αξίζουν. Γκολ-γκολ στο 2.00 (GoalBet).



16:30 ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 0-0-2
Α’ Γύρος: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ 3-1

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Τρίτο παιχνίδι με τον Κράμερ στον πάγκο, σαφώς βελτιωμένη εικόνα, αλλά και πάλι δε μπόρεσε να κερδίσει. Ήταν οργανωμένη και κατά διαστήματα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είχε και τις περισσότερες φάσεις, αλλά δεν άντεξε όταν έμεινε με 10 λόγω την αποβολή του Ζίμερμαν στο 66’ και λίγο αργότερα δέχτηκε το γκολ 74’, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει. 8η αγωνιστική χωρίς νίκη, διατηρεί πάντως κάποιες ελπίδες για τη θέση των μπαράζ (-9), αλλά η αντίδραση πρέπει να έρθει άμεσα. Τώρα πως θα γίνει αυτό με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ, αυτό είναι άλλη ιστορία. Ειδικά όταν είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη και έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (18). Τιμωρημένος ο αμυντικός Ζίμερμαν (11 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Χέφελε (1 συμμ.), οι μέσοι Στίμπερ (15 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Τιράλα (1 συμμ.) και ο επιθετικός Οχάντζα.

Εντός: 0-4-10
Γκολ: 6-25
Τελευταία 5: 0-2-3

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Με ανατροπή που μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή που πέτυχε η Γιουνάιτεντ το ’99, η Ντόρτμουντ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, επικρατώντας στο Βεστφάλεν της Μάλαγα με 3-2. Βρέθηκε πίσω στο 25’, ισοφάρισε στο 40’ με τον Λεβαντόφσκι και στο 82’ οι ισπανοί πήραν και πάλι προβάδισμα. Το «θαύμα» ξεκίνησε με την ισοφάριση στο 91’ με τον Ρόις και ολοκληρώθηκε με τον Σίμπερ στο 93’. Βέβαια και ο διαιτητής είχε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι, αφού τόσο το δεύτερο γκολ της Μάλαγα, όσο και αυτό του Ρόις ήταν οφσάιντ. Πλέον ο Κλοπ θα αρχίσει να σχεδιάζει τα πλάνα του για τη Ρεάλ, την οποία φήμες θέλουν να αναλαμβάνει το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Μουρίνιο. Ο πρώτος αγώνας στη Γερμανία στις 24 Απριλίου. Στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ, αν και είχε το μυαλό στον αγώνα της Τρίτης και έχανε από το ημίχρονο με 1-2, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ στην επανάληψη και να πάρει τη νίκη (Σίμπερ 22’, 52’, Σούμποτιτς 64’, Λεβαντόφσκι 92’). Αύξησε έτσι στους 6 τη διαφορά από τη Λεβερκούζεν και δύσκολα να χάσει τη δεύτερη θέση. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (66), έχοντας σκοράρει στις 27 από τις 28 αγωνιστικές. Εκτός ο αμυντικός Οβομογιέλα και ο μέσος Αμινί.

Εκτός: 7-5-2
Γκολ: 30-18
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Από θαύμα προέρχεται η Ντόρτμουντ, λέτε να δούμε και άλλο θαύμα σήμερα; Κάνω κάποιες δειλές σκέψεις για τον άσο, ή τουλάχιστον να μη χάσει η Γκρόιτερ (1Χ στο 2.60 Mybet). Έδειξε κάποια καλά στοιχεία τελευταία, αν βρει κουρασμένη τη Ντόρτμουντ, ίσως να το πετύχει. Κατά τα άλλα δεν εμπνέει για κάτι το παιχνίδι.



19:30 ΣΑΛΚΕ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 15-17-26
Α’ Γύρος: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΑΛΚΕ 2-0

ΣΑΛΚΕ: Οι μπλε δείχνουν να έχουν συνέλθει και πετυχαίνοντας την 5η νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια τους, δείχνουν να εδραιώνονται σιγά-σιγά στην 4η θέση. Τελευταίο της «θύμα» η Βέρντερ, της οποίας επικράτησε στην έδρα της με 2-0, χάρη σε γκολ των Ντράξλερ (51’), Μαρικά (69’). Αν τα καταφέρει και σήμερα, τότε θα μειώσει τη διαφορά στον 1 και έχει κάθε λόγο να ελπίζει στην τριάδα και στην απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσ.Λ. του χρόνου. Over τα 8 από τα 9 τελευταία. Under και no goal οι 6 τελευταίες συναντήσεις της με τη Λεβερκούζεν. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 6 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε (1-2-3). Τιμωρημένος ο μέσος Νόισταντερ (27 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Ούνερσταλ (13 συμμ.), ο αμυντικός Παπαδόπουλος (10 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Μπαρνέτα (19 συμμ./1 ασίστ), Αφελάι (10 συμμ./2 γκ.), Πλιάτσικας και οι επιθετικοί Φαρφάν (25 συμμ./6 γκ./6 ασίστ), Ομπάσι (4 συμμ.).

Εντός: 9-2-3
Γκολ: 28-17
Τελευταία 5: 4-0-1

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Αν και ξεκίνησε πολύ καλά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ και προηγήθηκε με τον Σούρλε στο 12’, στην επανάληψη έχασε το ρυθμό της και δέχτηκε την ισοφάριση στο 70’, χωρίς να βρει τρόπο να απαντήσει μέχρι το τέλος. Μετράει μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία (1-1-2) και με τη Σάλκε να έχει πλησιάσει απειλητικά, η σημερινή αναμέτρηση θα κρίνει πολλά για την 3η θέση. Μόνο τη Φορτούνα έχει κερδίσει στις 6 τελευταίες εξόδους της (1-3-2). Γκολ-γκολ τα 7 από τα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ράιναρτζ (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Μπόνις (12 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπ, ο μέσος Πους και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

Εκτός: 5-4-5
Γκολ: 24-22
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Μπροστά εμπνέουν εμπιστοσύνη και οι δύο. Πιθανότατα θα έρθει εύκολα το γκολ-γκολ (1.63 MeridianBet), ίδιες πιθανότητες και για το over (1.74 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση