» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη τετράδας για Βαλένθια


Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη τετράδας για Βαλένθια
Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ: 9/9 over 2,5 δείχνει η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας, την τελευταία πενταετία.

Γκρόιτερ Φιρτ – Ντόρτμουντ: Ελεύθερα αγωνίζεται η υποβιβασμένη Γκρόιτερ Φιρτ. Από έξι σερί goal/goal προέρχεται η Ντόρτμουντ και είναι σίγουρα φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μαϊντζ – Αμβούργο: Μετά από εφτά σερί αήττητα παιχνίδια (1-6-0), η Μάιντζ λύγισε στη Νυρεμβέργη και ηττήθηκε με 2-1. Από τρεις σερί ήττες με γκολ 2-11 έρχεται το Αμβούργο.



Μπάγερν – Νυρεμβέργη: Δεν κάνει πουθενά στάση αυτή η Μπάγερν Μονάχουν, που πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ. Πάντως η Νυρεμβέργη τρέχει αήττητο εννιά αγωνιστικών (4-5-0).

Φορτούνα – Βέρντερ Βρέμης: Η Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν κερδίζει στα εφτά τελευταία της παιχνίδια (0-3-4). 14/14 εκτός έδρας goal/goal έχει η Βέρντερ Βρέμης.

Άρσεναλ – Νόριτς: Τρεις κολλητές νίκες και στο -2 από την τετράδα η φορμαρισμένη Άρσεναλ. Αντιθέτως η Νόριτς δεν κερδίζει της πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Άστον Βίλα – Φούλαμ: 7-4-0 εντός έδρας κόντρα στη Φούλαμ μετράει τα τελευταία 12 χρόνια η Άστον Βίλα, η οποία έχει και το κίνητρο στην σημερινή αναμέτρηση.

Έβερτον – ΚΠΡ: Πολύ δυνατή εντός έδρας η Έβερτον (9-6-1), την στιγμή που η ΚΠΡ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Τσάμπιονσιπ.

Ρέντινγκ – Λίβερπουλ: Εφτά διαδοχικές ήττες για την Ρέντινγκ και η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη. Νίκη ή αντίο Ευρώπη είναι το σύνθημα στην Λίβερπουλ.

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ: «Πετάει» το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σαουθάμπτον και η παραμονή αποτελεί πια θέμα χρόνου. Χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από την έδρα της η Γουέστ Χαμ.

Βαγιαδολίδ – Χετάφε: Μόλις μία νίκη σε 10 αγώνες (1-4-5) για την Βαγιαδολίδ. Πέντε σερί under και no goal μετράει η Χετάφε κρατώντας ταυτόχρονα το μηδέν στην άμυνα.

Τρουά – Παρί Σεν Ζερμέν: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Η ουραγός Τρουά κόντρα στην πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, που άφησε άριστες εντυπώσεις στην Βαρκελώνη παρά τον αποκλεισμό της.

Λεβάντε – Λα Κορούνια: Δύσκολη η έξοδος στην Ευρώπη για την Λεβάντε. Τρεις σερί νίκες έχει η Λα Κορούνια και αύξησε τις πιθανότητες παραμονής της.

Πεσκάρα – Σιένα: Η Πεσκάρα είναι κατά μεγάλο ποσοστό στην δεύτερη κατηγορία, ενώ εντός έδρας έχει σκοράρει μόλις μια φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η Σιένα προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και θέλει πάση θυσία τη νίκη.


Σάλκε – Λεβερκούζεν: Με πέντε νίκες στα έξι τελευταία (5-0-1) παιχνίδια της η Σάλκε έχει ανέβει μόνη στην 4η θέση. 11/14 over και 10/14 goal/goal εκτός έδρας η Λεβερκούζεν.

Αζαξιό – Νανσί: Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας έληξαν ισόπαλα.

Εβιάν – Ρεν: Το αήττητο σερί της Εβιάν για τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) τερματίστηκε στο εκτός έδρας με τη Σεντ Ετιέν. Η Ρεν συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και εφτά διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-2-5).

Λοριάν – Μπαστιά: Από διασυρμό με 5-0 από την Λιλ προέρχεται η Λοριάν. Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις η Μπαστιά συμπληρώνοντας για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν 3 συνεχόμενες νίκες.

Μπορντό – Μονπελιέ: Από τις λίγες ομάδες χωρίς στόχο στο πρωτάθλημα η Μπορντό. Η Μονπελιέ κυνηγά Ευρώπη, αν και εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική (4-2-9)

Μπρεστ – Ρεμς: Σημαντικό ματς παραμονής. Τέσσερις διαδοχικές ήττες η Μπρεστ. Σε καλή κατάσταση και με εφτά βαθμούς στα τρία τελευταία ματς η Ρεμς.


Εσπανιόλ – Βαλένθια: Η Εσπανιόλ επέστρεψε στις επιτυχίες και με επτά βαθμούς στα τελευταία τρία ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Βαλένθια και το διπλό ήδη δέχεται πιέσεις.

Αταλάντα – Φιορεντίνα: Αδιάφορη πλέον η Αταλάντα που σώθηκε μετά το διπλό στην Ίντερ. Η Φιορεντίνα έχει ηττηθεί στα 5/6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας της παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Μάλαγα – Οσασούνα: Η Μάλαγα επικεντρώνεται στους στόχους του πρωταθλήματος, μετά από τον άδικο αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ στο Champions League. Μία νίκη και τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την Οσασούνα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση