» » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Ματς αδιάφορων…


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Ματς αδιάφορων…
16:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΑΪΝΤΣ

Προϊστορία: 8-7-12
Α’ Γύρος: ΜΑΪΝΤΣ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2-1

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της η Νυρεμβέργη, που έμεινε αήττητη για 8η αγωνιστική (3-5-0), παίρνοντας δίκαια την εκτός έδρας ισοπαλία στο Βόλφσμπουργκ με 2-2. Την πήρε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-2 (3’, 27’), αλλά έφερε το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε ένα πεντάλεπτο (61’, 66’) και είχε ευκαιρίες ακόμα για να φύγει με τη νίκη. Εντός έδρας μετράει αήττητη 9 αγώνων (5-4-0). Κρίμα που δεν τα έκανε αυτά από την αρχή για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο τώρα, όπου απέχει 7 βαθμούς από την εξάδα. Μόνο από τη Ντόρτμουντ έχει χάσει στα 12 τελευταία. Εκτός οι αμυντικοί Κορτσόφσκι (2 συμμ.), Μάρκος Αντόνιο (1 συμμ.), οι μέσοι Γκέμπχαρτ (18 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Χλούσεκ και ο επιθετικός Νγκανκάμ.


Εντός: 5-6-2
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 2-3-0

ΜΑΪΝΤΣ: Πριν καλά-καλά ξεκινήσει το ματς με τη Βέρντερ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Ζαλάι (12’’) και είχε τον έλεγχο και αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια. Δεν το εκμεταλλεύτηκε όμως και σε μια από τις λίγες απειλητικές καταστάσεις της Βέρντερ δέχτηκε το γκολ (69’), με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Παρέμεινε αήττητη για 7η αγωνιστική, μετρώντας 6 ισοπαλίες στο ίδιο διάστημα. Με νίκη σήμερα συνεχίζει τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού θα πιάσει Φράιμπουργκ και Άιντραχτ στους 42. Μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν μετά τη δήλωση του Ίβανσιτς ότι δεν ανανεώνει, δείχνοντας πως μάλλον έχει βρει άλλο σταθμό στην καριέρα του. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα (30). Under τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Αήττητη στα 5 τελευταία κόντρα στη Νυρεμβέργη (3-2-0). Εκτός ο τερματοφύλακας Κάριους (1 συμμ.), οι αμυντικοί Μπούνγκερτ (7 συμμ.), Σιλκ, οι μέσοι Καλιγκιούρι (18 συμμ./1 γκ.), Ρουκάβιτσα (6 συμμ.) και ο επιθετικός Κλάσνιτς (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 3-5-5
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 1-4-0

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Σε πολύ καλό momentum αμφότερες. Δείχνουν αρκετά ισοδύναμες το τελευταίο διάστημα και μπορούν να κυνηγήσουν τη νίκη σήμερα. Στα τελευταία παιχνίδια τους έδειξαν επιθετικές αρετές και οι δύο και αν συνεχίσουν έτσι θα έχουμε εύκολα το over στο 1.95 (BetShop).



18:30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Προϊστορία: 18-7-22
Α’ Γύρος: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 2-4

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Η Άουγκσμπουργκ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιχείρησε 25 σουτ, αλλά το Αννόβερο ήταν πιο αποτελεσματικό και με δύο γκολ του Ράους (61’, 91’, τα πρώτα του φέτος) κατάφερε να κλέψει τη νίκη. Ανανέωσε έτσι τις ελπίδες της για έξοδο στο Γιουρόπα, αφού με νίκη σήμερα μπορεί να μειώσει στους δύο τη διαφορά από την εξάδα. Μόνο τρεις φορές έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα φέτος. Εκτός ο τερματοφύλακας Ράντλινγκερ, οι αμυντικοί Σούλτσε, Έγκιμαν (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι μέσοι Χούστσι (21 συμμ./9 γκ./9 ασίστ), Στιντλ (14 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.), Φράνκα, Αϊσιτσέκ, Σούνμαν, Γκίσελμαν.

Εντός: 8-3-2
Γκολ: 28-15
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Υποδέχθηκε τη Ντόρτμουντ, η οποία προηγήθηκε στο 29’. Η Στουτγάρδη δεν πτοήθηκε και έμεινε στο παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και ισοφαρίζοντας με τον Μαξίμ στο 63’. Το πάθος ξεχείλισε από εκεί και έπειτα και ένα σκληρό μαρκάρισμα του Νίντερμαϊερ είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του στο 69’. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ με 10 και τελικά δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 82’. Αρνητική η ήττα, θετική η απόδοση της ομάδας, που έχει να δείξει πολλούς μήνες τέτοια όρεξη και πάθος. Με το -10 από την εξάδα αποχαιρετάει πλέον όποια ελπίδα για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, ενώ με το +8 από τη θέση των μπαράζ δεν έχει λόγο να ανησυχεί. Έχει πετύχει μόνο δύο νίκες στο πρωτάθλημα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Και οι δύο ήταν εκτός έδρας. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Νίντερμαϊερ (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Χάρνικ (24 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Βάις, οι μέσοι Ντιντάβι (3 συμμ.), Μπα (1 συμμ.), Τορούν (9 συμμ.).

Εκτός: 6-2-6
Γκολ: 15-23
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Χωρίς άγχος η Στουτγάρδη, κάτι που την κάνει αυτόματα και επικίνδυνη. Το Αννόβερο ελπίζει σε κάτι καλύτερο, αλλά δε μας πείθει τόσο πολύ για να το στηρίξουμε. η έλλειψη κινήτρου για τους φιλοξενούμενους και η φετινή συμπεριφορά του Αννόβερο, μας οδηγούν στο over (1.74 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση