» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Super League: Τον πρώτο λόγο το... κίνητρο!


Προβλέψεις στοιχήματος Super League: Τον πρώτο λόγο το... κίνητρο!
15:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΦΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Στον τελικό της περασμένης αγωνιστικής στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 και έμεινε εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Μπήκε μουδιασμένα και γλίτωσε το γκολ στην αρχή του αγώνα, αλλά στην συνέχεια σορόπιασε ήταν καλύτερος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και το τρίποντο. Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Παύλος Δερμιτζάκης, τονίζοντας πως ήταν εντυπωσιακή η προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες του στο τακτικό κομμάτι. Κατηγορίες για χτυπήματα στον Δ. Παπαδόπουλο, που τελικά όμως δεν αποδείχθηκαν. Πάντως η ομάδα τρέχει αρνητικό σερί, αφού μετράει μόλις μία νίκη στα εννέα τελευταία και βρίσκεται στο +1 από την γραμμή του υποβιβασμού. Ακολουθούν τα ματς με ΟΦΗ εντός, ΑΕΚ εκτός και Ξάνθη εκτός. Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπολογίζεται κανονικά ο Παπαδόπουλος, ενώ αμφίβολοι θα είναι οι Κοντογουλίδης και Λαδάκης.


ΕΝΤΟΣ: 5-1-7
ΓΚΟΛ: 22-31
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΟΦΗ: Πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ την περασμένη αγωνιστική με 2-1,αφού έδειξε από την αρχή ότι ήθελε περισσότερο το ματς. Μπήκε πολύ πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε τις καλύτερες φάσεις για να σκοράρει. Αμυντικά είχε κάποια προβλήματα που σβήστηκαν όμως από την καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας. Πειστική εμφάνιση από τους Κρητικούς, που πλέον βρίσκονται στο+5 από την γραμμή του υποβιβασμού και έχουν σαφές πλεονέκτημα για την παραμονή. Ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ στο μεσοδιάστημα θα έχει φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από έξι ματς για το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη, που υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τον Άρη. Μακριά από την έδρα τους οι Κρητικοί αποδυναμώνονται αισθητά και την φετινή σεζόν μετρούν εννέα ήττες σε 14 εξόδους τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σαρ, Παπάζογλου, Χαριτωνίδης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης και Σόουζα.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-9
ΓΚΟΛ: 29-29
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι που έχουν και μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, θα καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο του κακού μακριά από την Κρήτη ΟΦΗ, που σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες (1,75 Mybet).



17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-4-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παρουσιάστηκε νωθρός στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όπου τελικά έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, αφού ηττήθηκε με 2-1. Αυτή ή ήττα έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό σερί των πέντε σερί νικών, που είχε ανεβάσει πολύ βαθμολογικά τους Αρκάδες. Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Αστέρας να αποσπαστεί στην δεύτερη θέση από τον ΠΑΟΚ, αλλά θα έχει την ευκαιρία αν τον αντιμετωπίσει τέσσερις φορές μέχρι το τέλος της σεζόν (δύο στα πλέϊ οφ και δύο στον ημιτελικό του Κυπέλλου). Πλέον το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη συγκατοικεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ η διαφορά από την 5η θέση έχει αυξηθεί στους 15 βαθμούς. Εντός έδρας η ομάδα την φετινή σεζόν είναι πολύ δυνατή, αφού μετράει συνολικά 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Αμφίβολοι για την σημερινή αναμέτρηση οι Φούλοπ και Πιπίνης.

ΕΝΤΟΣ: 10-2-1
ΓΚΟΛ: 38-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΞΑΝΘΗ: Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική και θα πρέπει να είναι χαρούμενη με το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο(0-0). Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και στάθηκε τυχερή σε δύο τρεις καλές φάσεις ου δημιούργησαν οι Περιστεριώτες. Δριμύτατη κριτική άσκησε στους παίκτες της ομάδας, ο ιδιόκτητης, Χρήστς Πανόπουλος, που ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την αποκρουστική εμφάνιση της ομάδας. Η Ξάνθη με αυτό το τρόπο έχασε την ευκαιρία να μειώσει περισσότερο την απόστασή της από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννενα, αφού πλέον ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ακρίτες μακριά από την έδρα τους τα πάνε σχετικά καλά και στις τρεις τελευταίες εξόδους της μετράει ισάριθμες νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός , Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασιλακάκη και Φλίσκα, ενώ λύθηκε οριστικά το συμβόλαιο του Γκλέϊσον.

ΕΚΤΟΣ: 4-4-5
ΓΚΟΛ: 24-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Ο Αστέρας επιστρέφει στην δυνατή του έδρα και απέναντι στην Ξάνθη, που δεν "καίγεται" για τα πλέϊ οφ, έχει τον πρώτο λόγο. Άσσος (1,60 GoalBet).



17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Πέτυχε τεράστια νίκη την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Πλατανιάς στα τέσσερα ματς που έχουν δώσει με τους "πράσινους" και η πιο καθοριστική, αφού με το τρίποντο αυτό η ομάδα αποσπάστηκε επτά βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Οι Χανιώτες πλέον μπορούν να πανηγυρίζουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και στα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος θα παίξουν χωρίς το βαθμολογικό άγχος. Σήμερα φιλοξενούν εντός έδρας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και η ομάδα θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να χαροποιήσει τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο στα "Περιβόλια". Εντός έδρας το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη μετράει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα λείψουν οι Λαμπάρθε, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης και Κάστελς.

ΕΝΤΟΣ: 6-4-3
ΓΚΟΛ: 27-33
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατώτερος του αναμενομένου στο μεγάλο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" την περασμένη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ, με το 0-0 να έρχεται σχεδόν φυσιολογικά. Αδυναμία στην δημιουργία καλών φάσεων για τον Ολυμπιακό, που δείχνει σημάδια χαλάρωσης στο τέλος της σεζόν, αφού το πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει και μαθηματικά. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" έστειλε μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις ότι άπαντες θα κριθούν στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Σκασμένος μετά το ματς ο Κώστα Μήτρογλου, που έσπασε τζάμι μέσα στα αποδυτήρια, ενοχλημένος από την μη χρησιμοποίηση του. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στοχεύει στην επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση οι Πίνο και Ιμπαγάσα.

ΕΚΤΟΣ: 11-3-0
ΓΚΟΛ: 57-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

Προβλέψεις στοιχήματος: Χωρίς άγχος θα παίξουν οι γηπεδούχοι, που πλέον έχουν σωθεί και θα παίξουν πιο χαλαρά, απέναντι σε ένα Ολυμπιακό, που ψάχνει μία καλή εμφάνιση ώστε να επανέλθουν τα χαμόγελα. Διπλό (1.60 Mybet).


19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 10-0-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τραγική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων, που έφυγε με το τρίποντο, επικρατώντας με 1-0. Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί του Φάμπρι προς του παίκτες στην συνέντευξη τύπου, με τον Ισπανό πλέον να είναι παρελθόν από το "τριφύλλι". Την θέση του στον πάγκο της ομάδας θα αναλάβει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Βονόρτας, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή και τεχνικού διευθυντή εν' όψει της νέας σεζόν. Πάντως αυτή η ήττα(η δεύτερη σερί) εκτός από ανακατατάξεις, έφερε και τον Παναθηναϊκό σε πολύ δύσκολη θέση, αφού πλέον οι "πράσινοι" βρίσκονται στο -3 από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχουν και ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας την επόμενη εβδομάδα. Μακριά από την έδρα τους οι "πράσινοι" φέτος μετρούν τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες και σήμερα θα αγωνιστούν χωρίς τους Σο, Τοτσέ, Μπουμσόνγκ, Μαυρία, Σεϊταρίδη και Πίντο.

ΕΝΤΟΣ: 4-6-3
ΓΚΟΛ: 28-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πήρε τεράστια νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Δευτέρα με 2-1 και εξασφάλισε την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ. Καλύτερος από τους Αρκάδες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αφού έδειξε μεγαλύτερη θέληση και πάθος για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Σάμαρης πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που έχει πλέον αποσπαστεί 8 βαθμούς από τον Άρη, που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Αδιάφορο το φινάλε για τον Πανιώνιο, που έχει ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακός εκτός έδρας, ενώ στο μεσοδιάστημα υποδέχεται την Ξάνθη. Μακριά από την έδρα του ο Πανιώνιος έχει τις περισσότερες ήττες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Σούπερ Λιγκ(10 σε 13 εξόδους του) και αυτό φανερώνει την αδυναμία του. Εκτός σήμερα οι Καπάνταης, Τσιμουρλίδης και Λαμπρόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ανδράλα.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-10
ΓΚΟΛ: 31-37
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Πολύ χαμηλός ο άσσος του Παναθηναϊκού, αλλά και πολύ πιθανός, αφού η αλλαγή προπονητή θα αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο. Ο Πανιώνιος αδιάφορος πλέον θα είναι πιο εύκολος αντίπαλος. Άσσος (1,55 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση