» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Στην 3η θέση πλέον η Μαρσέιγ, χωρίς περιθώρια η Μπρεστ


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Στην 3η θέση πλέον η Μαρσέιγ, χωρίς περιθώρια η Μπρεστ
18:00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΠΡΕΣΤ

Προϊστορία (από 2010): 2-2-1
Α’ Γύρος: ΜΠΡΕΣΤ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Δεν ήταν καλή στο ντέρμπι με τη Λιλ και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που πήρε το εκτός έδρας 0-0. Παρέμεινε για 6η αγωνιστική αήττητη (3-3-0), με εξαιρετικές επιδόσεις στην άμυνα στο ίδιο διάστημα (μόλις 1 γκολ παθητικό), αλλά από χθες, χάρη στη νίκη της Λυόν, έπεσε στην 3η θέση και ένα βαθμό πίσω της, οπότε δεν υπάρχει καιρός για χαλάρωση. Έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό και στα 5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, αν και βγάζει κάποια δυσκολία στη δημιουργία ευκαιριών, έχοντας βρει δίχτυα μόλις 2 γκολ στο ίδιο διάστημα. Under τα 10 από τα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, no goal τα 9 από αυτά. Χωρίς απουσίες απόψε.


Εντός: 9-3-3
Γκολ: 20-16
Τελευταία 5: 2-3-0


ΜΠΡΕΣΤ: Πέμπτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Μπρεστ, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Ρεμς με 0-2. Αρκετά κρίσιμη μάλιστα, αφού και η Ρεμς έχει σαν στόχο την παραμονή. Είχε πάντως περισσότερες ευκαιρίες και ελαφρώς την κατοχή, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη ψυχραιμία (2 γκολ με 4 σουτ στην εστία) και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς. Τα πράγματα έχουν «σφίξει» πολύ για την ομάδα του Μάρτινς (0-0-2, χωρίς να πετύχει ακόμα γκολ, το ρεκόρ του), που βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν έχοντας μόνο τη Σοσό στους τρεις βαθμούς διαφορά (η μόνη ομάδα που μπορεί να πιάσει), γιατί με τις υπόλοιπες η ψαλίδα ανοίγει. Πάντως βγάζει το χειρότερο πρόσωπο της στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, αφού με μόλις 5 βαθμούς στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (1-2-9), είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα στο πρωτάθλημα και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: έχει τη χειρότερη επίθεση στη Γαλλία (29), έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά στα 5 τελευταία, ενώ ούτε αμυντικά τα πηγαίνει καλύτερα, έχοντας δεχτεί γκολ στα 15 από τα 17 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εκτός ο αμυντικός Μπαΐς (18 συμμ./2 γκ.), οι μέσοι Λεσουαμιέ (22 συμμ./2 γκ./5 ασίστ), Ντερνίς (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Κάλεντ (5 συμμ.) και ο επιθετικός Αλφόνς.

Εκτός: 3-2-11
Γκολ: 13-30
Τελευταία 5: 0-0-5

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Μεγάλο φαβορί η Μαρσέιγ, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τον άσο. Σαφώς καλύτερη επιλογή το over (2.05 BetShop), με την άμυνα της Μπρεστ να μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους επιθετικούς των Μαρσέιγ να «ξεμπουκώσουν».

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση