» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Τώρα η ποτέ για Τζένοα


Προγνωστικά στοιχήματος: Τώρα η ποτέ για Τζένοα
Ντόρτμουντ – Μάιντζ: Από 9/10 goal/goal προέρχεται η Ντόρτμουντ. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Μάιντζ, που είναι πάντα ωστόσο στο κόλπο της Ευρώπης.

Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ: Δύο διαδοχικές ισοπαλίες για την Λεβερκούζεν, που θα αρκεστεί απλά στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας. Απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό η Χόφενχαϊμ.



Αννόβερο – Μπάγερν: Παραδοσιακά ισχυρή εντός έδρας το Αννόβερο (8-4-2). Η Μπάγερν Μονάχου μακριά από το γήπεδο της μετράει 13-1-0 με τέρματα 31-2, όμως ακολουθεί το πρώτο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League.

Αμβούργο – Φορτούνα Ντ.: Μεγάλο διπλό για την έξοδο στην Ευρώπη κόντρα στη Μάιντζ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική το Αμβούργο. 2-3-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, που είναι ντεφορμέ.

Αϊντραχτ Φρ. – Σάλκε: Αρκετά ανοιχτά αγωνίζονται οι δύο ομάδες. 10/14 over μετρά η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας και η Σάλκε εκτός έδρας αντίστοιχα.

Σουόνσι – Σαουθάμπτον: 11/16 over 2,5 μετράει εντός η Σουόνσι, 10/16 εκτός η Σαουθάμπτον.Τα πολλά γκολ έχουν τύχη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ: Αδιάφορη εδώ και καιρό η Γουέστ Μπρομ, αποτέλεσμα των δύο σερί ηττών. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη η Νιούκαστλ, θέλει βαθμούς.

Γουέστ Χαμ – Γουίγκαν: Τρεις σερί ισοπαλίες μετράει η Γουέστ Χαμ και τέσσερις αγωνιστικές συνολικά αήττητη. Τέσσερα κολλητά under σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Γουίγκαν.

Νόριτς – Ρέντινγκ: Η Νόριτς αγνοεί τη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-3-3), όμως η Ρέντινγκ είναι για κλάματα τελευταία και ειδικά εκτός έδρας (1-2-13).

Φούλαμ - Άρσεναλ: Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η αδιάφορη Πλέον Φούλαμ. «Κόλλησε» στο 0-0 κόντρα στην Έβερτον η Άρσεναλ.

ΚΠΡ – Στόουκ: Μη αναστρέψιμη δείχνει η κατάσταση η ΚΠΡ, καθώς η παραμονή απέχει στους 10 πόντους. Έμπλεξε για τα καλά η Στόουκ, καθώς δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγωνιστικές.

Σάντερλαντ – Έβερτον: Με φουλ ψυχολογία η Σάντερλαντ μετά το μεγάλο διπλό με 3-0 στην έδρα της Νιούκαστλ. Άντεξε απέναντι στην Άρσεναλ η Έβερτον (0-0).

Γρανάδα – Βαγιαδολίδ: Ντεφορμέ και οι δύο ομάδες, οκτώματς χωρίς νίκη η Γρανάδα, ένα τρίποντο στα τελευταία επτά έχει και η Βαγιαδολίδ. Πάντως το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους.

Ορντούσπορ – Κασίμπασα: Πέντε διαδοχικές ήττες για την Ορντούσπορ και ο Ραούλ Κούπερ αποτελεί ήδη παρελθόν. Ντεφορμέ και η Κασίμπασα μετά από δύο απανωτές ήττες.

Μαρσέιγ – Μπρεστ: Πέντε σερί no goal κλασικά η Μαρσέιγ. Πέντε σερί ήττες η Μπρεστ.

Τζένοα – Αταλάντα: «Καίγεται» για νίκη η Τζένοα , όμως δεν κερδίζει εδώ και εφτά αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Απόσταση ασφαλείας εννιά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη έχει η Αταλάντα και σίγουρα ο άσος θα προτιμηθεί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ρεάλ Μ. – Τζένοα: Με τον ημιτελικό απέναντι στην Ντόρτμουντ να πλησιάζει, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπέτις. Οι φιλοξενούμενοι τα δύο τελευταία χρόνια μετρούν δύο βαριές ήττες (4-1 και 6-1).


Βέρντερ Βρ. – Βόλφσμπουργκ: Αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (1-4-0) η Βόλφσμπουργκ, χωρίς νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα (0-4-4) η Βέρντερ Βρέμης.

Καραμπούκσπορ – Μερσίν: Τον δεύτερο χειρότερο εντός έδρας απολογισμό έχει η Καραμπούκσπορ (4-4-6). Ωστόσο η Μερσίν είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Ακισάρσπορ – Μπεσίκτας: Με τα γκολ του Φάνη Γκέκα, η Ακισάρσπορ μπορεί να ελπίζει και ειδικά μετά από τα δύο σερί τρίποντα. Πάντως η Μπεσίκτας είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Τουρκίας (7-3-4).

Χέρακλες – Βάαλβαϊκ: Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Χέρακλες. Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς η Βάαλβαϊκ.

Βίλεμ – Ρόντα: Τέσσερις κολλητές ήττες για την ουραγό Βίλεμ. Πάντως και η Ρόντα δεν κερδίζει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: : Εύκολα κερδίζει συνήθως η Μπαρτσελόνα τη Λεβάντε εντός, όπου μετρούν έξι σερί νίκες την τελευταία δεκαετία.

Αλκμάαρ – Αϊντχόφεν: Η Αλκμάαρ πλέον βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας +6 βαθμών, μετά την μεγάλη νίκη επί της Ουτρέχτης. Μόλις μια νίκη εκτός έδρας η Αϊντχόφεν, η οποία βλέπει τον τίτλο να κάνει… φτερά.


Ουντινέζε – Λάτσιο: Διατηρεί ελπίδες Ευρώπης η Ουντινέζε μετά τις δύο σερί νίκες. Μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές η ντεφορμέ Λάτσιο.

Βαλένθια – Μάλαγα: Παίζει τα ρέστα της για τετράδα η Βαλένθια. Υπολογίσιμη και εκτός έδρας η Μάλαγα (6-4-5).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση