» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Primera Division: Ντέρμπι ουραγών… κυριολεκτικά!


Προγνωστικά Στοίχημα Primera Division: Ντέρμπι ουραγών… κυριολεκτικά!
22:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΘΕΛΤΑ

Προϊστορία (από 1997): 7-3-9
Α’ Γύρος: ΘΕΛΤΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1-1

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Εντός προγράμματος ήττα από τη Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να αισθάνεται τυχερή που γλίτωσε το μεγαλύτερο διασυρμό: 5-0 στο 46’! Ήρθε πάντως στο χειρότερο σημείο για τους νησιώτες, που έφτασε τις τρεις σερί ήττες, προηγήθηκε και η ήττα στον τελικό με τη Λα Κορούνια, και πλέον σταθεροποιήθηκε στην τελευταία θέση, με 4 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Από ότι φαίνεται, τα πάντα θα κριθούν στο σημερινό παιχνίδι με τη Θέλτα, με την οποία ισοβαθμούν στους 24, αλλά και στα δύο επόμενα, αν χτυπήσει το παιχνίδι με την αδιάφορη Βαγιεκάνο και την 18η Σαραγόσα. Δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Θέλτα. Μαζί με τη Λα Κορούνια, έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (63). Εκτός ο αμυντικός Αντόνιο Λόπεζ (7 συμμ.), ο μέσος Ζοάο Βίκτορ (7 συμμ.) και ο επιθετικός Αλβάρο (1 συμμ.).


Εντός: 4-3-7
Γκολ: 18-26
Τελευταία 5: 2-0-3


ΘΕΛΤΑ: Ήταν λίγη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την αδιάφορη Βαγιεκάνο και έχασε δίκαια και εύκολα με 0-2. Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-1-4) και παρέμεινε στο «βυθό» παρέα με τη Μαγιόρκα. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ξανά την κρισιμότητα του ματς, αλλά αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι η Θέλτα δείχνει στο χειρότερο σημείο του πρωταθλήματος το χειρότερο αγωνιστικό προφίλ. Είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην Πριμέρα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς σε 15 εξόδους (1-1-13), ενώ έχει και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (11). Εκτός ο τερματοφύλακας Σέρχιο Άλβαρεζ (2 συμμ.) και οι αμυντικοί Αντρέ Τούνιεθ (22 συμμ.), Μάγιο (17 συμμ.), Λόρκα (1 συμμ.). Τιμωρημένος ο επιθετικός Ιάγκο Άσπας (28 συμμ./10 γκ./6 ασίστ), αμφίβολος ο αμυντικός Ντεμίντοφ (12 συμμ.).

Εκτός: 1-1-13
Γκολ: 11-29
Τελευταία 5: 0-1-4

Προγνωστικά στοίχημα: Τριπλή το παιχνίδι. Η Θέλτα έχει δείξει ότι μπορεί και καλύτερα και θα την εμπιστευτούμε, ακόμα και χωρίς Ιάγκο Άσπας. Χ2 στο 1.67 (MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση