» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Πολλά γκολ στο Μαγιόρκα - Θέλτα


Νόρντζελαντ – Κοπεγχάγη: Τέσσερις σερί νίκες και πέντε στα τελευταία έξι ματς έχει η αήττητη εντός έδρας Νόρντζελαντ. Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της είναι η Κοπεγχάγη.

Χέλσινμποργκ – Μιάλμπι: Θετικό κρίνεται το ξεκίνημα της Χέλσινμποργκ, με μία νίκη και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πάντα ζημιάρα η Μιάλμπι, που έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά φέτος για το πρωτάθλημα.

Μπεσίκτας – Αντάλιασπορ: Η Μπεσίκτας ντεφορμαρίστηκε στο τελευταίο και κρίσιμο κομμάτι του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαία η ήττα με 3-0 από την Μπούρσασπορ την προηγούμενη αγωνιστική. Από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας η Αντάλιασπορ (3-3-8).


Έλφσμποργκ – Γκέτεμποργκ: Την τελευταία εξαετία, η Έλφσμποργκ έχει απολογισμό 5-1-0 όποτε υποδέχεται την Γκέτεμποργκ.

Άουε – Καϊζερσλάουτερν: Μέτρια η εντός έδρας πορεία της Άουε στο πρωτάθλημα. (5-5-4). Η Καϊζερσλάουτερν είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (12-12-4).

Σατορού – Ναντ: Τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της Σατορού και τα 6/9 της Ναντ ήρθαν no goal.

Λάτσιο – Γιουβέντους: Αρκετά καλή η παράδοση για την Γιουβέντους, που μετράει 5-2-0 στα εφτά τελευταία της παιχνίδια στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Λάτσιο και τρία σερί διπλά.

Μαγιόρκα – Θέλτα: 6/6 over έχει στα τελευταία της η Μαγιόρκα, 6/7 over και goal/goal μετράει αντίστοιχα η Θέλτα, όπου κοντράρονται σήμερα στον «τελικό» παραμονής.

Μπελγράνο – Κίλμες: Τρεις σερί ισοπαλίες για την Μπελγράνο, το ίδιο και για την Κίλμες. Πιθανό να τις κάνουν και τέσσερις στα προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση