» » » » » » Προγνωστικά Primera Division: Καλύτερη ομάδα η Βαλένθια.


Προγνωστικά Primera Division: Καλύτερη ομάδα η Βαλένθια.
22:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Προϊστορία: 12-8-9
Α’ Γύρος: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Το παιχνίδι με την Ατλέτικο ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τον Ζόνας να δίνει το προβάδισμα για τις νυχτερίδες στο 5’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως (6’), αλλά παραδόξως το σκορ έμεινε ως το τέλος, με τη Βαλένθια να είναι πιο απειλητική. Απέφυγε την ήττα για δεύτερο συνεχόμενο, αλλά η νίκη με τη Μπέτις ήταν η μόνη στα 5 τελευταία και παραμένει ακόμα εκτός τετράδας, που είναι φυσικά ο στόχος για φέτος. Με νίκη πάντως σήμερα πλησιάζει την 4η Σοσιεδάδ στους 2 βαθμούς και σε 3 εβδομάδες θα την αντιμετωπίσει στο Ανοέτα. Μετράει μόνο δύο νίκες στα 5 τελευταία εντός. Τα 7 τελευταία κόντρα στη Βαγιαδολίδ στο Μεστάγια, είχαν 2-3 γκολ. Χωρίς απουσίες απόψε.


Εντός: 9-3-3
Γκολ: 30-23
Τελευταία 5: 1-3-1


ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Βρέθηκε να προηγείται χωρίς κόπο, με το αυτογκόλ που σημείωσε η Οσασούνα στο 11’ και κράτησε το προβάδισμα χωρίς κόπο στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και έκαναν εύκολα και δίκαια την ανατροπή, σημειώνοντας τρία γκολ μέχρι το 69’. Χαρακτηριστική η αδιαφορία της Βαγιαδολίδ στο ματς, που έφτασε έτσι τις 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2), λογικό από τη μία, με τους 9 βαθμούς διαφοράς από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφίβολοι οι μέσοι Έμπερτ (16 συμμ./5 γκ./5 ασίστ), Βίκτορ Πέρεθ (17 συμμ./3 γκ.) και ο επιθετικός Λάρσον (10 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 4-3-7
Γκολ: 12-19
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά: Η Βαγιαδολίδ παίζει χωρίς όρεξη τον τελευταίο καιρό και αναμένεται να περάσει δύσκολα στο Μεστάγια. Είναι καλύτερη ομάδα η Βαλένθια και επιπλέον έχει κίνητρο και έδρα. Ακόμα και έτσι, θεωρώ πολύ χαμηλό το 1.40 του άσου (MyBet), αλλά εύκολα-δύσκολα, λογικά θα έρθει.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση