» » » » » » » Προγνωστικά Super League: Ένα ντέρμπι και δύο... "τελικοί"


Προγνωστικά Super League: Ένα ντέρμπι και δύο... "τελικοί"
19:00 AEK - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

AEK: Πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική και δίκαια γνώρισε την ήττα με 2-0. Επιθετικά ανύπαρκτη η "Ένωση" που δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους Γιαννιώτες, που της δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Αυτή η νέα ήττα, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Έβεντ Λίνεν, έφεραν ανακατατάξεις στην ΑΕΚ, αφού πλέον ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα, με τον Τραϊανό Δέλλα (μαζί με Ζήκο και Μπορμπόκη) να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές. Η ΑΕΚ ήταν φανερό πως χρειαζόταν ένα γερό ταρακούνημα, αφού στα τελευταία ματς δυσκολευόταν πολύ, ειδικά στο σκοράρισμα. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Αρκετός κόσμος αναμένεται σήμερα στο ΟΑΚΑ, αφού για την ΑΕΚ το ματς είναι "τελικός". Με νίκη η ΑΕΚ σήμερα με δύο γκολ διαφορά εξασφαλίζει την παραμονή, αλλιώς θα πρέπει να περιμένει και την επόμενη αγωνιστική, που δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Εκτός σήμερα οι Κορδέρο, Κωσταντόπουλος, Φουρτάδο, Κατίδης και Αρκούδας.


ΕΝΤΟΣ: 6-4-4
ΓΚΟΛ: 21-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πήρε πού σημαντική νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας και παρέμεινε στο +1 από τον Άρη, που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Οι "πράσινοι" εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των φιλοξενούμενων και με την θέληση και το πάθος που έδειξαν έφτασαν στο πολυπόθητο τρίποντο. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς που παραμένει αήττητη η ομάδα του Σταύρου Δερμιτζάκη, που μετράει όμως μόλις δύο νίκες στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Την τελευταία αγωνιστική έχει την τύχη να υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Κέρκυρα, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα και με το βαθμό της ισοπαλίας θα μπορεί να αισθάνεται άνετος βαθμολογικά. Με αντεπιθέσεις θα κοιτάξει να απειλήσει την "Ένωση" ο Πανθρακικός, με τους γρήγορους Βαϊρουά και Δ. Παπαδόπουλο να παίρνουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Κοντογουλίδης.

ΕΚΤΟΣ: 2-5-7
ΓΚΟΛ: 25-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Πολύ χαμηλά τα ποσοστά στον άσσο για την ΑΕΚ, που δεν σημαίνει ότι έλυσε όλα της τα προβλήματα με την έλευση του Δέλλα. Σίγουρα έχει ένα προβάδισμα, αλλά όχι για τόσο χαμηλά. Προτιμότερο το under σε αυτές τις αποδόσεις. (1.55 Mybet).



19:00 ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-1-2

ΑΡΗΣ: Έβγαλε τρομερή ψυχή, πάθος και αποφασιστικότητα την περασμένη αγωνιστική, όπου πήρε την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη την φετινή σεζόν, επικρατώντας με 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Ο Άρης, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 19' και την άδικη αποβολή του Αγκάνθο, έβγαλε υπομονή στο παιχνίδι του και με τους τρεις βαθμούς που πήρε παρέμεινε ζωντανός στην μάχη της παραμονής. Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του ο Άρης, που θέλει τους τρεις βαθμούς σήμερα, ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική. Οι Θεσσαλονικείς με 29 βαθμούς συνεχίζουν να βρίσκονται εντός της γραμμής του υποβιβασμού. Το "Κλεάνθης Βικελίδης" θα έχει πολύ κόσμο σήμερα, αφού οι φίλοι του Άρη θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Εντός έδρας ο Άρης παρουσιάζεται πάντα πιο ανταγωνιστικός, ενώ στα τελευταία πέντε ματς που έχει δώσει μπροστά στο κοινό του, μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Αγκάνθο, Γιαννίτσης και Κοτσαρίδης.

ΕΝΤΟΣ: 5-7-2
ΓΚΟΛ: 27-39
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Την δεύτερη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική ο Αστέρας, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ξάνθη και πλέον βρίσκεται στο -3 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Αστέρας θύμισε την γνωστή καλή ομάδα μόνο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Ακρίτες, αλλά στις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε άτυχος και άστοχος. Ο Σάκης Τσιώλης πάντως προέτρεψε τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τους αυτήν την εμφάνιση, ενώ και ο ίδιος με την ανανέωση του συμβολαίου του με του Αρκάδες, έκλεισε όλα τα στόματα που τον ήθελαν να απομακρύνεται από τον Αστέρα. Αυτή πάντως ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης, που σήμερα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στην Θεσσαλονίκη, ελέω και της αναμέτρησης που ακολουθεί για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Ράγιος, Σανκαρέ, Ουσέρο και Αλβάρες, ενώ οι αμφίβολοι Μπαρτολίνι και Φούλοπ, δεν αναμένεται να ρισκάρουν να αγωνιστούν.

ΕΚΤΟΣ: 6-3-5
ΓΚΟΛ: 38-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Σίγουρα το κίνητρο το έχουν οι παίκτες του Άρη, και σίγουρα ο Αστέρας θα έχει σημαντικές απουσίες. Αλλά στα επίπεδα που προσφέρουν οι μπουκ τον άσσο, απλά δεν αξίζει να τον ποντάρουμε. Περιμένω το ματς να κριθεί στις λεπτομέρειες και γι' αυτό θα επιλέξω το 0-1 γκολ. (2,45 GoalBet).

19:00 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-0

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στην "Τούμπα" την περασμένη αγωνιστική και μοιραία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Συνολικά χειρότερη από το "δικέφαλο", αλλά δίκαια φωνάζει για πέναλτι, λίγο πριν το δεύτερο γκολ των Θεσσαλονικιών. Απογοήτευση για την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να τα δώσουν όλα στον "τελικό" με τον Πλατανιά Χανιών. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με 30 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από τον Άρη, που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και ισοβαθμεί με ΆΕΚ και Πανθρακικό. Την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και έτσι σήμερα χρειάζεται νίκη δική του και παράλληλη ήττα του Πανθρακικού από την ΑΕΚ για να πάει αδιάφορος στο ΟΑΚΑ. Εντός έδρας η ομάδα παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα και έχει συνολικά πέντε νίκες, πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Σνάουτσερ και Μπάργκαν.

ΕΝΤΟΣ: 5-4-5
ΓΚΟΛ: 23-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Μέχρι το 60' ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά στην συνέχεια έμεινε από δυνάμεις και δέχθηκε τελικά βαριά ήττα με 4-0. Οι Κρητικοί πάντως αδικούνται από τον δείκτη του σκορ, αφού θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει πρώτοι, αφού έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Μπορεί μάλιστα και να φωνάζει για την διαιτησία, αφού μετά το 0-2 δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι. Πάντως ο Πλατανιάς μπορεί να αισθάνεται μία σιγουριά, με το +4 που έχει από τον Άρη, που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον αδιάφορο Λεβαδειακό, όπου με νίκη τσεκάρει και επίσημα την παραμονή του στην κατηγορία. Αποδυναμώνονται αισθητά οι Κρητικοί μακριά από την έδρα τους, αφού μετρούν εννέα ήττα σε 15 εξόδους τους την φετινή σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κάστελς και Κανακούδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Κηπουρός.

ΕΚΤΟΣ: 3-2-9
ΓΚΟΛ: 27-37
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Σε καλύτερη θέση βρίσκεται ο Πλατανιάς, την στιγμή που η Βέροια καίγεται για το τρίποντο. Χαμηλός ο άσσος, αλλά θα τον επιλέξουμε. (1,70 Mybet).



19:00 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική, έπειτα από εννέα αγωνιστικές και αυτή ήταν και η πιο γλυκιά για τον Λεβαδειακό, που σφράγισε την παραμονή του στην Σουπερ Λιγκ. Επικράτησε εκτός έδρας της ουραγού Κέρκυρας με 2-1 και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ προανήγγειλε ότι στα δύο τελευταία ματς που απομένουν θα κάνει αρκετές δοκιμές, ώστε να είναι σε θέση να γρύζει ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα μείνουν και την νέα σεζόν στην ομάδα της Λιβαδειάς. Μετά το τέλος της σεζόν ο Βέλιτς πάντως θα συνεχίσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλά και στα δύο εναπομείναντα ματς αυτός θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Εντός έδρας ο Λεβαδειακός μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και έξι ισοπαλίες και σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς τους Λισγάρα, Μουλόπουλο, Μεντί και Βασιλείου.

ΕΝΤΟΣ: 4-6-4
ΓΚΟΛ: 21-32
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΑΟΚ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες την περασμένη αγωνιστική, αφού χωρίς να πατήσει στο τέρμα το γκάζι κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη με 2-0 επί της Βέροιας στο στάδιο της Τούμπας. Ο "δικέφαλος" εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου και κατάφερε να πάρει εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα που έκανε ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική και πλέον βρίσκεται μόνος δεύτερος στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, στο +3 από τους Αρκάδες. Στο σημερινό ματς ο Γιώργος Δώνης θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού ακολουθεί ο μεγάλος ημιτελικός του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει ξεκούραστου τους παίκτες του, γι ι' αυτήν την αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε εννέα ματς αήττητος και δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στο φινάλε της σεζόν. Εκτός έδρας μετράει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Λίνο, Σταφυλίδης, Βούκιτς και Χακόμπο. Ενώ αναμένεται να μείνουν εκτός και οι Καμαρά, Ολίσε και Αποστολόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 5-6-3
ΓΚΟΛ: 43-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Αδιάφορο ουσιαστικά το παιχνίδι στην Λιβαδειά, με τον Βέλιτς να κάνει δοκιμές και τον ΠΑΟΚ να παίζει με αλλαγές, αλλά με στόχο τη νίκη. Θεωρώ ότι το over εδώ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. (2,35 BetShop).

19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 5-4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική ο Ολυμπιακός, αλλά χωρίς να δυσκολευτεί κατάφερε να πάρει ευρεία νίκη με 4-0 επί του Πλατανιά Χανίων εκτός έδρας. Οι "ερυθρόλευκοι" εκμεταλλεύτηκαν το ημίωρο σόου του Αριέλ Ιμπαγάσα, που έκλεψε τις εντυπώσεις, με το 4-0 πάντως να είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. Το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί και μαθηματικά για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και πλέον αυτό που μένει είναι η ομάδα να πάρει τη νίκη γοήτρου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και να πάρει και το Κύπελλο Ελλάδος. Οι "ερυθρόλευκοι", σε ένα γεμάτο και καυτό "Γ. Καραϊσκάκης" θα θελήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις παίρνοντας μία ευρεία νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου τους, Παναθηναϊκού, εκτοξεύοντας την μεταξύ τους διαφορά στους 40 βαθμούς! Μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία μετρούν οι "ερυθρόλευκοι" φέτος στο Φάληρο, ενώ και η προϊστορία στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι υπέρ του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται οι Πίνο και Ντιακιτέ.

ΕΝΤΟΣ: 11-1-1
ΓΚΟΛ: 61-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καταστροφικό το 0-0 του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με τον Πανιώνιο, με την ομάδα πλέον να είναι εκτός των πλεϊ οφ. Αυτό σημαίνει πως οι "πράσινοι" δεν θα αγωνιστούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, κάτι που οικονομικά δεν θα ωφελήσει καθόλου τον σύλλογο. Πάντως οι "πράσινοι" έδειξαν διάθεση στο τελευταίο παιχνίδι και δημιούργησαν πολλές τελικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει τον Πανιώνιο, που σε πολλές φάσεις στάθηκε τυχερός, αλλά πλέον είναι αργά. Νίκη γοήτρου θέλει ο Βονόρτας μέσα στο Φάληρο και γι' αυτό προετοιμάζει τους παίκτες του, όλη αυτήν την εβδομάδα, με την ψυχολογία πάντως να μην βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη(είχαν προηγηθεί οι ήττες από ΠΑΟΚ και Πλατανιά), αλλά και να σκοράρει. Στα διοικητικά, συνεχίζεται το ψάξιμο για τον τεχνικό της νέας σεζόν, με τον Αναστασίου να βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός βρίσκεται ο Μαυρίας.

ΕΚΤΟΣ: 5-4-5
ΓΚΟΛ: 28-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Πολύ δύσκολα θα αντέξει ο Παναθηναϊκός στο "Γ. Καραϊσκάκης". Χαμηλό το ποιοτικό ταβάνι των "πρασίνων", που θα έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον παθιασμένο για νίκη Ολυμπιακό. Άσσος ημίχρονο/Άσσος τελικό. (1,95 GoalBet).



19:00 ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-2-1

ΟΦΗ: Παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στην Κομοτηνή την περασμένη αγωνιστική και το πλήρωσε, αφού γνώρισε εύκολα την ήττα με 3-1 από τον Πανθρακικό. Οι Κρητικοί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτοί που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, τόσο στην ανασταλτική τους λειτουργία, όσο και στην δημιουργία ευκαιριών. Πλέον οι Κρητικοί με 31 βαθμούς βρίσκονται στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού και μόνο άνετοι δεν μπορούν να αισθάνονται βαθμολογικά. Απομένουν δύο πολύ δύσκολα ματς για τους Κρητικούς, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζουν με τον Αστέρα στην Τρίπολη και σήμερα χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να συνεχίζουν την μάχη για την παραμονή. Ο ΟΦΗ θα καταφέρει να τσεκάρει την παραμονή του από σήμερα, εφόσον κερδίσει τον Ατρόμητο και παράλληλα θέλει να μην κερδίσει ένας εκ των Άρη ή Βέροια ή αν υπάρξει κάποιο νικητής στο ΟΑΚΑ. Εντός έδρας πάντως είναι πιο καλός, αφού συνολικά μετράει επτά νίκες τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σημαντικές οι απουσίες των Μπανούση, Σόουζα, Μακρή, Ιωαννίδη, Χαριτονίδη και Ζαχαράκη, ενώ αμφίβολοι δίνονται και οι Κουτσιανικούλης και Βιτώρος.

ΕΝΤΟΣ: 7-4-3
ΓΚΟΛ: 30-42
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τραγική εμφάνιση για τον Ατρόμητο στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη εντός έδρας με 1-0. Απογοητευμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Αναστόπουλος, που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου, με τον Γιώργο Σπανό να δίνει την ομάδα στον Γιώργο Παράσχο, τόσο για τα δύο εναπομείναντα ματς στην κανονική περίοδο, όσο και στα πλέϊ οφ. Πλέον ο Ατρόμητος απειλείται ξεκάθαρα από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι Περιστεριώτες με το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών βρίσκονται μόλις στο +1 από την 5η θέση. Ο Γιώργος Σπανός είχε προαναγγείλει διαζύγια εφόσον δεν δει αλλαγές στην στάση ορισμένων παικτών και το έκανε πράξη, αφού οι Μάντζιος και Επστάϊν έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τον Ατρόμητο. Χωρίς νίκη σε τέσσερα ματς ο Ατρόμητος, όπου σε αυτό το διάστημα μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Εκτός ο Ινγκλέσιας.

ΕΚΤΟΣ: 3-9-2
ΓΚΟΛ: 23-20
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Σίγουρα ο ΟΦΗ χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς, αλλά με τις απουσίες που έχει ίσως να μην καταφέρει να κερδίσει. Θετικό ντεμπούτο θέλει να κάνει ο Παράσχος, που θα παίξει για να μην χάσει. Ισοπαλία (3,25 Mybet).

19:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-2-5

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στάθηκε τυχερός την περασμένη αγωνιστική ο Πανιώνιος, αφού στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας τον κίπερ Γιαννόπουλο σε καταληκτική ημέρα. Οι "κυανέρυθροι" ήταν νωθροί στο επιθετικό κομμάτι, ενώ γλίτωσαν πολλές φορές από ένα γκολ. Αυτό που μένει όμως για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, είναι ότι η παραμονή έχει σφραγιστεί και επίσημα, αφού η ομάδα βρίσκεται στο +6 από την γραμμή του υποβιβασμού. Ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα που έφερε στον πάγκο της ομάδας και ο τεχνικός Κώστας Παναγόπουλος, που θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν. Αρκετές δοκιμές στα δύο εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος, με τον Πανιώνιο να παίζει την τελευταία αγωνιστική με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Εντός έδρας δυναμώνουν πολύ οι Νεοσμυρνιώτες και στα τρία τελευταία ματς που έχουν δώσει μπροστά στον κόσμο του, μετρούν ισάριθμες νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Αυλωνίτης, Καπάνταης, Τσαμουρλίδης και Λαμπρόπουλος.

ΕΝΤΟΣ: 8-1-5
ΓΚΟΛ: 31-37
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΞΑΝΘΗ: Έχει καταφέρει να σπάσει όλα τα φετινά ρεκόρ... τρέλας η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνιδη, που έφυγε με το διπλό την περασμένη αγωνιστική από την Τρίπολη με 0-1. Οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όπου και κατάφεραν να προηγηθούν και στην συνέχεια και με την βοήθεια της τύχης κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό τρίποντο. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη, που βρίσκεται στο -3 από την 5η θέση και κρυφοκοιτάζει στα πλεϊ οφ. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Άρη εντός έδρας. Θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει την 6η θέση της βαθμολογίας, σε περίπτωση που ο ΠΑΣ δεν καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση, να είναι αυτή που τελικά θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Νίκη ζήτησε από τους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στ αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Βασιλακάκης.

ΕΚΤΟΣ: 5-4-5
ΓΚΟΛ: 25-23
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Απελευθερωμένος ο Πανιώνιος, με τον Παναγόπουλο να κάνει πολλές αλλαγές. Έχει βρει ρυθμό η Ξάνθη, που κυνηγάει τα πλέι οφ. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό draw no bet. (2,05 GoalBet).



19:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-0-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πήρε μεγάλη και ιστορική νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική και πλέον βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα πλέϊ οφ. Καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα και πέτυχε δύο γκολ. Αμυντικά στάθηκε πολύ καλά και κινδύνευσε ελάχιστα από την "Ένωση". Πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται μόνος 5ος στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ και έχει απόσταση τριών βαθμών από την 6η Ξάνθη. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής(-1) και από τον 4ο Ατρόμητο και με νίκη σήμερα κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Κέρκυρα, θα τσεκάρει το ευρωπαϊκό του εισιτήριο. Την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα στους "Ζοσιμάδες" θα στηθεί φιέστα Ευρώπης, με τα μηνύματα που έρχονται και από την διοίκηση για το θέμα της αδειοδότησης να είναι ενθαρρυντικά. Εκτός έδρας ο ΠΑΣ είναι δυνατός και μετράει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Αμφίβολος ο Κεϊτά.

ΕΝΤΟΣ: 6-4-4
ΓΚΟΛ: 27-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο από την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Κέρκυρας, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-1. Πάντως πάλεψε το ματς και αν είχε σταθεί λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο. Πλέον διεκπεραιώνει τις υποχρεώσεις της στην Σούπερ Λιγκ και ετοιμάζεται εν' όψει της νέας σεζόν που θα την βρει εκ νέου στην Φούτμπολ Λιγκ. Απογοητευμένος ο Παπακώστας που δήλωσε πως η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Μακράν η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας αυτή της Κέρκυρας, αού μετά το πέρας 28 αγωνιστικών έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις 15 γκολ. Εκτός έδρας η ομάδα αποδυναμώνεται πολύ και συγκεκριμένα μετράει εννέα ήττες, μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Εκτός οι Μουκουβάλας και Ένετερ.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-9
ΓΚΟΛ: 15-38
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

Προγνωστικά: Δύσκολα θα καταφέρει η Κέρκυρα να χαλάσει την φιέστα των Γιαννιωτών. Ποντάρουμε στο να σκοράρει μόνο ο ΠΑΣ σήμερα, αφού είναι δεδομένο πως η Κέρκυρα βλέπει το ματς σαν... αγγαρεία. No Goal. (1.60 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση