» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Γκλάντμπαχ για εξάδα, Άιντραχτ για τετράδα


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Γκλάντμπαχ για εξάδα, Άιντραχτ για τετράδα
16:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 36-26-23
Α’ Γύρος: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1-2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Κακό το εκτός έδρας παιχνίδι της με το Αννόβερο, που έληξε δίκαια στο 0-0. Αποδείχθηκε πως φέτος δεν ήταν για πολλά πράγματα, αφού τα πολλά ματς σε Γερμανία και Ευρώπη τις «έκατσαν» βαριά και δε μπόρεσε να διεκδικήσει και πάλι την ευρωπαϊκή έξοδο. Έχει την τρίτη χειρότερη έδρα στη φετινή Μπουντεσλίγκα, μετρώντας μόλις τρεις νίκες και μαζεύοντας συνολικά 12 βαθμούς (21 έχει συγκεντρώσει στα εκτός), ενώ έχει και τη τρίτη χειρότερη επίθεση (29), τα 12 ο Ιμπίσεβιτς. Μετράει 8 νίκες στις 11 τελευταίες συναντήσεις της με τη Γκλάντμπαχ. Εκτός ο τερματοφύλακας Βάις, οι μέσοι Ντιντάβι (3 συμμ.), Μπα (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Τορούν (9 συμμ.), Κακάου (5 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 3-3-7
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 1-1-3

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Θα μπορούσε να πέσει θύμα έκπληξης όταν υποδέχθηκε τη Γκρόιτερ, η οποία ήταν πολύ καλύτερη της και είχε ευκαιρίες. Ευνοήθηκε όμως από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 στο 66’ και σκοράροντας με τον ντε Γιόνγκ 8 λεπτά αργότερα, κατάφερε και πήρε τη νίκη. Παρέμεινε έτσι σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης στη εξάδα, έχοντας 1 βαθμό διαφορά από την Άιντραχτ και ισοβαθμώντας στην 7η θέση με το Αμβούργο στους 41. Under τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (7 στο πρωτάθλημα). Έχει τη 2η χειρότερη εκτός έδρας επίθεση 13. Εκτός ο αμυντικός Στρανζλ (23 συμμ./4 γκ.) και ο μέσος Ρουπ (19 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 3-6-5
Γκολ: 13-22
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η μία δε κερδίζει εντός, η άλλη δε σκοράρει εκτός. Αμφότερες κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα, δεν περιμένουμε να δούμε και κανένα «τρελό» ρυθμό στο παιχνίδι. Under στο 1.70 (GoalBet).



18:30 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ Γύρος: ΑΪΝΤΡΑΧΤ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-2

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Το πάλεψε στο Βεστφάλεν, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Ντόρτμουντ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22’, αλλά στα δύο τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων και πήρε προβάδισμα με τα γκολ των Μπάιερ και Βογκ. Στην επανάληψη όμως η Ντόρτμουντ μπήκε πιο αποφασισμένοι και έκανε την ανατροπή μέχρι το 64’, γράφοντας το τελικό 2-4 στο 90’. Μετράει τρεις ήττες στα 4 τελευταία και από χθες έχει συγκάτοικο τη Χόφενχαϊμ στους 24. Όλα πλέον ανοιχτά για τον υποβιβασμό ή τα μπαράζ. Υπάρχουν πάντως μαθηματικές πιθανότητες και για απευθείας παραμονή, με τη Φορτούνα να βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς μπροστά. Στα 10 τελευταία εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο τη Χόφενχαϊμ. Τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα εντός είχαν 2-3 γκολ. Εκτός οι τερματοφύλακες Γεντζ (5 συμμ.), Γέλιος, οι αμυντικοί Φιλπ (4 συμμ.), Παρκχούρστ (2 συμμ.), οι μέσοι Για-Σεόλ (19 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Τίντε, Νέμπελ και ο επιθετικός Μπανς (18 συμμ.).

Εντός: 2-5-7
Γκολ: 11-21
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Στάθηκε καλά απέναντι στη Μπάγερν, γλίτωσε και το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο 27’, αλλά δέχτηκε νωρίς στην επανάληψη γκολ (52’) και αναπόφευκτα γνώρισε την ήττα. Καλή ή κακή η εμφάνιση, έχει μικρή σημασία για την ομάδα του Άρμιν Βε, που συνέχισε την πτωτική της πορεία. Στα 8 τελευταία κέρδισε μόνο την Γκρόιτερ (3-2 εκτός), ενώ βγάζει σημαντικά προβλήματα στο σκοράρισμα, βρίσκοντας δίχτυα μόνο σε 2 από τα 8. Αποτέλεσμα, να πέσει πλέον στην 6η θέση και η Γκλάντμπαχ να την απειλεί να την αφήσει ακόμα και εκτός. Ενώ τον Γενάρη έδειχνε σίγουρη για Τσάμπιονς Λιγκ. Το χθεσινό Χ της Σάλκε πάντως μπορεί να αλλάξει το σκηνικό, αφού με νίκη θα την πλησιάσει και πάλι στον ένα βαθμό και τότε όλα παίζονται. No goal τα 7 από τα 9 τελευταία. Εκτός ο τερματοφύλακας Τραπ (26 συμμ.), ο αμυντικός Κεμφ (2 συμμ.) και ο μέσος Κίτελ (6 συμμ.).

Εκτός: 5-3-6
Γκολ: 16-20
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δε ξέρω πόσες αντοχές έμειναν ακόμα στην Άουγκσμπουργκ, η Άιντραχτ όμως πρέπει να επανακάμψει και μας έχει δείξει καλύτερα πράγματα από όσα δείχνει τώρα. Δύσκολη αναμέτρηση, αλλά θα πάμε με το διπλό στο 2.95 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση