» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: «Κληρώνει» για έκτη θέση

Προγνωστικά στοιχήματος: «Κληρώνει» για έκτη θέση
Ελσίνκι - Μάριεχαμν: 3-1-0 το ρεκόρ της Ελσίνκι, που σκόραρε τουλάχιστον δύο τέρματα σε όλα τα παιχνίδια της ως τώρα. 3/4 over 2,5 και goal/goal μετράει στο πρωτάθλημα η Μάριεχαμν.

Βίκινγκ - Χάουγκεσουντ: Το απόλυτο έχει στην έδρα της η Βίκινγκ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (3-0-0). Δύο σερί ήττες μετρά η Χάουγκεσουντ.



Γιβάσκιλα - Βάασα: Δεν κατάφερε να σκοράρει στα δύο τελευταία ματς η Γιβάσκιλα. Αήττητη μέχρι στιγμής η Βάασα και πολύ καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο (5-0-1 την τελευταία τετραετία).

Ίντερ Τούρκου - Λάχτι: Αήττητη με δύο over και ένα under στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Ίντερ Τούρκου. Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί η Λάχτι, που είναι επίσης αήττητη.

Κουόπιο - Τούρκου: Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Κουόπιο παραμένει ακόμα χωρίς νίκη (0-1-3) στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Για την Τούρκου και τα τέσσερα παιχνίδια ήταν under και no goal.

Μιλικόσκι - Γιάρο: Η Μιλικόσκι εμφάνισε μόνο under μέχρι στιγμής (4/4). Περιορισμένες οι δυνατότητες της Γιάρο, που θα κλειστεί για να μην χάσει.

Χόνκα - Ροβανιέμι: Απογοητευτικό το ξεκίνημα της Χόνκα μην έχοντας γευτεί ακόμη την χαρά του γκολ (0-5). Πάντως έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη σήμερα κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Ροβανιέμι.

Λίλεστρομ - Σόγκνταλ: Τα δύο τελευταία παιχνίδια της Λίλεστρομ ήταν ανοιχτά με πολλά γκολ. Την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχει μέχρι στιγμής η Σόγκνταλ με 13 γκολ παθητικό.

Μόλντε - Άαλεσουντ: Εφτά αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και η κάτοχος του τίτλου Μόλντε αναζητεί ακόμη την πρώτη της νίκη. Βάζει αλλά δέχεται με την ίδια ευκολία γκολ η Άαλεσουντ.

Οντ Γκρένλαντ - Στρόμσγκοντσετ: Ότι καλό έχει καταφέρει η Οντ Γκρένλαντ είναι στην έδρα, καθώς μακριά από αυτήν έχει 4/4 ήττες. Η πρωτοπόρος του Νορβηγικού πρωταθλήματος προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες.

Σάρπσμποργκ - Σάντνες: Τρια ματς αήττητη συμπλήρωσε η Σάρπσμποργκ, διάστημα που δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Αρκετά καλά τα πηγαίνει εκτός έδρας η Σάντνες που έχει απολογισμό 2-0-1.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη: Αγώνας μπαράζ για την έκτη θέση που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία του, με πιο σημαντικό αρνητικό ρεκόρ οι μόλις πέντε εντός έδρας νίκες (5-7-3).Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Ξάνθης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (10-10-10).


Μπραν - Σταρτ: Πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της η Μπραν (4-0-0 και 8-1 τα γκολ). Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Σταρτ.

Λέστερ - Γουότφορντ: Πρώτος ημιτελικός για τα πλέι οφ ανόδου. Η Λέστερ μπήκε στην διαδικασία την τελευταία αγωνιστική, αφού είχε μόλις τρεις νίκες στις 17 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Η Γουότφορντ δεν ανέβηκε για λίγο απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στην κατηγορία είχε με διαφορά την καλύτερη επίθεση με 85 γκολ ενεργητικό. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση