» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη για χάρη του Φέργκιουσον


Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη για χάρη του Φέργκιουσον
Βαγιεκάνο - Βαλένθια: Η Βαγιεκάνο κέρδισε τελευταία φορά την Θέλτα στις 7 Απριλίου, έκτοτε έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της Βαλένθια για την τέταρτη θέση μετά την ήττα της Σοσιεδάδ από την Χετάφε.

Λοριάν - Σεντ Ετιέν: Απέτυχε παταγωδώς στον ημιτελικό του κυπέλλου με την Εβιάν η Λοριάν και υπέστη βαριά ήττα με 4-0. Αήττητη μέσα στο 2013 συνεχίζει η Σεντ Ετιέν (8-8-0).

Στόουκ - Τότεναμ: Σχεδόν εξασφαλισμένη για την παραμονή της η Στόουκ. Δεν πείθει αλλά παραμένει στο κόλπο της τετράδας η Τότεναμ.



Ρόντα - Χέρενφεν: Δεν προλαβαίνει να αποφύγει τα πλέι άουτ η Ρόντα. Οι δύο σερί ήττες έθεσαν σε αμφιβολία την είσοδο στην πρώτη οχτάδα για την Χέρενφεν.

Φίτεσε - Φένλο: 6/7 τελευταία παιχνίδια της Φίτεσε εμφανίστηκε το over. Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες και εννιά αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Φένλο.

Βίλεμ - Άλκμααρ: Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία η Βίλεμ. Μεθυσμένη... πολιτεία η Άλκμααρ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου την Πέμπτη με αντίπαλο την Αϊντχόφεν (2-1).

Τσβόλε - Ντεν Χάαγκ: Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Τσβόλε, όμως έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Θέλει νίκη η Ντεν Χάαγκ και στραβοπάτημα της Χέρενφεν, ώστε να κατακτήσει αυτή την όγδοη θέση.

Γκρόνινγκεν - Άγιαξ: Αφερέγγυα εντός έδρας η Γκρόνινγκεν (6-5-5). Και μαθηματικά πρωταθλητής είναι ο Άγιαξ.

Φέγενορντ - Μπρέντα: Ήττα-σοκ για την Φέγενορντ από την Ντεν Χάαγκ με 2-0 και η δεύτερη θέση κάνει... φτερά. 4/5 no goal μετράει τελευταία η Μπρέντα.

Ουτρέχτη - Χέρακλες: Τρεις απανωτές νίκες για την εκπληκτική φέτος Ουτρέχτη. Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί και σήμερα η Χέρακλες.

Τβέντε - Αϊντχόφεν: Η Τβέντε τρέχει αήττητο εφτά αγωνιστικών, την στιγμή που η Αϊντχόφεν είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από τον χαμό του κυπέλλου με αντίπαλο την Άλκμααρ.

Ναϊμέγκεν - Βάαλβαϊκ: Τις τέσσερις σερί ήττες έφτασε η ντεφορμέ Ναϊμέγκεν. Τρία σερί over και 4/5 goal/goal τον τελευταίο μήνα η Βάαλβαϊκ.

Μπούρσασπορ - Εσκισεχίρσπορ: Σε εκπληκτική φόρμα η Μπούρσασπορ με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Ξέμεινε από στόχους η Εσκισεχίρσπορ και έτσι εξηγείται ότι μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Λάτσιο - Σαμπντόρια: Βαθμολογικά ενδιαφερόμενη μόνο η Λάτσιο, που θέλει να βγει Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, ασχέτως αν την περιμένει και ο τελικός κυπέλλου με την Ρόμα. Τις διακοπές σκέφτονται ήδη οι ποδοσφαιριστές της Σαμπντόρια.

Κιέβο - Τορίνο: Και μαθηματικά σωμένη η Κιέβο, ενώ η Τορίνο ψάχνει ακόμη έναν βαθμό. Σε τιμές φαβορί προσφέρεται από τις εταιρίες στοιχημάτων η ισοπαλία.

Ουντινέζε - Αταλάντα: Έξι σερί νίκες συμπλήρωσε η Ουντινέζε που στο «Φρίουλι» είναι πανίσχυρη (10-7-1). Η αδιάφορη Αταλάντα αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3).


Τζένοα - Ίντερ: Στο +5 από την Παλέρμο η Τζένοα και με νίκη παραμένει χωρίς να σκέφτεται άλλα αποτελέσματα στην Serie A.

Φιορεντίνα - Παλέρμο: Η Φιορεντίνα έχει δεχτεί γκολ και στα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας της παιχνίδια. Η Παλέρμο θέλει μόνο τη νίκη εάν θέλει να διατηρήσει ελπίδες παραμονής.

Νάπολι - Σιένα: Εξασφάλισε τη δεύτερη θέση η Νάπολι. Η Σιένα έχει μόνο θεωρητικές ελπίδες για τη σωτηρία, αλλά μάλλον δεν προλαβαίνει.

Νόριτς - Γουέστ Μπρομ: Μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έξι για τη Νόριτς. Αδιάφορη αλλά με καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο η Γουέστ Μπρομ.

ΚΠΡ - Νιούκαστλ: Η ΚΠΡ που έχει ήδη υποβιβαστεί δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα ματς. Μόλις σε δύο από τα τελευταία έξι παιχνίδια της πέτυχε γκολ η Νιουκάστλ.

Έβερτον - Γουέστ Χαμ: Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Έβερτον, που μετακομίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χωρίς κίνητρο η Γουέστ Χαμ.

Φούλαμ - Λίβερπουλ: Η Φούλαμ έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια (0-1-5) και υπό προϋποθέσεις κινδυνεύει. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο στόχο η Λίβερπουλ, που θα αρκεστεί στην έβδομη θέση.

Σάντερλαντ - Σαουθάμπτον: Στο +3 και +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού Σάντερλαντ και Σαουθάμπτον αντίστοιχα με την ισοπαλία να δείχνει βολική.

Μάντσεστερ Γ. - Σουόνσι: Σκηνές λατρείας για τον Φέργκιουσον που αποχαιρετά ως προπονητής το κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χωρίς στόχους εδώ και καιρό η Σουόνσι

Εβιάν - Νις: Θρίαμβος για την Εβιάν μεσοβδόμαδα αφού επικράτησε της Λοριάν με 4-0 και πέρασε στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας. Στο πρωτάθλημα όμως είναι μόλις στο -1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Πέντε σερί over μετράει η Νις, που γενικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Μπέτις - Θέλτα: Στο 7-5-5 ο εντός έδρας απολογισμός της Μπέτις, που θέλει να παραμείνει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Η ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα φέρνει πολύ κοντά στον υποβιβασμό την Θέλτα.

Πάρμα - Μπολόνια: Οι δύο ομάδες δεν κυνηγούν τίποτα. Όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά στην αναμέτρηση.

Ατλέτικο Μ. - Μπαρτσελόνα: Πάντα δυνατή στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Ατλέτικο Μαδρίτης (14-1-2). Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να κλείσει όσο καλύτερα μπορεί την φετινή σεζόν.

Φενερμπαχτσέ - Γαλατάσαραϊ: Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Τουρκίας, με την Γαλατάσαραϊ να είναι η πρωταθλήτρια και να προέρχεται από εφτά διαδοχικές νίκες. Η γηπεδούχους Φενερμπαχτσέ πέρασε μεσοβδόμαδα στον τελικό του κυπέλλου, αποκλείοντας στα πέναλτι την Εσκισεχίρσπορ με 4-1.


Μίλαν - Ρόμα: Σε καλή κατάσταση η Μίλαν, που δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση. Ικανή για όλα η Ρόμα.

Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν: Κοντά στην τρίτη θέση πλέον η Λιόν. Οι εννιά τελευταίες νίκες της Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας έγιναν με μηδέν παθητικό, ενώ στα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως έδρας έχει απολογισμό 6-2-0. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Μάλαγα - Σεβίλλη: Τέσσερα σερί over έχουν φέρει οι δύο ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ και αγωνιστικά έχουν εύκολα το γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση