» » » » » » Προγνωστικά Premier Liga Ρωσίας : Ροστόφ - Ζενίτ


Προγνωστικά Premier Liga Ρωσίας : Ροστόφ - Ζενίτ
17:30 ΡΟΣΤΟΦ - ΖΕΝΙΤ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-1-6

ΡΟΣΤΟΦ: Απογοήτευσε την περασμένη αγωνιστική, που γνώρισε εντός έδρας την ήττα από την Κούμπαν με 2-0. Πολλά τα λάθη από τους παίκτες της Ροστόφ, που δέχθηκαν δύο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρους μέρους και στην συνέχεια δυσκολεύτηκαν πολύ να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της αντιπάλου. Έτσι παρέμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στο Ρωσικό πρωτάθλημα και με 25 βαθμούς, βρίσκεται δύο θέσεις πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ υποβιβασμού. Πλέον η ομάδα φλερτάρει πολύ με την ιδέα του υποβιβασμού και ο τεχνικός της Ροστόφ, Μπόζοβιτς, ζήτησε τεράστια προσοχή από τους παίκτες του ,αφού απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές. Δύσκολο πρόγραμμα ακολουθεί για τους γηπεδούχους, αφού την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζονται στην έδρας της Άμκαρ, ενώ την τελευταία υποδέχονται την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εντός έδρας έχει πετάξει πολλούς βαθμούς φέτος, αφού συνολικά μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.



ΖΕΝΙΤ: Πολλά παράπονα από τη\ν διαιτησία έχει η Ζενίτ στο τελευταίο ματς με την Ανζί για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 και αποχαιρέτισε τον θεσμό. Μεγάλος εκνευρισμός μετά το τέλος του ματς, με τον Σπαλέτι να είναι έξαλλος και να ζητάει από τους παίκτες του το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική επικράτησε άνετα με4-0 επί της Αλάνια εντός έδρας και βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Περιθώρια λαθών δεν υπάρχουν για τους "μπλε", που έχουν καλή προϊστορία στις αναμετρήσεις με την Ροστόφ και σήμερα θα επιδιώξουν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα, ώστε να τσεκάρουν τους τρεις βαθμούς. Μακριά από την έδρα της η Ζενίτ έχει τη καλύτερη συγκομιδή απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίας και μετράει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Νοκ-άουτ οι Σέμακ και Κρισίτο, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει τους Μπστρόφ και Κερζάκοφ ο Σπαλέτι.

Προγνωστικά: Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους από την Ζενίτ, που πετυχαίνει την Ροστόφ σε φάση... άγχους για την αποφυγή του υποβιβασμού και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς. Διπλό (1,55 GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση