Προγνωστικά στοιχήματος: «Φωτιά» εκτός η Μπέτις
Σταρτ - Στρομσγκόντσετ: Προβάλει αντίσταση στο γήπεδο της η Σταρτ (2-2-1), όμως η πρωτοπόρος Στρομσγκόντσετ έρχεται με φόρα και έχει στα τελευταία εφτά (6-1-0).

Άαλμποργκ - Ράντερς: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Άαλμποργκ. Τρεις ήττες γνώρισε σε ισάριθμες εξόδους της η Ράντερς.

Κοπεγχάγη - Σοντερίσκε: Πέντε ματς χωρίς νίκη και τέσσερα σερί χωρίς γκολ για την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη. Αντιθέτως η Σοντερίσκε μετρά πέντε τρίποντα στα εφτά πρόσφατα παιχνίδια της και εξασφάλισε εύκολα την παραμονή.



Μίντιλαντ - Άαρχους: Over ήταν και τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς της Μίντιλαντ, που θέλει τη νίκη. Εύκολα βάζει και δέχεται γκολ και η Άαρχους.


Νόρντζελαντ - Έσμπιεργκ: Εκπληκτική εντός έδρας η Νόρντζελαντ (10-5-1). Σε απίστευτη φόρμα η νεοφώτιστη και κυπελλούχους Έσμπιεργκ. Οχτώ νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια, ενώ προέρχεται από το εμφατικό 6-2 επί της Οντένσε.

Οντένσε - Σίλκεμποργκ: Έξι διαδοχικές ήττες συμπλήρωσε η Οντένσε, αλλά εξασφάλισε την σωτηρία της. Οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός της Σίλκεμποργκ.

Χόρσενς - Μπρόντμπι: Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η παραμονή ανάμεσα στους δύο να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική. Η Χόρσενς θέλει αποκλειστικά τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξυπηρετούνται και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Άαλεσουντ - Οντ Γκρένλαντ: Την καλύτερη επίθεση μαζί με την Ρόζενμποργκ έχει η Άαλεσουντ, σκοράροντας εώς τώρα 21 γκολ. Μόνο ήττες μετράει μακριά από το γήπεδο της η Οντ Γκρένλαντ (0-0-4).

Ρόζενμποργκ - Μόλντε: Τρεις σερί επιτυχίες για την Ρόζενμποργκ. Καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας η Μόλντε (1-2-6). Όπως και να έχει το ματς έχει φαβορί για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Χάουγκεσουντ - Σόγκνταλ: Δύο κολλητά τρίποντα για την υπολογίσιμη Χάουγκεσουντ. Η Σόγκνταλ έχει δεχτεί 11 γκολ σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της.

Χόνεφος - Λίλεστρομ: Δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στο ξεκίνημα η Χόνεφος (1-1-2). Τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί η Λίλεστρομ (20).
Τρόμσο- Μπραν: Ομάδες έδρας αμφότερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπραν μετράει μακριά από το γήπεδο της 4/4 ήττες και γκολ 1-11!


Χάμαρμπι - Λαντσκρόνα: Δύο σερί νίκες έχει η Χάμαρμπι και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πέντε γκολ έχει δεχτεί στα δύο εκτός έδρας ματς που έδωσε μέχρι στιγμής η Λαντσκρόνα.


Χέλσινγκμποργκ - Έλφσμποργκ: Πέντε σερί νίκες για την Χέλσινμποργκ, που σκοράρει ακατάπαυστα. Και η Έλφσμποργκ δεν πάει πίσω, αφού είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Γουαδαλαχάρα - Μούρθια: Η Γουαδαλαχάρα δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη με το +5 που διατηρεί από την ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις μια νίκη στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μούρθια.


Μαγιόρκα - Μπέτις: Η Μαγιόρκα έχει φτάσει τα 10 goal/goal στα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, όμως αυτό που την ενδιαφέρει σήμερα είναι αποκλειστικά η νίκη. Η Μπέτις από την πλευρά της είναι καλύτερη ομάδα, ενώ εκτός έδρας είναι πάντα επικίνδυνη.

Αρχεντίνος Τζ. - Μπελγράνο: Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Αρχεντίνος και είναι δικαιολογημένα στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Αρέσκεται στις ισοπαλίες η Μπελγράνο (3-7-3).

Τίγκρε - Λανούς: Όχι κάτι το ιδιαίτερο εντός έδρας η Τίγκρε (2-1-3). Η Λανούς διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα με μόλις 6 γκολ παθητικό σε 13 αγώνες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση