» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Play-Off Super League: Οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Play-Off Super League: Οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο
18:15 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-0-1

ΠΑΟΚ: Ήταν κακός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1. Παρ' ότι προηγήθηκε στο 60' με τον Σαλπιγγίδη, δέχθηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις και πλέον έβαλε δύσκολα στο εαυτό του, όσον αφορά την πρωτιά στην βαθμολογία του μίνι-πρωταθλήματος. Ο "δικέφαλος" πάντως παρά την ήττα συνεχίζει να έχει βαθμολογικό προβάδισμα απέναντι στους αντιπάλους του, αφού έχει τέσσερις βαθμούς έναντι τριών του Ατρομήτου και του ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ δύο βαθμούς έχει ο Αστέρας Τρίπολης. Βαρύ θα είναι το κλίμα σήμερα στην Τούμπα, αφού μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αστέρα ήρθε και η ήττα στην πρώτη αγωνιστική των πλέϊ οφ, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι παρών και να δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος. Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ που θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του μίνι πρωταθλήματος με τον Γ. Γεωργιάδη στον πάγκο του. Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα πρωταθλήματος ο "δικέφαλος" είχε επικρατήσει του ΠΑΣ με 2-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κωσταντινίδης, Κατσικάς και Χακόμπο, ενώ αμφίβολος είναι ο Λίνο.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κούραση του Αστέρα Τρίπολης από τον τελικό του Κυπέλλου και πήρε τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική των πλέϊ οφ με 2-1. Δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τρίποντου ο ΠΑΣ που ήταν ανώτερος καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι' άλλα τέρματα. Με το τρίποντο που πήρε ο ΠΑΣ κατάφερε να φτάσει τους 3 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα και απέχει πλέον μόλις ένα βαθμό από τον ΠΑΟΚ. Στοχεύει πλέον στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση, ώστε να... καθυστερήσει η εκκίνησή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εφόσον βέβαια καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Χαμηλά τους τόνους κράτησε μετά τη νίκη ο πρωτεργάτης της φετινής πορείας, Γιάννης Χριστόπουλος, που έκανε... ανοικτή πρόσκληση στον πρόεδρο ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία του με την ομάδα. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού υπολογίζεται κανονικά και ο Κεϊτά.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, αφού λίγο η ανωτερότητά του και λίγο ο κόσμος θα τον ωθήσουν στον πολύτιμο τρίποντο. Άσσος. (1.55 Mybet).



20:30 AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Εμφανώς επηρεασμένος από την ήττα του στον τελικού του Κυπέλλου ήταν ο Αστέρας, που γνώρισε την ήττα στην πρώτη αγωνιστική των πλέϊ οφ με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα εκτός έδρας. Οι Αρκάδες ήταν έδειξαν κουρασμένοι τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά από τον τρόπο με τον οποίο έχασαν το Κύπελλο και αυτό φάνηκε καθαρά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Πλέον στο στρατόπεδο του Αστέρα καλούνται άπαντες να συγκεντρωθούν στα επόμενα παιχνίδια, που θα κρίνουν και την τύχη της ομάδας, αλλά και την εκκίνηση της την ερχόμενη περίοδο. Από το πρώτο κιόλας ματς ο Αστέρας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς και απέχει έναν από Ατρόμητο και ΠΑΣ, ενώ είναι στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Ο Σάκης Τσιώλης ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη σήμερα, αφού ακολουθούν τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνουν κατά πολύ το ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρωτιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, χάνει όλα τα πλέϊ οφ ο Πιπίνης, ενώ εκτός θα είναι και οι Μπαρτολίνι, Φορμίκα και Περόνε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα των πλέϊ οφ επί του ΠΑΟΚ με 2-1 και μπήκε πλέον για τα καλά στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν αρκετά να δημιουργήσουν φάσεις, ενώ ο Ατρόμητος στο 60' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με δύο γκολ από στημένες φάσεις όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει τους τρεις βαθμούς στην βαθμολογία του μίνι-πρωταθλήματος. Ισοβαθμεί πλέον στην δεύτερη θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχει έναν βαθμό περισσότερο από τον Αστέρα και έναν λιγότερο από τον ΠΑΟΚ. Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής, η πρωτιά είναι ανοιχτή τόσο για τους Περιστεριώτες, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες και σίγουρα τα επόμενα ματς είναι πολύ κρίσιμα. Ο Παράσχος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάρει αποτέλεσμα σήμερα στην Τρίπολη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός αμφίβολος είναι ο Ιγκλέσιας.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ποιοτικά είναι καλύτερος ο Αστέρας, που αν αφήσει πίσω του τα του Κυπέλλου, θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στην κατάκτηση της νίκης. Άσσος (2.10 BetShop)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση