» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Μοιρασιά στα Γιάννινα


Προγνωστικά στοιχήματος: Μοιρασιά στα Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος: 2/2 για τον ΠΑΣ που έπιασε κορυφή στην μίνι βαθμολογία των πλέι οφ. Καλά τα δείγματα και του Ατρόμητου, που δεν άξιζε να χάσει στην Τρίπολη.

Μπρέσια - Λιβόρνο: Πρώτα ματς για τα ημιτελικά των μπαράζ ανόδου. Η Μπρέσια βρέθηκε στην εξάδα χάρη στις εντός έδρας επιδόσεις της (10-9-2). Η Λιβόρνο απώλεσε την απευθείας άνοδο, χάνοντας την τελευταία αγωνιστική από την Σασσουόλο με 1-0.



Κρίστιανσουντ - Χοντ: Τρία διαδοχικά over για την Κρίστιανσουντ. Η Χοντ χάλασε την εικόνα της με δύο κολλητές ήττες.


Γκέφλε - Γκέτεμποργκ: Το δυνατό σημείο και των δύο ομάδων είναι η άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Γκέφλε έχουν σημειωθεί οχτώ σερί no goal.


Γιόνσεπινγκ - Βάρναμο: Η Γιόνσεπινγκ κέρδισε τα δύο πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όμως τις επόμενες αγωνιστικές είχε απολογισμό (0-1-4).

Έρεμπρο - Άνγκελχολμς: Μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα για την Έρεμπρο (4-2-1). Αντιθέτως η Άνγκελχολμς μετρά μόλις μια νίκη μέχρι στιγμής (1-3-3).

Ντέγκερφορς - Έστερσουντ: 2/2 εντός έδρας νίκες έχει η Ντέγκερφορς. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Έστερσουντ.


ΑΪΚ Στοκχόλμης - Τζουργκάρντεν: Πέντε διαδοχικά goal/goal και over για την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Τραγική εκτός έδρας η Τζουργκάρντεν, έχοντας απολογισμό 0-0-4 με τέρματα 1-14!

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Μαζί με τα πλέι οφ ο Αστέρας TΤρίπολης έχει εντός έδρας απολογισμό 12-2-2 με γκολ 28-10, ενώ τα καταφέρνει αρκετά καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι εκεί που ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση με δύο σερί ήττες τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Σερβέτ - Σιόν: Καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Σερβέτ, η οποία διαθέτει και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 51 γκολ παθητικό. Εννιά γκολ στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις δέχτηκε η Σιόν.


Φενερμπαχτσέ - Τραμπζονσπόρ: Τελικός κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Άγκυρα. Μέχρι πριν λίγο καιρό η Φενερμπαχτσέ κυνηγούσε τρία τρόπαια, όμως της έμεινε να διεκδικήσει μονάχα το κύπελλο. Τρία χρόνια έχει να κερδίσει η Τραμπζονσπόρ τα «καναρίνια» ανεξαρτήτως διοργάνωση, μετρώντας πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.

Αούστρια Β. - Μάτερσμπουργκ: Η Αούστρια Βιέννης χρειάζεται ένα βαθμό σε δύο ματς για να πάρει το πρωτάθλημα. Η Μάτερσμπουγκ έχει το χειρότερο απολογισμό εκτός έδρας (1-6-10).

Βάκερ Ίνσμπρουκ - Στουρμ Γκρατς: H Βάκερ Ίνσμπρουκ ισοβαθμεί στην ουρά της βαθμολογίας με την Νόισταντ, όμως έχει χειρότερη διαφορά στα γκολ. Η Στουρμ Γκρατς μετά τη Βάκερ είναι η ομάδα με τα περισσότερα over (22/34), ενώ έχει και πέντε συνεχόμενα.

Νόισταντ - ΒΑΚ Πέλετς: Βελτιωμένη στα εντός έδρας παιχνίδια της η Νόισταντ, χάνοντας μόνο από την Σάλτσμπουργκ στα τελευταία εννιά (4-4-1). Πάντως η ΒΑΚ Πέλετς είναι η τρίτη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος με ρεκόρ 7-5-5.



Ριντ - Σάλτσμπουργκ: Στο -3 από την τετράδα και την Ευρώπη η Ριντ. Η Σάλτσμπουργκ είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με εφτά σερί νίκες που συνδυάστηκαν με over.

Αντμίρα - Ραπίντ Βιέννης: Μόλις δύο γκολ δέχτηκε τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Αντμίρα. Δεν σκόραρε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ραπίντ Βιέννης. Δεν αναμένονται πολλά γκολ για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Νοβάρα - Έμπολι: Η Νοβάρα δεν κέρδισε τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα ήταν η Έμπολι (11-6-4).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση