» » » » » » Πάμε στοίχημα Play-Off Super League: "Τελικός" στην Τρίπολη


Πάμε στοίχημα Play-Off Super League: "Τελικός" στην Τρίπολη
20:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ

Προϊστορία 10ετίας: 4-2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1, αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει τν ανατροπή. Στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός και δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Ατρομήτου, αλλά στο δεύτερο το παιχνίδι άνοιξε και αυτό ευνόησε περισσότερο τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς του Αστέρα. Οι Αρκάδες πλέον μετά και από αυτή τη νίκη βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο σήμερα, ώστε να έχουν προβάδισμα για την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη έχει πάρει για τα καλά τον... αέρα του ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια, αφού μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον "δικέφαλο". Εντός έδρας είναι πολύ αξιόπιστος και φέτος, αφού εκεί στηρίχθηκε η εξαιρετική πορεία των Αρκάδων την φετινή σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τραυματίες είναι οι Μπαρτολίνι, Πιπίνης και Φραγκουλάκης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπαντής και Ουρτάδο.



ΠΑΟΚ: Απρόσμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννενα και πλέον τα πάντα μπορούν να συμβούν στην βαθμολογία του μίνι-πρωταθλήματος, όπου ο "δικέφαλος" ξεκίνησε από την πρώτη θέση. Οι Θεσσαλονικείς ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και αυτοί γκολ σε μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Λίγο η αστοχία τους όμως και λίγο ο Φεγκρούς του το στέρησαν και πλέον ο ΠΑΟΚ έπεσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς, ενώ απέχει έναν από τον δεύτερο Αστέρα και δύο από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννενα. Χαμός μετά το τέλος του ματς στην "Τούμπα", με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν και να προπηλακίζουν τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή, Γ.Χ. Γεωργιάδη, ενώ εκτός ομάδας τέθηκε ο Ιτάνζ μετά από πειθαρχικό παράπτωμα. Κοντά στην τιμωρία έφτασε και ο Καμαρά (για μία χειρονομία στο συμπαίκτη του Βούκιτς, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Ηπειρώτες), αλλά αποφασίστηκε από κοινού να μην δοθεί συνέχεια στο περιστατικό. Για πρώτη φορά φέτος ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις σερί ήττες και σήμερα καλείται να αντιδράσει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Χακόμπο, Κωσταντινίδης, Κατσικάς, Καμαρά και Ιτάνζ.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ο χαμένος της αναμέτρησης ίσως βγει γενικά χαμένος και περιμένω στην Τρίπολη ένα κλειστό ματς και από τις δύο ομάδες. Το under έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση της Τρίπολης. Under (1.55 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση