Προγνωστικά στοιχήματος: Τελικός για Οσασούνα
Ουτρέχτη - Τβέντε: Εκπληκτική η Ουτρέχτη, πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι της Τβέντε, μετά το 2-0 στον πρώτο αγώνα. Μάλιστα μετράει εφτά σερί νίκες σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ.

Γιουνγκ Μποϊς - Ζυρίχη: Καθόλου σταθερή η πορεία των Γιουνγκ Μποϊς. Μια νίκη, μια ήττα το πάνε. Σήμερα είναι η σειρά να ηττηθούν. Σε καλή κατάσταση η Ζυρίχη, με τρία σερί τρίποντα.


Σεν Γκάλεν - Σερβέτ: Τρία διαδοχικά no goal για την Σεν Γκάλεν, που είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Η ουραγός Σερβέτ κάνει αντεπίθεση για την παραμονή της, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με την Σιόν, επικράτησε με το ευρύ 4-0.



Σταντάρ Λιέγης - Γάνδη: Η Γάνδη κέρδισε με 1-0 στο πρώτο ματς. «Κλειστό» παιχνίδι αναμένεται και σήμερα.


ΒΑΚ Πέλετς - Βάκερ Ίνσμπρουκ: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η ΒΑΚ Πέλετς. Η Βάκερ Ίνσμπρουκ πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στην Στουρμ Γκρατς με 2-1 και άφησε πίσω της για έναν βαθμό την Αντμίρα, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Προς τα δεξιά τα προγνωστικά στοιχήματος.

Μάτερσμπουργκ - Αντμίρα: Από βαριά ήττα με 4-0 έρχεται η Μάτερσμπουργκ, που είναι αδιάφορη. Ευκαιρία νίκης για την Αντμίρα, που «καίγεται» για παραμονή.

Ραπίντ Βιέννης - Ριντ: Καθόλου αξιόπιστη εντός έδρας η Ραπίντ Βιέννης (7-6-4). Τέσσερα ματς μακριά από τα τρίποντα η ντεφορμέ Ριντ.

Σάλτσμπουργκ - Αούστρια Βίεννης: Το σερό των έξι σερί νικών της Σάλτσμπουργκ σταμάτησε στον αγώνα με την Ριντ (2-2). Άξια πρωταθλήτρια η Αούστρια Βιέννης.

Στουρμ Γκρατς - Νόισταντ: Μόλις μια νίκη στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις πρωταθλήματος για την Στουρμ Γκρατς. Μακράν την χειρότερη επιθετική επίδοση έχει η Νόισταντ με 29 γκολ σε 35 αγωνιστικές.

Γκρασχόπερς - Βασιλεία: Οι δύο αυτές μεγάλες ομάδες αναμετρήθηκαν και πριν από λίγες ημέρες για τον τελικό του κυπέλλου, όπου βγήκε κερδισμένη στα πέναλτι η Γκρασχόπερς. Πάντως στο πρωτάθλημα η Βασιλεία έχει απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Ο ΠΑΟΚ έβγαλε διπλό στην Τρίπολη πριν λίγες ημέρες και έγινε εκ νέου το φαβορί για την κατάληψη της δεύτερη θέσης. Βελτιωμένη η ψυχολογία στους «ασπρόμαυρους», κουρασμένοι οι Αρκάδες.

Ρόμα - Λάτσιο: Τελικός κυπέλλου Ιταλίας, που θα διεξαχθεί στο Ολίμπικο, κοινή έδω και των δύο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει τους «τζιαλορόσι» τα τρία από τα τέσσερα ντέρμπι την τελευταία διετία. Επίσης οι κόκκινες κάρτες σε αυτό το παιχνίδι είναι σύνηθες φαινόμενο.

Γκιμαράες - Μπενφίκα: Τελικός κυπέλλου Πορτογαλίας. Η Γκιμαράες προετοιμάζεται εδώ και καιρό γι' αυτό το παιχνίδι, ενώ έχει εξασφαλίσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Η Μπενφίκα έχασε το πρωτάθλημα, το Europa League, θα είναι πανωλεθρία να απολέσει και το κύπελλο.


Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Καλές εντυπώσεις αφήνει μέχρι στιγμής στα πλέι οφ ο Ατρόμητος αν και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα πάντως δεν θα ήθελε να ξεκινήσει νωρίς το καλοκαίρι τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει αήττητο (2-1-0) στην διαδικασία, όμως σε μερικές των περιπτώσεων στάθηκε τυχερός.

Μπιλμπάο - Λεβάντε: Τελευταίο ματς στην θρυλική έδρα του Σαν Μαμές δίνει η Μπιλμπάο, που από του χρόνου θα μετακομίσει στο νέο της γήπεδο. Λογικό να θέλει να αποχαιρετίσει με νίκη. Τις διακοπές σκέφτεται εδώ και καιρό η Λεβάντε, ενώ εκτός έδρας μετράει (3-6-9).

Ατλέτικο Μ. - Μαγιόρκα: Πέτυχε τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου η Ατλέτικο Μαδρίτης και στο πρωτάθλημα δεν έχει κανένα κίνητρο. Αντιθέτως η Μαγιόρκα «καίγεται» για βαθμούς, όμως στο «Βιθέντε Καλντερόν» την τελευταία φορά κέρδισε το 2006.


Βαγιαδολίδ - Θέλτα: Aήττητη στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια η Βαγιαδολίδ. Δύσκολα να παραμείνει στην κατηγορία η Θέλτα, που έχει τον χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό με 15 ήττες σε 18 αναμετρήσεις.


Βαλένθια - Γρανάδα: Τρεις σερί νίκες για την Βαλένθια, που δίνει τεράστια μάχη με την Σοσιεδάδ για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Champions League. Στο +5 από την γραμμή του υποβιβασμού η Γρανάδα, που δύσκολα να κινδυνέψει.


Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα: Ντέρμπι της Βαρκελώνης χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Μόνο που η Μπάρτσα με 2/2 θα φτάσει τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Μάλαγα - Λα Κορούνια: Η Μάλαγα διατηρείται στην έκτη θέση και περιμένει την απόφαση από το CAS, κατά της απόφασης για την τιμωρία αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί από την UEFA για να βγει στην Ευρώπη. Παρότι κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα η Λα Κορούνια με 2-0 την Εσπανιόλ, είναι μόλις στο +1 από την Σαραγόσα και στο +3 από την Μαγιόρκα.

Μπέτις - Σαραγόσα: Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» δεν χάνει στα εννέα τελευταία της ματς (4-5-0) η Μπέτις. Η Σαραγόσα θέλει να ρεφάρει την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Μπιλμπάο με 2-1.


Οσασούνα - Σεβίλλη: Η Οσασούνα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο και στο γήπεδο της εμφανίστηκε 14 φορές το under σε 18 αγώνες.

Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης: Τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες μετρά η Σοσιεδάδ, που δίνει μάχη για την τετράδα. Μια απελπιστική χρονιά για την Ρεάλ Μαδρίτης, που έχασε και το κύπελλο μέσα στο ίδιο της το «σπίτι».

Χετάφε - Βαγιεκάνο: Πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια για την Χετάφε. Τέσσερα σερί over έχει η Βαγιεκάνο.

Αζαξιό - Νις: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη για την Αζαξιό. Καθόλου αξιόπιστη εκτός έδρας η Νις (6-5-7).


Βαλενσιέν - Τρουά: Στα έξι τελευταία παιχνίδια της Βαλενσιέν εμφανίστηκαν πέντε under. Η Τρουά θέλει πάση θυσία τη νίκη και την ίδια ώρα να χάνει η Σοσό μέσα στην έδρα της Μπαστιά.

Λιλ - Σεντ Ετιέν: Η Σεντ Ετιέν έχει βγει Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του Λιγκ Καπ, όμως έχει κάποιες ελπίδες για το Champions League. Η Λιλ δεν χάνει τα τελευταία χρόνια, όταν και υποδέχεται τους «στεφανουά» (4-1-0).

Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν: 8/9 over μετράει στα τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια η Λοριάν. Με δεδομένο ότι και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αναμένεται μια ανοιχτή αναμέτρηση.

Λιόν - Ρεν: Με νίκη η Λιόν βγαίνει στο Champions League και δεν την ενδιαφέρει το τι θα γίνει στο Λιλ - Σεντ Ετιέν. Μια νίκη στις 14 τελευταίες αγωνιστικές για την πλέον αδιάφορη ομάδα του Σαμπιονά, την Ρεν.


Μαρσέιγ - Ρεμς: Έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση η Μαρσέιγ και θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς άγχος. Την δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά την ουραγό Μπρεστ έχει η Ρεμς με 32 γκολ παθητικό.

Μπορντό - Εβιάν: Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και για τον τελικό του κυπέλλου. Δεδομένου ότι το ματς σήμερα είναι αδιάφορο βαθμολογικά, οι προπονητές θα κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους.


Τουλούζ - Μονπελιέ: Αδιάφορες βαθμολογικά ομάδα, που δεν εγκαταλείπουν όμως ποτέ την προσπάθεια τους για ένα καλό αποτέλεσμα.

Μπαστιά - Σοσό: Δεν χαρίζεται σε κανέναν η Μπαστιά, ενώ μετράει οχτώ over στα εννιά τελευταία της παιχνίδια. Η Σοσό θα χρειαστεί έναν βαθμό, ενώ σώζεται ακόμα και με ήττα αν δεν κερδίσει η Τρουά την ίδια ώρα στην έδρα της Βαλενσιέν.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση