» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Τελειώνει με την πρωτιά ο ΠΑΟΚ


Προγνωστικά στοιχήματος: Τελειώνει με την πρωτιά ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Με δύο κολλητές νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ με νίκη σήμερα έχει αυξημένες ελπίδες να «κλειδώσει» από σήμερα την πρώτη θέση των πλέι οφ. Σε καλή κατάσταση και ο Ατρόμητος, που δυσκολεύει κάθε φορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βάασα - Γιάρο: Η καλή αμυντική συμπεριφορά της Βάασα πήγε... περίπατο στην αναμέτρηση με την Μιλικόσκι από την οποία ηττήθηκε με 3-0. Πέντε over στα έξι τελευταία της ματς μετρά η Γιάρο.


Γιβάσκιλα - Ελσίνκι: Η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-5) υποδέχεται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ελσίνκι (5-2-2).


Κουόπιο - Ίντερ Τούρκου: Δύο παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κουόπιο. Δυσκολεύεται πραγματικά εκτός έδρας η Ίντερ Τούρκου (1-0-3).

Ροβανιέμι - Μιλικόσκι: Έξι διαδοχικά no goal μετράει η Ροβανιέμι συμπεριλαμβανομένου και του ματς κυπέλλου με την Τζαζ. Τρεις σερί νίκες και μια ανάσα από την κορυφή η εκπληκτική Μιλικόσκι.



Χόνκα - Λάχτι: Πήρε τα πάνω της για τα καλά η Χόνκα, συμπληρώνοντας τρία κολλητά τρίποντα. Αντιθέτως η Λάχτι είναι απογοητευτική με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα (1-3-4) και σημειώνοντας μόλις πέντε γκολ μέχρι στιγμής.

Μάλμε - Χέλσινγκμποργκ: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη είναι πολλές για την Μάλμε. «Τρένο» η πρωτοπόρος Χέλσινγκμποργκ με έξι κολλητά τρίποντα. Δεν βγαίνει άκρη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα: Αγνώριστος παρουσιάζεται στα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης και πάει να γκρεμίσει ότι έχτισε με τόσο κόπο κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου. Στα τέσσερα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος έχει γνωρίσει τρεις ήττες και κέρδισε πολύ δύσκολα τον Ατρόμητο εντός έδρας με 2-1. Σε καλό φεγγάρι δεν δείχνει να είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν θα έχει και πάλι στην σύνθεση του τον πολύτιμο Ντε Βινσέντι.

Παραναένσε - Κρουζέιρο: Παρότι είχε καλή εικόνα στο γήπεδο η Παραναένσε, γνώρισε άδικα την ήττα από την Φλουμινένσε με 2-1. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κρουζέιρο, η οποία διέλυσε με 5-0 την Γκοϊας.

Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία: Παιδική χαρά η άμυνα της Γιουνγκ Μπόις, δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Ζυρίχη (2-4). Η Βασιλεία ηττήθηκε με 1-0 από την Γκρασχόπερς στο ντέρμπι και έκανε ντέρμπι την υπόθεση τίτλου.


Ζυρίχη - Τουν: Τέσσερις διαδοχικές νίκες για την εκπληκτική Ζυρίχη, που πέτυχε οχτώ γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ωστόσο αντιμετωπίζει σήμερα την δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος την Τουν, που μετράει τρεις σερί επιτυχίες.

Λωζάννη - Σερβέτ: Το αρνητικό σερί των τριών μαζεμένων ηττών της Λωζάννης τερματίστηκε στο ματς με την Λουκέρνη και μάλιστα με άνετη νίκη 3-0. Η ουραγός Σερβέτ θα διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες για παραμονή μόνο με την κατάκτηση των τριών βαθμών σήμερα.

Σεν Γκάλεν - Γκρασχόπερς: Τα 7/8 over έφτασε η Σεν Γκάλεν. Επικίνδυνη έξοδος για την Γκρασχόπερς που κυνηγάει τον τίτλο.

Έμπολι - Λιβόρνο: Πρώτος τελικός ανόδου στην Serie A. Εκπληκτική στο προηγούμενο της ματς η Έμπολι, κερδίζοντας πανηγυρικά την Νοβάρα με 4-1. Με δύο ισοπαλίες κόντρα στην Μπρέσια πέρασε στους τελικούς η Λιβόρνο.

Μποταφόγκο - Σάντος: Το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της φιλόδοξης Κορίνθιανς δεν αποτελεί αρνητικό ξεκίνημα για την Μποταφόγκο. Στον έναν βαθμό αρκέστηκε και η Σάντος με αντίπαλο την Φλαμένγκο (0-0).


Σάο Πάολο - Βάσκο Ντα Γκάμα: Χωρίς να εντυπωσιάσει και παρά τις απουσίες η Σάο Πάολο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Πόντε Πρέτα με σκορ 2-0. Με σβηστές... μηχανές και η Βάσκο Ντα Γκάμα, που επικράτησε με 1-0 της ακίνδυνης Πορτουγκέζα.


Μπαϊα - Κοριτίμπα: Σε κανένα σημείο του αγώνα με την Κρισιούμα δεν ήταν ανταγωνιστική η Μπαϊα και γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-1. Με γκολ στις καθυστερήσεις η Κοριτίμπα επικράτησε της Ατλέτικο Μινέιρο με 2-1 και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.


Ναούτικο - Βιτόρια Μπαϊα: Αδύναμη εμφανίστηκε στην πρεμιέρα η Ναούτικο και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Γκρέμιο με 2-0. Η Βιτόρια Μπαϊα έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο ματς με την Ιντερνασιονάλ, καθώς προηγήθηκε με 2-0, όμως στο τέλος το σκορ έγινε 2-2.


Φλαμένγκο - Πόντε Πρέτα: Καλή εικόνα για την Φλαμένγκο στον αγώνα με την Σάντος, αλλά δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το 0-0. Κατώτερη των περιστάσεων η Πόντε Πρέτα, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 2-0 από την Σάο Πάολο.

Γκοϊας - Κορίνθιανς: Το απόλυτο μηδέν η πρεμιέρα της Γκοϊας που διασύρθηκε από την Κρουζεϊρο με 5-0. Την πρώτη της νίκη αναζητά η «πλούσια» Κορίνθιανς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση