» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Play-Off Super League: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος


Προβλέψεις στοιχήματος Play-Off Super League: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
18:15 ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 5-3-3

ΠΑΟΚ: Χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοσή του κατάφερε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική με 1-0 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέϊ οφ. Ο "δικέφαλος" είχε την υπεροχή και έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, για να πάρει τελικά την δεύτερη σερί νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης και να φτάσει στους δέκα βαθμούς. Βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ακολουθούν με 7 βαθμούς ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννενα. Σήμερα έχει την ευκαιρία με νίκη να κλειδώσει την πρωτιά, ανάλογα βέβαια και με το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλία ο ΠΑΟΚ θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση, αλλά όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στους "Ζοσιμάδες", απέναντι στον ΠΑΣ. Σε περίπτωση ήττας ο ΠΑΟΚ, θα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων και σίγουρα αυτό δεν βρίσκεται στο μυαλό των παικτών, που θέλουν να καθαρίσουν μία ώρα αρχύτερα την πρωτιά. Συνεχίζεται η αναζήτηση τεχνικού, αλλά ακόμα η διοίκηση δεν έχει καταλήξει σε κάποιο όνομα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάζουν οι Λάζαρ, Σίντεφελντ, Κάτσε, Ετό και Ιτάνζ.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Απέδειξε στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα ότι είναι καλύτερη ομάδα, αφού επικράτησε με σχετική ευκολία εντός έδρας με 2-0. Οι Περιστεριώτες έκλεισαν καλά τους χώρους στην άμυνά τους και εκμεταλλεύτηκαν τα αντίπαλα λάθη για να φτάσουν τελικά στον τρίποντο, που τους έχει φέρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλή παρουσία στα πλέϊ οφ και σήμερα ταξιδεύει στην "Τούμπα" με αποκλειστικό σκοπό να πάρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους δώσει δικαίωμα ελπίδας για την πρώτη θέση. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν πως σε περίπτωση που νικήσουν τα δύο εναπομείναντα ματς(το τελευταίο είναι με Αστέρα εντός) τότε σίγουρα θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Αν χάσουν χάνουν κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας είναι πολύ καλό και η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι διάχυτη. Μακριά από την έδρα του πάντως ο Ατρόμητος αποδυναμώνεται και στα τελευταία πέντε ματς(3 για το πρωτάθλημα και δύο για τα πλέϊ οφ) μετράει συνολικά τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Εκτός σήμερα οι Γιαννούλης και Ταυλαρίδης.

Προβλέψεις στοιχήματος: Θεωρώ ότι ο Ατρόμητος θα επιχειρήσει να σκοράρει στην "Τούμπα" και έχει τα φόντα να το καταφέρει ,όπως άλλωστε και ο "δικέφαλος". Goal/Goal (Stoiximan.gr)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση