Προγνωστικά στοιχήματος: Φτάνει τους 100 η «Μπάρτσα
Μπρομαποϊκάρνα - Μάλμε: Στο προηγούμενο ματς με μεγάλη ομάδα η Μπρομαποϊκάρνα διασύρθηκε με 6-0 από την Έλφσμποργκ. Μεγάλο μέγεθος είναι και η Μάλμε, η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη μετά από πέντε σερί αποτυχημένες προσπάθειες.

Ελσίνκι - Κουόπιο: Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Ελσίνκι οδηγεί την κούρσα με απολογισμό (6-2-2). Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Κουόπιο και τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη.


Μιάλμπι - Χάλμσταντ: Ελπιδοφόρο το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος για την Μιάλμπι, που μεταξύ άλλων είναι και δυνατή στην έδρα της (3-1-1). Δεν βλέπεται η Χάλμσταντ (1-5-4).



Χάκεν - Έλφσμποργκ: Πέντε γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της έχει σημειώσει η Χάκεν. Το αήττητο σερί της πρωταθλήτριας Έλφσμποργκ έλαβε τέλος, χάνοντας με 2-1 από τη Χέλσινγκμποργκ.

Χέλσινγκμποργκ - Ατβίνταμπεργκ: Στην κορυφή διατηρείται η Χέλσινγκμποργκ, η οποία μάλιστα έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα τις προηγούμενες αγωνιστικές. Εκτός έδρας η Ατβίνταμπεργκ τρέχει απολογισμό 1-2-2 και δύσκολα να αντέξει σήμερα.

Ρεάλ Μ. - Οσασούνα: Τη νέα χρονιά προγραμματίζουν πλέον οι δύο ομάδες και θα βοηθήσει στο να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ στο «Μπερναμπέου».

Ιντεπεντιέντε - Εστουδιάντες: Πέντε αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Ιντεπεντιέντε και τα δίνει όλα για της παραμονή. Για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν χάνει και η Εστουδιάντες, που έχει πάντα το πρόβλημα στο σκοράρισμα (12 γκολ).

Μπαρτσελόνα - Μάλαγα: Με νίκη η Μπαρτσελόνα θα φτάσει τους 100 βαθμούς και κατά πάσα πιθανότητα θα την πετύχει.

Μπάγερν - Στουτγάρδη: Τελικός κυπέλλου που διεξάγεται όπως κάθε χρόνο στο Βερολίνο. Τι να πει κανείς για την Μπάγερν Μονάχου που είναι έτοιμη να κάνει το τρεμπλ. Η Στουτγάρδη έχει την ευκαιρία να σώσει μια μέτρια σεζόν, αν και είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Βασιλεία - Σεν Γκάλεν: Πρωταθλήτρια ήδη η Βασιλεία, καθώς η διαφορά τερμάτων της δεν καλύπτεται από τη Γκρασχόπερς. Σίγουρα τρίτη η Σεν Γκάλεν, που στα τελευταία της παιχνίδια έχουν σημειωθεί πολλά γκολ.

Γκρασχόπερς - Λωζάννη: Εκπληκτική χρονιά για την Γκρασχόπερς, η οποία έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο. Από δύο σερί νίκες με 3-0 προέρχεται η Λωζάννη. Πολύ δύσκολα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Σερβέτ - Λουκέρνη: Οι δύο σερί ήττες οδήγησαν την Σερβέτ και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία. Λίγα πράγματα μακριά από το γήπεδο της η Λουκέρνη (3-4-10).

Τουν - Γιουνγκ Μποϊς: Το σερί των τριών σερί νικών έλαβε τέλος για την Τουν στο ματς με την Ζυρίχη, από την οποία ηττήθηκε με 2-0. Μια κάκιστη σεζόν για τους Γιουνγκ Μποϊς ολοκληρώνεται, ενώ μετρούν τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια.

Βαγιεκάνο - Μπιλμπάο: Η Βαγιεκάνο πρέπει να κερδίσει σήμερα, παράλληλα να ηττηθεί η Μπέτις και να κερδίσει την υπόθεση στο CAS για να βγει στην Ευρώπη. Αδιάφορη εδώ και καιρό η Μπιλμπάο, που αποχαιρέτισε το «Σαν Μαμές» την προηγούμενη αγωνιστική με ήττα.

Γρανάδα - Χετάφε: Μετά από πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) η Γρανάδα ηττήθηκε με 1-0 από τη Βαλένθια, όμως εξασφάλισε την σωτηρία της στην Πριμέρα. Η Χετάφε έχει ρεκόρ 1-0-6 στα εφτά τελευταία και 1-2-7 στις δέκα πιο πρόσφατες εξόδους της.


Θέλτα - Εσπανιόλ: Μόνο νίκη θέλει η Θέλτα, όμως είναι στο γκρουπ των ομάδων που για να παραμείνει στην Πριμέρα θα πρέπει να στραβοπατήσει η Λα Κορούνια. Αδιάφορη η Εσπανιόλ, εξού και οι χαμηλές τιμές στον άσο.

Λα Κορούνια - Σοσιεδάδ: Πολύ ενδιαφέρον ματς, με τη Λα Κορούνια να κρατάει την τύχη στα χέρια της και με νίκη να εξασφαλίζει τη σωτηρία της και τη Σοσιεδάδ να θέλει το τρίποντο και μη νίκη της Βαλένθια για να κατακτήσει την τέταρτη προνομιούχο θέση.

Λεβάντε - Μπέτις: Μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια για την Λεβάντε και αυτή σημειώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην Μπιλμπάο με 1-0. Η Μπέτις θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει 100% την ευρωπαϊκή έξοδο, ανεξάρτητα το τι θα γίνει με τις υποθέσεις των Μάλαγα και Βαγιεκάνο.

Μαγιόρκα - Βαγιαδολίδ: Τρεις ομάδες θα πρέπει να προσπεράσει η Μαγιόρκα ώστε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, οπότε το έργο της για σωτηρία είναι πολύ δύσκολο. Αδιάφορη παρά το κακό φινάλε η Βαγιαδολίδ (2-4-6).

Σαραγόσα - Ατλέτικο Μ.: Εδώ μοναδική ενδιαφερόμενη είναι η Σαραγόσα, αλλά η παραμονή δεν εξαρτάται από το δικό της αποτέλεσμα. Τις διακοπές σκέφτεται εδώ και μέρες η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Φαλκάο να ανακοινώνεται ήδη από τη Μονακό.

Σεβίλλη - Βαλένθια: H Βαλένθια κρατά την τύχη στα χέρια της για την τέταρτη θέση, όμως ούτε η Σεβίλλη είναι αδιάφορη, αφού υπάρχουν πολλές πιθανότητες και η ένατη θέση να οδηγήσει στην ένατη θέση.

Γοδοϊ Κρουζ - Άρσεναλ Σαραντί: Πέντε στα έξι goal/goal και over για την Γοδοϊ Κρουζ που παίζει ανοιχτά. Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για την ανεβασμένη Άρσεναλ Σαραντί.

Παραναένσε - Φλαμένγκο: Τέσσερα γκολ έχει δεχτεί ήδη η Ατλέτικο Παραναένσε που έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι σπουδαίο σαν ομάδα. Νωθρά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Φλαμένγκο με μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ αναζητά ακόμη και το πρώτο της γκολ.

Μποταφόγκο - Κρουζεϊρο: Καλό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, έχοντας αποκομίσει τέσσερις βαθμούς. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στα δύο πρώτα παιχνίδια έχουν σημειώσει εφτά γκολ.

Σάντος - Γκρέμιο: Ένα γκολ μονάχα για την Σάντος, που καλείται πλέον να συνεχίσει χωρίς τον σούπερ σταρ Νεϊμάρ. Ένα μόλις ματς για την Γκρέμιο και «καθαρή» νίκη με 2-0 επί της Ναούτικο.



Βιτόρια Μπαϊα - Βάσκο Ντα Γκάμα: Ουσιαστικές εμφανίσεις και δύο over σε ισάριθμες αγωνιστικές για την Βιτόρια Μπαϊα. Από βαριά ήττα με 5-1 από την Σάο Πάολο προέρχεται η Βάσκο Ντα Γκάμα.

Γκοϊας - Κοριτίμπα: Με έξι γκολ παθητικό η Γκοϊας δεν πάει πουθενά. Σοβαρή η Κοριτίμπα με απολογισμό (1-1-0).

Κορίνθιανς - Πόντε Πρέτα: Στα δύο πρώτα παιχνίδια η Κορίνθιανς δεν έχει δείξει τις δυνατότητες της, φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες. Η Πόντε Πρέτα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φλαμένγκο με 2-0 και δεν θα φοβηθεί ούτε στον σημερινό αγώνα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση