» » » » » Προγνωστικά Στοίχημα A' Σουηδίας: Τζουργκάρντεν - Κάλμαρ

Προγνωστικά Στοίχημα A' Σουηδίας: Τζουργκάρντεν - Κάλμαρ
20:00 ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΚΑΛΜΑΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-1-6

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Τζουργκάρντεν μετά την ήττα της στον τελικό του Κυπέλλου από την Γκέτεμποργκ, στην διαδικασία των πέναλτι. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1 και στην παράταση και οι δύο ομάδες έδειχναν να έχουν μείνει από δυνάμεις. Τελικά έχασε το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι, όπου μόνο δύο παίκτες της βρήκαν το στόχο και αυτό της κόστισε εκτός από ένα τρόπαιο και την έξοδο στην Ευρώπη. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας δεν είναι καλό και άπαντες θέλουν μία καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, αφού το τραγικό ξεκίνημα της Τζουργκάρντεν έχει φέρει την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παραμένει πάντως αήττητη στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος και σήμερα θέλει τους τρεις βαθμούς τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικού λόγους. Έχει αρχίσει να βελτιώνεται στην άμυνα, όπου μέχρι στιγμής έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 22 φορές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Γιάρλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Αντρισκεβίτσιους.


ΕΝΤΟΣ: 2-1-2
ΓΚΟΛ: 7-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΚΑΛΜΑΡ: Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο τοπικό ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Έστερ και πήρε δίκαια τη νίκη με 3-1. Μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και εκμεταλλεύτηκε τον ενθουσιασμό της και στο ημίχρονο είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Στην επανάληψη δέχθηκε πρώτα την μείωση, αλλά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα στην συνέχεια, που είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ. Συνέχισε με αυτό το τρόπο το καλό σερί της, αφού μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι ματς. Μετράει δύο σερί νίκες μπροστά στο κοινό της και θέλει να στηριχθεί εκεί την φετινή σεζόν, ώστε να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία. Μακριά από την έδρα της παίζει πάντα με αντεπιθέσεις και καταφέρνει να κάνει ζημιές. Η ομάδα έχει καταφέρει να βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και άπαντες είναι ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα παρουσία της, αφού οι δυνατότητές της θεωρούνται περιορισμένες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Αζίνοβιτς, Σκέλβικ, Έρικσον, Ισράελσον και Άντερσον.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-2
ΓΚΟΛ: 12-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Δύσκολο ματς, αλλά θεωρώ πως η Τζουργκάρντεν θα εκμεταλλευτεί την έδρα της για να ξεκολλήσει από την ουρά. Άσσος (2.25 Μybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση