Προγνωστικά στοιχήματος: Άλμα τίτλου για Ρίβερ Πλέιτ
Ζιμπάμπουε - Αίγυπτος: Δύο ήττες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της Ζιμπάμπουε στον όμιλο. 3/3 για την Αίγυπτο, που με νίκη θα εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στο Μουντιάλ.


Κορκ - Σάμροκ: Η Κορκ έχει ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Πάντως η Σάμροκ δεν έχει κερδίσει ακόμα μακριά από το γήπεδο της, έχοντας αρκετές ισοπαλίες (0-5-2).


Μπενίν - Αλγερία: Ακόμη στο κόλπο της πρόκρισης παραμένει με νίκη το Μπενίν. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Αλγερία και είναι η πρωτοπόρος του ομίλου.



Νίγηρας - Μπουρκίνα Φάσο: Τέσσερα σερί ματς χωρίς γκολ συμπλήρωσε ο Νίγηρας και δύσκολα να διεκδικήσει κάτι καλό στον όμιλο. No Goal και under τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Μπουρκίνα Φάσο ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Τόγκο - Καμερούν: Πολλά τα προβλήματα στο Τόγκο, κυρίως εξωαγωνιστικής φύσεως, που ούτως ή άλλως έχει μόλις έναν βαθμό στον όμιλο. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Καμερούν, όμως ακολουθούν κατά πόδας Λιβύη και Κογκό.

Κρίστιανσουντ - Κόνγκσβιγκερ: Δύο σερί ήττες για την Κρίστιανσουντ, που έπεσε κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Με την σειρά της η Κόνγκσβιγκερ προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες.


Σάντεφιορντ - Ουλενσάκερ: Σε εκπληκτική φόρμα η Σάντεφιορντ, καθώς στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε πέντε κολλητές νίκες. Εντός επικίνδυνης ζώνης η Ουλενσάκερ με μόλις ένα τρίποντο (1-3-6). Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι στα προγνωστικά στοιχήματος.

Στάμπαεκ - Ράνχαϊμ: Σε διαρκή άνοδο με 4/5 νίκες σε αυτό το διάστημα η Στάμπαεκ. Δύσκολο όμως το έργο της σήμερα, αφού υποδέχεται την αψεγάδιαστη εκτός έδρας Ράνχαϊμ (5/5 νίκες).

Χαμ Καμ - Στρόμεν: Τέσσερα σερί no goal σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Χαμ Καμ. Την χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος διαθέτει η Στρόμεν με εννιά γκολ ενεργητικό.

Χοντ - Βαρντ Χάουγκεσουντ: Τρεις διαδοχικές νίκες για την Χοντ, που άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα. Προτελευταία η απογοητευτική Βαρντ Χάουγκεσουντ (1-2-7).

Νουμάνθια - Κόρδοβα: Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οχτώ over στα 12 τελευταία παιχνίδια έχει η Νουμάνθια, έξι συνεχόμενα η Κόρδοβα.

Γουινέα - Μοζαμβίκη: Νίκη πάση θυσία χρειάζεται η Γουινέα για να μείνει στο κυνήγι της Αυγύπτου. Χωρίς νίκη και γκολ μέχρι στιγμής η Μοζαμβίκη.


Ρίβερ Πλέιτ - Ιντεπεντιέντε: Στο -3 από την κορυφή η Ρίβερ Πλέιτ και στοχεύει στον τίτλο. Τους τρεις βαθμούς θέλει και η Ιντεπεντιέντε, δίνοντας μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.


Μάλι - Ρουάντα: Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας εδώ με το Μάλι να στοχεύει στην πρόκριση και την Ρουάντα να παλεύει όλα της τα παιχνίδια.

Βραζιλία - Γαλλία: Mια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια μετράει η Βραζιλία, που ως γνωστόν δίνει μόνο φιλικές αναμετρήσεις. Οι Γάλλοι ηττήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση από την Ουρουγουάη πριν λίγες ημέρες με 1-0, ενώ στην αποστολή υπάρχουν πολλές και σημαντικές απουσίες.


Κολόν Σάντα Φε - Ραφαέλα: Μία νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Κολόν Σάντα Φε. Θέλει ακόμη κάποιους βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή η Ραφαέλα και δεν θα έλεγε όχι στην ισοπαλία.

Ατλέτικο Μινεϊρο - Γκρέμιο: Πολύ κακό το ξεκίνημα της Ατλέτικο Μινεϊρο, που βρίσκεται μόνη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα (0-1-2) Αντιθέτως η Γκρέμιο είναι αήττητη, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα σε τρεις αναμετρήσεις.


Βιτόρια Μπαϊα - Ατλέτικο Παραναένσε: Εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνει η Βιτόρια Μπαϊα με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει. Μόνο over και goal/goal μέχρι στιγμής για την Ατλέτικο Παραναένσε (4/4).


Κοριτίμπα - Ναούτικο: Αήττητη μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών η Κοριτίμπα (2-2-0). Η Ναούτικο είχε να κερδίσει εκτός έδρας σχεδόν ένα χρόνο και τα κατάφερε στην έδρα της Φλαμένγκο με 1-0.

Φλουμινένσε - Γκοϊας: 2/2 έχει εντός έδρας μέχρι στιγμής η Φλουμινένσε με γκολ 5-1. Η τύχη ήταν με το μέρος της και η Γκοϊάς και πήρε τεράστιο διπλό στην έδρα της Σάο Πάολο. Δεύτερο πολύ δύσκολη έξοδος για τους φιλοξενούμενους.

Ρασίνγκ Κλουμπ - Μπόκα Τζούνιορς: Δύο ομάδες που απογοητεύουν στο πρωτάθλημα. Ειδικά η Μπόκα Τζούνιορς που βολοδέρνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση