» » » » » » » Στοίχημα Διεθνές Φιλικό Γαλλία-Βραζιλία: Θέλει να κάνει «σεφτέ» στο νέο Μαρακανά η Σελεσάο

Στοίχημα Διεθνές Φιλικό Γαλλία-Βραζιλία: Θέλει να κάνει «σεφτέ» στο νέο Μαρακανά η Σελεσάο
22:00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

Προϊστορία: 2-2-5

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Εγκαινίασε το νέο Μαρακανά με τη δυνατή αναμέτρηση κόντρα στην Αγγλία, χωρίς να ικανοποιήσει το κοινό της, που θα ήθελε τη νίκη για ποδαρικό. Τουλάχιστον με το τελικό 2-2, οι φίλαθλοι θα είναι ικανοποιημένοι από γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Φρεντ στο 57’, οι Άγγλοι γύρισαν το παιχνίδι μέχρι το 79’, αλλά στο 83’ ο Παουλίνιο έσωσε την παρτίδα. Η Βραζιλία προετοιμάζεται για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όπου θα ανοίξει με το ματς απέναντι στην Ιαπωνία (15/06) και που θα διοργανώσει ως οικοδέσποινα του επόμενου Μουντιάλ. Φυσικά ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του. Ο Σκολάρι πάντως δέχεται κριτικές και αν δεν τα καταφέρει στο Συνομοσπονδιών δύσκολα να βρίσκεται στον πάγκο και για το Μουντιάλ. Από τον Νοέμβριο που ανέλαβε, η ομάδα έχει δώσει 7 φιλικά, κερδίζοντας μόνο τα 1, κόντρα στη Βολιβία. Ισόπαλα ήταν αυτά κόντρα στην Ιταλία (2-2), Ρωσία (1-1), Χιλή (2-2), Αγγλία (2-2), ενώ τον Φεβρουάριο είχαν ξαναπαίξει με τους Άγγλους και είχαν χάσει (1-2).
Στο μοναδικό επίσημο (αν μπορεί να θεωρηθεί έτσι), έχασε από την Αργεντινή στο Σούπερκλάσικος ντε λας Αμέρικας («διοργάνωση» ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία), αλλά επικράτησε στα πέναλτι, παίρνοντας τον τίτλο με το 2-1 του πρώτου αγώνα. Εκτός έμειναν μεγάλα ονόματα όπως Κακά, Ροναλντίνιο, Λουίς Φαμπιάνο, που είχαν κλήσεις τους τελευταίους μήνες, όπως και ο μέσος της Τσέλσι, Ραμίρες, που έχει κάνει δύο πολύ καλές χρονιές. Τριπλέτα στην κορυφή οι Νέιμαρ, Φρεντ και

Τελευταία 5: 1-4-0

Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ζούλιο Σέζαρ (ΚΠΡ), Καβαλιέρι (Φλουμινένσε)
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Μαρσέλο (Ρεάλ Μ.), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μ.), Ντάντε (Μπάγερν Μ.), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο)
Μέσοι: Φερνάντο (Γκρέμιο), Λούκας Μόουρα (ΠΣΖ), Ερνάνες (Λάτσιο), Όσκαρ (Τσέλσι), Ζεάν (Φλουμινένσε), Λουίζ Γκουστάβο (Μπάγερν Μ.), Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Μπερνάρντ (Ατλέτικο Μινέιρο), Ζάντσον (Σάο Πάουλο)
Επιθετικοί: Φρεντ (Φλουμινένσε), Νέιμαρ (Μπαρτσελόνα), Χαλκ (Ζενίτ), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ)


ΓΑΛΛΙΑ: Δεν είχε υποχρεώσεις στα προκριματικά του Μουντιάλ και έτσι τα φιλικά με Ουρουγουάη και Βραζιλία, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον εκλέκτορα Ντεσάμπ, να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ομάδας και να δώσει χρόνο και εμπειρίες στους ποδοσφαιριστές του, για τα τρία τελευταία παιχνίδια στα προκριματικά, που θα κρίνουν την πρωτιά στον όμιλο. Μετά την τελευταία ήττα της στο Παρίσι από την Ισπανία, βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους Ίβηρες και θα χρειαστεί οπωσδήποτε το τρία στα τρία στα εναπομείναντα κόντρα σε Γεωργία (εκτός), Λευκορωσία (εκτός), Φινλανδία (εντός), αν θέλει να ελπίζει να ξεφύγει από τη διαδικασία των μπαράζ. Το πρώτο κρας τεστ στη Λ. Αμερική κόντρα στην Ουρουγουάη, δεν πήγε και τόσο καλά, με τους τρικολόρ να χάνουν με 0-1. Πρόκειται για αρκετά νέα ομάδα, με αρκετούς άπειρους (στην εθνική), όπως οι Ρουφιέ (Τ, Σεντ Ετιέν), Ματιέ (Α, Βαλένθια), Μανγκαλά (Α, Πόρτο), Τρέμουλινας (Μπορντό), Παγέ (Μ, Λιλ), Γκρενιέ (Μ, Λυόν), Ζιλαβοζί (Μ, Σεντ Ετιέν), Καπού (Μ, Τουλούζ), Λακαζέ (Ε, Λυόν), όλοι τους με μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών με το εθνόσημο, αλλά με πολύ καλές χρονιές στους συλλόγους τους. Εκτός έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι έμπειροι Εβρά, Μεξές, Νασρί, Ριμπερί, Λας Ντιαρά, Αλού Ντιαρά και Μαλουντά. Λογικά ο Ντεσάμπ θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτή στο τελευταίο, με πιθανές αλλαγές στο τέρμα, στο κέντρο άμυνας και στο κεντρικά χαφ. Δεν έχει χάσει στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Βραζιλία (4-2-0), επίσημα και μη.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τόττεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν)
Αμυντικοί: Ντεμπουσί (Νιούκαστλ), Ματιέ (Βαλένθια), Ραμί (Βαλένθια), Σακό (ΠΣΖ), Μανγκαλά (Πόρτο), Σανιά (Άρσεναλ), Κοσκιελνί (Άρσεναλ), Τρέμουλινας (Μπορντό)
Μέσοι: Καμπάιγ (Νιούκαστλ), Παγέ (Λιλ), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Γκρενιέ (Λυόν), Ματουιντί (ΠΣΖ), Ζιλαβοζί (Σεντ Ετιέν), Γκουρκιούφ (Λυόν), Καπού (Τουλούζ)
Επιθετικοί: Ζιρού (Άρσεναλ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μ.), Λακαζέ (Λυόν), Γκομίς (Λυόν)

Πρόταση στοίχημα: Η Βραζιλία δεν έκανε ποδαρικό στο Μαρακανά, αλλά κόντρα στην πειραματική Γαλλία μπορεί να πετύχει τη νίκη που θα της ανεβάσει τη ψυχολογία ενόψει Συνομοσπονδιών. Άσος στο 1.55 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση