Προγνωστικά στοίχημα MLS: Δύο ντέρμπι με φαβορί
00:00 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-0-2

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 επί του Κολόμπους, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά, πράγμα που της έδωσε μεγάλο προβάδισμα, αλλά και την ψυχολογία. Κινδύνευσε ελάχιστα από την αντίπαλο, ενώ επιθετικά ήταν πολύ καλή και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Έτσι η ομάδα άφησε πίσω της τις δύο τραγικές εμφανίσεις κόντρα σε Μόντρεαλ και Τορόντο(αμφότερες εκτός έδρας) και σήμερα επιστρέφει στην έδρα της, όπου είναι πολύ πιο ανταγωνιστική. Μία νίκη κόντρα στην Νέα Υόρκη θα δώσει διπλή χαρά στον κόσμο της ομάδας, αφού η αντιπαλότητα με τον αντίπαλο σύλλογο μεγαλώνει διαρκώς. Στο Κύπελλο η ομάδα αποκλείστηκε από την ουραγό Ουάσινγκτον και σήμερα θέλει τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κλέμπερσον και Λαχούντ.


ΕΝΤΟΣ: 3-2-2
ΓΚΟΛ: 22-24
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Έχει πολύ καιρό να δώσει επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα το συγκρότημα της Νέας Υόρκης αφού τα τελευταίο του ματς πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου, όταν και γνώρισε την ήττα από το Βανκούβερ εντός έδρας με 2-1. Αυτή η ήττα μάλιστα ήρθε και έδωσε ένα τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχε η ομάδα για επτά σερί αναμετρήσεις. Στο τελευταίο επίσημο, η Νεά Υόρκη πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με 4-2 από το Νιου Ίνγκλαντ για το θεσμό του Κυπέλλου και αποκλείστηκε από την συνέχεια την διοργάνωσης. Σε αυτό το ματς έπαιξε χωρίς τους μεγάλους σταρ, που σήμερα πάντως αναμένεται αν είναι στην βασική ενδεκάδα. Η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη και αυτό έγινε στο νέο υπερπολυτελές προπονητικό κέντρο της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των Νεοϋορκέζων δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζουνίνιο και Ολάβε για την σημερινή αναμέτρηση.

ΕΚΤΟΣ: 3-2-3
ΓΚΟΛ: 23-19
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Η αντιπαλότητα είναι μεγάλη και περιμένουμε από τις δύο ομάδες να παίξουν με πάθος. Θεωρώ ότι το ματς θα έχει γκολ, αφού καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνά της. Οver. (1.75 Mybet).






02:00 ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-0-1
ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ:Προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων και δείχνει πως βρίσκει την φόρμα του στην καταλληλότερη περίοδο του πρωταθλήματος. Το Πορτλαντ ίσως να άξιζε και κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας, που απέσπασε την περασμένη αγωνιστική στο Λος Άντζελες(0-0). Είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, ενώ ήταν η ομάδα που προσπάθησε να παίξει περισσότερο ποδόσφαιρο και όχι να χαλάσει το παιχνίδι της αντιπάλου. Πλέον το αήττητο σερί της ομάδας έχει φτάσει στα 14 σερί παιχνίδια και πλέον άπαντες δείχνουν να παίζουν και με την ψυχολογία που έχουν από υα θετικά αποτελέσματα. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα μακριά από την έδρα της, αφού της ταιριάζει πολύ να περιμένει τον αντίπαλο και η ίδια να χτυπάει με αντεπιθέσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει ο βασικός Γουάλας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Χάρινγκτον και Χάνσο.

ΕΝΤΟΣ: 4-2-1
ΓΚΟΛ: 25-16
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ: Τα πολλά σκαμπανεβάσματα που έχει ως ομάδα είναι και το κυριότερο χαρακτηριστικό για το φετινό Κολοράντο, που αδυνατεί να βρει μία ισορροπία στις εμφανίσεις του. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του(με το ίδιο σκορ) με 2-1 από το Σικάγο εκτός έδρας και θα πρέπει μάλιστα να είναι και ικανοποιημένο με τον δείκτη του σκορ, που θα μπορούσε να ήταν κατά πολύ χειρότερος για την ομάδα. Σίγουρα το ρόλο του έπαιξε και η ταλαιπωρία που τράβηξε η ομάδα να φτάσει μέχρι το Σικάγο(λόγω κακοκαιρίας), αλλά και οι τρεις σημαντικές απουσίες. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας πάντως θέλουν να αφήσουν την άκρη τις άσχημες εμφανίσεις και να πάρουν σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός έδρας έχει κάνει αρκετές ζημιές και συνολικά μετράει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός σήμερα οι Νιλ, Καλντερόν, Πίκενς και Παρέχα.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-3
ΓΚΟΛ: 17-16
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά στοίχημα: Ο άσσος έχει ήδη αρχίσει να έχει πτωτικές τάσεις ,αφού το Πόρτλαντ έχει την ποιότητα αι την ψυχολογία να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Κολοράντο, που ακόμα ψάχνεται. Άσσος (1.80 GoalBet).




06:00 ΣΙΒΑΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-2-4

ΣΙΒΑΣ: Οι τραγικές εμφανίσεις συνεχίζονται για την γηπεδούχο ομάδα, που πάει από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από το Βανκούβερ, χωρίς να μπορέσει ε κανένα σημείο της αναμέτρησης να αποδείξει ότι αξίζει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Αυτή ήτα η Πέμπτη σερί ήττα για την Σίβας, που δεν μπόρεσε ούτε η αλλαγή προπονητή(ντεμπούταρε ο Χοσε Λουίς Ρεάλ), αλλά ούτε και η αλλαγή συστήματος να την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της. Έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βαθμό στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις και έρχεται στο σημερινό super clasico ως το απόλυτο αουτσάϊντερ και με άσχημη ψυχολογία. Πλέον το ντέρμπι με το Λος Άντζελες αποκτάει χαρακτήρα τελικού, αφού το κίνητρο δεν είναι μόνο βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανέβει λίγο εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Αμφίβολοι οι Βελάσκες, Σότο και Μεχία.

ΕΝΤΟΣ: 2-1-4
ΓΚΟΛ: 14-29
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: Κόλλησε στο 0-0 με τους Πόρτλαντ Τάϊμπερς την περασμένη αγωνιστική, αλλά σίγουρα η εικόνα που έβγαλαν στην αναμέτρηση ήταν περισσότερο για να χάσουν από το να κερδίσουν την αναμέτρηση. Γλίτωσαν ουκ ολίγες φορές να δεχθούν το γκολ σε μία από τις γρήγορες αντεπιθέσεις της αντιπάλου, ενώ επιθετικά της έλειψε πολύ η έμπνευση για δημιουργία. Έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις επτά βαθμούς στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και πλέον η γκρίνια από τον κόσμο της ομάδας είναι πολύ μεγάλη. Η επιστροφή του Ρόμπι Κιν στην επίθεση της ομάδας δεν βοήθησε όσο περίμενε ο κόσμος, που το τέλος αποδοκίμασε ελαφρά τους παίκτες. Πλέον το μεγάλο ντέρμπι με την Σίβας αποκτάει ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού η ομάδα χρειάζεται και τους βαθμούς, αλά και την αναμενόμενη ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Απών και σήμερα ο Βιγιαρεάλ, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει σήμερα ο Μαστροένι.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-5
ΓΚΟΛ: 22-18
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοίχημα: Οι γηπεδούχοι, αλλού πατούν και αλλού βρίσκονται το τελευταίο διάστημα, ενώ το Λος Άντζελες έχει την ποιότητα στο ρόστερ του να πάρει την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι. Διπλό. (1.65 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση