» » » » Προγνωστικά Στοίχημα Νορβηγία: Με προβλήματα η Χάουγκεσουντ


Προγνωστικά Στοίχημα Νορβηγία: Με προβλήματα η Χάουγκεσουντ
16:30 ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΟΝΓΚΝΤΑΛ

Προϊστορία (από 2003): 6-6-0
Πέρυσι: ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΣΟΓΚΝΤΑΛ 2-2

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ: Η απόδοσή της στο πρώτο μέρος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Σταρτ, όπου προηγήθηκε με 2-0 (Ούλβεσταντ 34’, Λάρσεν 38’), έδειχνε ότι μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στην επανάληψη όμως παρουσιάστηκε πιο εφησυχασμένη με το προβάδισμα και τελικά το πλήρωσε, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 61’. Στα τελευταία λεπτά μπορούσε πάντως να κλέψει το τρίποντο, αλλά το σουτ του Χαμντάλα βρήκε στο δοκάρι. Δεύτερο σερί χωρίς ήττα, μετά τη νίκη με τη Βίκινγκ, που την κρατάει σταθερά στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, 4 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Ρόζενμποργκ. Παραμένει αήττητη εντός έδρας (5-2-0) και σε αυτή τη συγκομιδή βαθμών στηρίζει κατά πολύ την καλή μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα. Όπως και στην παραγωγική της επίθεση, έχοντας μέχρι τώρα τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα (28).
Over τα 5 από τα 7 εντός έδρας, όπως και τα 7 από τα 9 συνολικά. Μαζί με τους αγώνες για το κύπελλο, έχει 9 στα 11. Αήττητη από τη Σόγκνταλ στις 13 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις. Εκτός ο αμυντικός χαφ Μόρισον (6 συμμ.). Διεθνής με την Κόστα Ρίκα ο πολύ καλός μεσοεπιθετικός Μπαράντες (13 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 5-2-0
Γκολ: 20-7
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΟΝΓΚΝΤΑΛ: Βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει το τρίποντο, υποδεχόμενη τη Χένεφος, αλλά περισσότερο από κακή τύχη δεν τα κατάφερε. Άνοιξε το σκορ στο 26΄ με τον Μπόλσετ και ήταν η καλύτερη στο γήπεδο, αλλά πιάστηκε στον ύπνο και δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και από τις δύο ομάδες, είχαν εκατέρωθεν φάσεις, αλλά η Σόγκνταλ είχε τις κλασικότερες. Νίκη μπορεί να μη πέτυχε άλλα είναι σημαντικό το ότι έχει χτίσει ένα καλό σερί 4 αγωνιστικών χωρίς ήττα (2-2-0), που την κρατούν αρκετά ψηλά για τα δεδομένα της στην βαθμολογία. Έκτη για την ώρα, 4 βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο. Πριν από το παιχνίδι με τη Χένεφος, είχε αποκλεισθεί δίκαια στο κύπελλο από τη Βαλερένγκα με 1-3. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 9 τελευταία, 10 στα 12 μαζί με τους αγώνες στο κύπελλο. Έχει σκοράρει στα 9 από τα 10 φετινά επίσημα. Αρκετά καλή η παρουσία της στα εκτός έδρας, όπου έχει τρεις νίκες, όσες και οι πρωτοπόρος Στρομ. Οι τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με την Άαλεσουντ ήταν ισοπαλίες, ενώ ισόπαλο ήταν και ένα μεταξύ τους φιλικό το Φεβρουάριο. Under τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα. Εκτός ο δεξιός εξτρέμ Μπρόχμαν.

Εκτός: 3-1-3
Γκολ: 10-12
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Βγάζουν καλά στοιχεία αμφότερες και με την επιθετική ευχέρεια που τις διακρίνει, περιμένουμε να δούμε εκατέρωθεν γκολ (1.70 MeridianBet).



19:00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Προϊστορία (από 1997): 4-6-9
Πέρυσι: ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 2-3

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ: Με τραγική εμφάνιση στην επανάληψη κόντρα στην Οντ, γνώρισε εκτός έδρας συντριβή με 0-4. Δέχθηκε το πρώτο στο 46’ και όλα πήραν την κάτω βόλτα στο 57’, όταν έμεινε με 10 και χωρίς κέντρο, λόγω της αποβολής του χαφ Ανιόρα. 59’, 88’ και 94’ τα άλλα τρία. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της στα 4 τελευταία, που την έχουν απομακρύνει αισθητά από την πρώτη τριάδα. Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε την ευχάριστη έκπληξη του κυπέλλου Μπόντο/Γκλιμτ, ματς στο οποίο ίδρωσε για να προκριθεί. Δέχτηκε γκολ μόλις στο 8’, αλλά έσωσε την παρτίδα στο 90’ με τον Γιόχανσεν, έχοντας χάσει πολλές ευκαιρίες μέχρι τότε. 1-1 και η παράταση. Την πρόκριση την πήρε στα πέναλτι με 5-3. Μόνο τη Μπραν κέρδισε στα 4 τελευταία για το πρωτάθλημα. Στις άλλες τρεις ήττες δεν κατάφερε να σκοράρει. Παραμένει ακόμα χωρίς εντός έδρας ισοπαλία, μετά από 6 αγώνες (4-0-2). Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Κίλντεντοφ (13 συμμ./1 γκ.) και ο κεντρικός μέσος Ανιόρα (13 συμμ.). Εκτός ο επιθετικός Γκίτκιερ (11 συμμ./6 γκ./2 ασίστ). Θυμίζουμε ότι έχει ήδη δώσει τον καλό επιθετικό Σέντερλουντ στη Ρόζενμποργκ (12 συμμ./3 γκ./2 ασίστ, 700 χιλ.)

Εντός: 4-0-2
Γκολ: 9-6
Τελευταία 5: 2-0-3

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ: Επηρεασμένη από την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρόζενμποργκ, βρέθηκε να χάνει με 0-1 από την Τρόμσο εντός έδρας στο 21’. Γεγονός που την αφύπνισε όπως φάνηκε τελικά, φτάνοντας στη νίκη με ανατροπή (Βίλσβικ 31’ πεν., Ιμπραχίμ 58’, Μπόατενγκ 84’). Επέστρεψε έτσι στις νίκες, παραμένοντας στην κορυφή και αυξάνοντας τη διαφορά από τη Ρόζενμποργκ στους 4 βαθμούς, που ήρθε ισόπαλη στο δικό της παιχνίδι. Σταθερή η εικόνα της Στρομ φέτος, που στις 12 τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει μόνο από τη Ρόζενμποργκ (0-1). Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (29), αλλά και την καλύτερη άμυνα (10). Έχει σκοράρει στα 12 από τα 14 φετινά, κάτι που έχει καταφέρει και στις 19 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Χάουγκεσουντ. Over οι 7 πιο πρόσφατες, γκολ-γκολ 6 από αυτές. Εκτός ο επιθετικός Σέρουμ (6 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 3-1-2
Γκολ: 12-5
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά στοίχημα: Προβληματίζει τελευταία η Χάουγκεσουντ και χωρίς τον Ανιόρα ίσως βγάλει τις ίδιες αδυναμίες ανασταλτικά. Επιθετικά, ακόμα χειρότερα τα πράγματα, χωρίς τους Σέντερλουντ, Γκίτκιερ. Αξίζει να ακολουθήσουμε την πρωτοπόρο στο 2.05 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση