» » » » » » Πάμε Στοίχημα Παγκόσμιο Νέων: Μπορεί η Ουρουγουάη να σταματήσει τους «ροχίτας»;


Πάμε Στοίχημα Παγκόσμιο Νέων: Μπορεί η Ουρουγουάη να σταματήσει τους «ροχίτας»;
21:00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Προϊστορία: 0-1-0

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη μαχητική Νιγηρία, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση με 2-1, με πρωταγωνιστή τον φορ της Ρόμα, που άνοιξε το σκορ στο 65’ και έδωσε τη νίκη με πέναλτι στο 84’. Οι Νιγηριανοί είχαν μειώσει προσωρινά στο 69’. Μόνο στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία δεν κατάφερε να σκοράρει και αυτό από καθαρά κακή τύχη (0-1). Αυτή ήταν και η μόνη της ήττα στη διοργάνωση, που βάση απόδοσης δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα. Στους άλλους δύο αγώνες του ομίλου επικράτησε εύκολα της Ν. Ζηλανδίας (2-0 και του Ουζμπεκιστάν (4-0). Αντιμετώπισε και στο Παγκόσμιο του 2007 την Ισπανία, παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2. Νο goal 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της.


Τελευταία 5: 4-0-1


ΙΣΠΑΝΙΑ: Αιφνιδιάστηκε από το Μεξικό δεχόμενη γκολ στο 2’ και φάνηκε σε αρκετές περιπτώσει μπλοκαρισμένη. Οι λύσεις όμως ήρθαν στην επανάληψη και με δύο γκολ των Ντέρικ (74’), Χεσέ Ροντρίγκεζ (91’), πήρε την πρόκριση για τους «8». Συντριπτική η κατοχή της για άλλη μία φορά (69%). Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη της στη διοργάνωση, στην οποία παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της. Απύθμενο ταλέντο στο ρόστερ της, με καλύτερους μέχρι στιγμής τους Χεσέ Ροντρίγκεζ (Ε, Ρεάλ Μ., 3 γκ./1 ασίστ), Ντεουλοφέου (Ε, Μπαρτσελόνα, 2 γκ./1 ασίστ), Σουάρεθ (Μ, Μαν. Σίτι, 2 ασίστ). Μετράει 3 στα 4 over και γκολ-γκολ στη διοργάνωση.

Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Η Ισπανία φυσικά είναι το πρώτο φαβορί, αλλά και η Ουρουγουάη δεν πάει πολύ πίσω. Περιμένουμε να δούμε αμφότερες να σκοράρουν. Γκολ-γκολ στο 1.73 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση