Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλος ΠΑΟ εντός
Μάντσεστερ Σίτι - Χαλ: Από ανέλπιστη ήττα με αντίπαλο την νεοφώτιστη Κάρντιφ προέρχεται η Μάντσεστερ Σίτι και θα προσπαθήσει να ξεσπάσει. Πρώτη νίκη στη Πρέμιερ για την Χαλ που επικράτησε με 1-0 της Νόριτς την περασμένη εβδομάδα.


Εβιάν - Λιόν: Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Εβιάν με απολογισμό (0-1-2). Τρεις σερί ήττες μετράει σε πρωτάθλημα και Champions League η Λιόν.


Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης: Στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 3-0. H Βέρντερ Βρέμης στα τρία παιχνίδια έφερε ισάριθμα no goal και under.




Αννόβερο - Μαϊντζ: 2/2 νίκες έχει στο γήπεδο του το Αννόβερο, που παραδοσιακά στηρίζει τις προσπάθειες του. Κάτι παρόμοιο είναι και η Μαϊντζ, μόνο που ξεκίνησε φέτος εντυπωσιακά με τρεις νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.


Νυρεμβέργη - Άουγκσμπουργκ: Την πρώτη της νίκη αναζητά η Νυρεμβέργη. Δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι δέχεται μέσο όρο η Άουγκσμπουργκ.


Αμβούργο - Μπράουνσβαϊγκ: Εννιά τέρματα έχει δεχτεί σε μόλις τρία παιχνίδια το τραγικό Αμβούργο. Χωρίς βαθμό ακόμη η Μπράουνσβαϊγκ (0-0-3).

Βόλφσμπουργκ - Χέρτα: No goal φέρνει μόνο στο ξεκίνημα η Βόλφσμπουργκ. Πολύ καλό το ξεκίνημα της Χέρτα (2-1-0).


Κάρντιφ - Έβερτον: Ακόμη πανηγυρίζουν στην Κάρντιφ την τεράστια νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2. Με δύο ισόπαλα αποτελέσματα ξεκίνησε η Έβερτον. Όπως και να έχει είναι δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Νιούκαστλ - Φούλαμ: Αν και φύσει επιθετική ομάδα η Νιούκαστλ ψάχνει ακόμη το πρώτο της γκολ. Τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται για την Φούλαμ.


Νόριτς - Σαουθάμπτον: Πολύ καλύτερα μπήκε η Σαουθάμπτον, που ενισχύθηκε και είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Νόριτς.


Γουέστ Χαμ - Στόουκ: Η Γουέστ Χαμ για τέσσερα διαδοχικά εντός έδρας ματς έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Πάντα χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από το γήπεδο της η Στόουκ.


Παρί Σεν Ζερμέν - Γκινγκάμπ: Ήρθε η πρώτη νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν και δύσκολα στο «Μποζουάρ» της Ναντ με 2-1. Το πρώτο της τρίποντο πανηγύρισε και η νεοφώτιστη Γκινγκάμπ, κερδίζοντας με 2-0 την Λοριάν.


Μαλίν - Λιρς: Μετά από τέσσερις άκαρπες προσπάθειες, οι δύο ομάδες πανηγύρισαν μόλις την περασμένη εβδομάδα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.


Κιέβο - Νάπολι: Με το «λευκό» 0-0 στην έδρα της Πάρμα ξεκίνησε η Κιέβο. Κανένα πρόβλημα για τη Νάπολι και εύκολο 3-0 επί της Μπολόνια.



Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα: Σπουδαία η πρώτη νίκη για την Καλλονή στην μεγάλη κατηγορία, φεύγοντας με το διπλό από την Θεσσαλονίκη και από την έδρα του Άρη. Πολύ καλά δείγματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικά μεσοεπιθετικά.


Ξάνθη - Εργοτέλης: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Ξάνθη, μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Πανθρακικού με 1-0. Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε στο ξεκίνημα ο Εργοτέλης.


Κρίσταλ Πάλας - Σάντερλαντ: Δείχνει να μην είναι για την μεγάλη κατηγορία η Κρίσταλ Πάλας, η οποία ηττήθηκε και στα δύο της πρώτα παιχνίδια. Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο η Σάντερλαντ.


Σάλκε - Λεβερκούζεν: Πήρε ψυχολογία από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ η Σάλκε, αλλά στο πρωτάθλημα παραμένει χωρίς νίκη. 3/3 επιτυχίες για την Λεβερκούζεν.


Τβέντε - Χέρενφεν: Βρήκε τον... μάστορα της η Τβέντε και υπέστη την πρώτη της ήττα, χάνοντας με 1-0 από την Φίτεσε. Ομάδα που δέχεται και βάζει γκολ με χαρακτηριστική άνεση η Χέρενφεν.


Γκιμαράες - Σετουμπάλ: Θετικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Γκιμαράες, με μία νίκη και μια ισοπαλία. Αντιθέτως η Σετουμπάλ μετρά ήδη 2/2 ήττες.


Θέλτα - Γρανάδα: Πολύ καλό ποδόσφαιρο αποδίδει και με Λουίς Ενρίκε η Θέλτα. Ικανή για όλα η Γρανάδα, που ξεκίνησε με δύσκολο πρόγραμμα.


Καϊσέρισπορ - Ελαζίγκσπορ: Παραδοσιακά η Καϊσέρισπορ μεταμορφώνεται στην έδρα της προς το καλύτερο. Goal/goal και over έληξαν τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ελαζίγκσπορ.


Χέρακλες - Ντεν Χάαγκ: Goal/goal έληξαν και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της Χέρακλες. Over όλα τα παιχνίδια της Ντεν Χάαγκ.

Βάαλβαϊκ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Με εξαίρεση την πρεμιέρα η Βάαλβαϊκ στην συνέχεια εμφάνισε μόνο goal/goal και over. Από 3-3 με αντίπαλο την Γκρόνινγκεν προέρχεται η Γκόου Αχέντ Ιγκλς.


Γάνδη - Μονς: Δύσκολα χάνει η Γάνδη τώρα στο ξεκίνημα (2-2-1). Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την απογοητευτική Μονς.


Λόκερεν - Οστάνδη: 5/5 goal/goal και over μετράει η Λόκερεν. Χωρίς νίκη ακόμη η Οστάνδη (0-2-3).

Σερκλ Μπριζ - Λέουβεν: Θετικά δείγματα για την Σερκλ Μπριζ. Από νίκη προέρχεται η Λέουβεν, καθώς είχαν προηγηθεί μόνο αρνητικά αποτελέσματα.


Μπαστιά - Τουλούζ: No goal και under έληξαν τα τρία πρώτα παιχνίδια της Μπαστιά. Μόλις ένα τέρμα έχει σημειώσει μέχρι στιγμής η Τουλούζ.


Λοριάν - Βαλενσιέν: Την μοναδική νίκη που έχει στο πρωτάθλημα η Λοριάν την έκανε στο γήπεδο της. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Βαλενσιέν.


Ρεμς - Ναντ: Η Ρεμς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα, όμως απάντησε στις δύο επόμενες αγωνιστικές με ισάριθμα τρίποντα. Το αντίθετο για τη Ναντ, που κέρδισε στην πρεμιέρα και έχασε τα άλλα δύο ματς.



Ρεν - Λιλ: Goal/goal και over εμφάνισε μόνο η Ρεν. Ηττήθηκε στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε μέχρι τώρα η Λιλ.


Σοσό - Αζαξιό: Την πρώτη τους νίκη αναζητούν ακόμη Σοσό και Αζαξιό, εμφανίζοντας μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.


Παναθηναϊκός - Βέροια: «Ναυάγιο» στο ματς με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός, αλλά στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο του με τον Παναιτωλικό, κέρδισε με 2-0. Παρά το καλό ξεκίνημα, η Βέροια έχει θέματα, καθώς αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο προπονητής της.

Αϊντχόφεν - Καμπούρ: Αντίο Champions League για την Αϊντχόφεν, η οποία θα θελήσει να ξεσπάσει στην Καμπούρ. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα να προβάλουν αντίσταση.

Γιουβέντους - Λάτσιο: Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν δύο εβδομάδες για το Σούπερ Καπ της Ιταλίας, όπου εκεί η Γιουβέντους έκανε πάρτι με 4-0. Πάντως αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο.


Αντάλιασπορ - Μπούρσασπορ: Με 2/2 ισοπαλίες ξεκίνησε η Αντάλιασπορ και μάλιστα αμφότερες χωρίς σκορ (0-0). Την πρώτη της νίκη αναζητά η Μπούρσασπορ (0-1-1).


Φενερμπαχτσέ - Σίβασπορ: Η άμυνα της Φενερμπαχτσέ μπάζει από παντού και είναι ανάξια εμπιστοσύνης. Επικίνδυνη δείχνει με τον Ρομπέρτο Κάρλος στον πάγκο της η Σίβασπορ.


Σπόρτινγκ Λ. - Μπενφίκα: Μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Με 2/2 νίκες ξεκίνησε η Σπόρτινγκ και μάλιστα με γκολ (9-1). Η Μπενφίκα έχει τρομερή πίεση και κατάφερε νε γυρίσει το παιχνίδι με την Ζιλ Βιθέντε σε 2-1 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.


Βαγιαδολίδ - Χετάφε: 2/2 ήττες για την Βαγιαδολίδ, που θα έχει μεγάλο πρόβλημα φέτος. Η Χετάφε πρόλαβε να πάρει μόλις έναν βαθμό.


Οσασούνα - Βιγιαρεάλ: Με δύο ήττες μπήκε στην σεζόν η Οσασούνα, όμως στο γήπεδο της πάντα παρουσιάζεται δυνατή. Παίζοντας επιθετικά η Βιγιαρεάλ έχει επιβραβευτεί με δύο διαδοχικά τρίποντα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση