» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Bundesliga: Μεγάλο ντέρμπι στο Γκελζενκίρχεν


Προγνωστικά Στοίχημα Bundesliga: Μεγάλο ντέρμπι στο Γκελζενκίρχεν
16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 30-20-37
Πέρυσι: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1-1

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι στο Λεβερκούζεν, μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο μέρος και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δίκαια με 0-2 (23’ πεν., 28’), ενώ λίγο αργότερα είχαν και δοκάρι. Στην επανάληψη αξιοποίησε τις επιθετικές τις αρετές και έφερε το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε ένα τέταρτο με τους Στρανζλ (54’), Αράνγκο (57’), αλλά βρέθηκε ξανά εκτεθειμένη και τελικά έχασε, δεχόμενη άλλα δύο μέσα στο επόμενο τέταρτο. Over και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Απέδειξε και πάλι ότι διαθέτει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά όχι και ανασταλτική, αφού στα δύο εκτός έχει δεχτεί ως τώρα 7 γκολ. Ήταν βέβαια και δύσκολη οι αντίπαλοι (Μπάγερν στην πρεμιέρα). Γκολ-γκολ και over τα 9 από τα 10 τελευταία υποδεχόμενη τη Βέρντερ. Χωρίς απουσίες σήμερα.


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-0
Τελευταία 5: 1-0-2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Ο Ντουτ, έχοντας δει τα λάθη της ομάδας που έκανε ο Σάαφ, προσπαθεί να στρώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, στην προσπάθεια της να τερματίσει στις πρώτες θέσεις φέτος. Μετά τις δύο πρώτες νίκες με 1-0, ήρθε η ήττα με 0-1 στο Ντόρτμουντ, σκορ που σίγουρα θα μπορούσε να είναι βαρύτερο. Δέχτηκε το γκολ στο 55’, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν απόλυτα και παραλίγο να κλέψει το βαθμό στα τελευταία λεπτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε τη Βέρντερ των «όσα φάμε και όσα βάλουμε» που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια. Αυτό βέβαια θα φανεί και σήμερα, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει σε πολύ γρήγορο ρυθμό και δημιουργεί πολλές φάσεις. Over τα 9 από τα 12 τελευταία κόντρα στη Γκλάντμπαχ, γκολ-γκολ 8 από αυτά. Εκτός ο τερματοφύλακας Στρέμπινγκερ, οι αριστεροί μπακ Σμιτζ, Ρέκερ, οι αμυντικοί χαφ Τρίμπουλ, Μπάργκφρεντ και ο μεσοεπιθετικός Α. Στεφάνοβιτς.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 2-0-1

Προγνωστικά στοίχημα: Περιμένουμε τη Βέρντερ πιο συντηρητική φέτος, αλλά παίζοντας έτσι είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να το πληρώσει. Η Γκλάντμπαχ δεν είναι Ντόρτμουντ για να την παίξει με τον τρόπο που είδαμε στη Βεστφαλία και μάλλον ήρθε η ώρα για το πρώτο over, με την παράδοση να θέλει τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων να έχουν μεγάλα σκορ. Over στο 1.75 (Stoiximan).




16:30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΑΪΝΤΣ

Προϊστορία: 11-8-10
Πέρυσι: ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΜΑΪΝΤΣ 2-2

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Με τη Σάλκε σε μαύρα χάλια θα ήταν κρίμα να μην πάρει τη νίκη, οπότε οι μπλε αποφάσισαν να της κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, με τον Χόβεντες να αποβάλλεται στο 14΄και τον Χούστσι να ευστοχεί σε πέναλτι (15’). Σκόραρε και δεύτερο στο 42’ με τον Ντιούφ, αλλά το παιχνίδι πήρε άγρια τροπή, δημιουργήθηκαν νεύρα και ο σκόρερ του πρώτου γκολ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 74’. Προηγουμένως οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει (55’) και είχαν καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Ο ρυθμός ως επακόλουθου έπεσε και η νίκη εξασφαλίστηκε ουσιαστικά με την δεύτερη αποβολή της Σάλκε στο 85’. Όπως και στην πρεμιέρα με τη Βόλφσμπουργκ, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο αποβολές, αλλά και πάλι δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίστασή τους. Under τα 6 από τα 8 τελευταία με αντίπαλο τη Μάιντς, τα 4 πιο πρόσφατα γκολ-γκολ. Τραυματίες ο δεξιός μπακ Τσερουντόλο και ο αριστερός Πάντερ (1 συμμ.), τιμωρημένος ο υπερπολύτιμος μεσοεπιθετικός Χούστσι (3 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-0-1

ΜΑΪΝΤΣ: Ομάδα έκπληξη η Μάιντς, που παρότι διαθέτει ένα από τα «φτωχότερα» ρόστερ στην κατηγορία, έχει καταφέρει να κάνει το 3 στα 3. Τελευταίο της θύμα η Βόλφσμπουργκ, της οποίας επικράτησε με 2-0 εντός έδρας, αν και είχε την τύχη με το μέρος της στο πρώτο ημίχρονο. Άνοιξε το σκορ στο 60’ από στημένη φάση με τον Τσουπό-Μοτίνγκ και στη συνέχεια της έκατσε κουτί η αποβολή του αμυντικού χαφ των λύκων, Λουίζ Γκουστάβο (64’), φτάνοντας σε δεύτερο με τον Μίλερ (78’). Μέχρι στιγμής έχει φέρει 2 στα 3 over, άλλα τόσα γκολ-γκολ και άλλα τόσα 2-3 γκολ. Αήττητη στις 5 τελευταία αναμετρήσεις της με το Αννόβερο (3-2-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Κοχ και ο αριστερός εξτρέμ Εντέ, αμφότεροι δεν επηρεάζουν.

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 3-0-0

Προγνωστικά στοίχημα: Η Μάιντς δε θα πάει τρένο εσαεί και περιμένουμε πιο συντηρητική προσέγγιση σήμερα. Το Αννόβερο θα πρέπει να βρει λύσει χωρίς τον ηγέτη Χούστσι, κάτι που δείχνει δύσκολο, ενώ δυσκολεύεται ακόμα και όταν παίζει με παραπάνω παίχτη/-ες. Πιθανή η ισοπαλία στο 3.40 (MyBet).




16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 12-9-16
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ 2-3

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Δείχνει να θέλει, αλλά δε μπορεί. Ήταν καλύτερη από τη Μάιντς στην εκτός έδρας αναμέτρηση τους, αλλά δέχτηκε πρώτη γκολ από στημένη φάση στο 60’. Πριν προλάβει να ορθοποδήσει για να βρει τρόπους να αντιδράσει, ο Λουίζ Γκουστάβο την άφησε με 10 (64’), κάτι που έκανε το έργο της πιο δύσκολο, δεχόμενη 15 λεπτά αργότερα τη χαριστική βολή. Δεύτερο σερί εκτός έδρας που χάνει με 0-2 (Αννόβερο στην πρεμιέρα) και παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα, ματς στα οποία όμως δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Το 4-0 με τη Σάλκε πάντως δείχνει ότι σε… νορμάλ συνθήκες μπορεί να τα πάει περίφημα. No goal και τα 3 παιχνίδια της ως τώρα. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Χέρτα στις 7 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε (1-3-3). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Λουίζ Γκουστάβο (2 συμμ.). Εκτός ο αριστερός εξτρέμ Καλιγκιούρι και ο στράικερ Ντοστ (28 συμμ./8 γκ. πέρυσι).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 4-0
Τελευταία 5: 1-0-2

ΧΕΡΤΑ: Ήρθε για να μείνει! Παρέμεινε αήττητη για τρίτο σερί (2-1-0), επικρατώντας αρκετά δύσκολα του Αμβούργου εντός έδρας με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ράμος στο 74’. Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν να αποφύγουν την ήττα και δε ρίσκαραν, αλλά τελικά… η μπίλια έκατσε στη Χέρτα, παρότι στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερες ευκαιρίες. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Εκτός ο δεξιός μπακ Ντζενγκ (1 συμμ.), ο βασικός αμυντικός μέσος Λούστενμπεργκερ (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Μουχτάρ και ο επιθετικός Λασόγκα.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 2-1-0

Προγνωστικά στοίχημα: Η Βόλφσμπουργκ έχει μεγαλύτερες βλέψεις φέτος, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την μέχρι τώρα παρουσία της Χέρτα. Αποφεύγουμε τον άσο του 1.90 και πηγαίνουμε με το πιο ασφαλή γκολ-γκολ στο φτωχό, πλην τίμιο 1.50 (MeridianBet).



19:30 ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 15-18-26
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2-2

ΣΑΛΚΕ: Το ματς της Τούμπας της έσωσε τη χρονιά, τόσο από άποψη γοήτρου όσο και οικονομικά, αλλά το σημαντικότερο για τον Κέλερ, που για την ώρα παραμένει στον πάγκο της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ πήγε το παιχνίδι σε πιο αργό ρυθμό, κάτι που πλήρωσε στο 43’, με τον Ζαλάι να σκοράρει με προβολή σε ασίστ του Ουτσίντα, αν και δε θα έπρεπε να μετρήσει γιατί ο ιάπωνας χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει. Στην επανάληψη δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση (53’), αλλά ο Ντράξλερ της έδωσε και πάλι προβάδισμα (67’), τρία λεπτά αφότου είχε μείνει με 10, λόγω της αναίτιας αποβολής του χαφ Τζόουνς με δεύτερη κίτρινη. Εκπληκτική η ασίστ του νεαρού Μάιερ, που παραδόξως έπαιξε μόλις 9 λεπτά. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι στο 79’, αλλά η Σάλκε δεν ανησύχησε και έφτασε στο τελικό 3-2, με την επέλαση του Ντράξλερ, ο οποίος έστρωσε στον Ζαλάι. Στους ομίλους κληρώθηκε με Βασιλεία, Στεάουα, Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα παραμένει χωρίς νίκη (0-1-2), χάνοντας στο τελευταίο από το Αννόβερο εκτός έδρας με 1-2. Δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο με πέναλτι-δώρο του Χόβεντες, ο οποίος αποβλήθηκε. Δεν πτοήθηκε ωστόσο και μείωσε στο 55’ με τον Ζαλάι, πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ούτε όταν επήλθε αριθμητική ισορροπία βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Φουκς να αποβάλλεται στο 85’ με δεύτερη κίτρινη. Χαρακτηριστικό και των δύο τελευταίων αγώνων της ότι σκόραρε αφού έμεινε με παίχτη λιγότερο. Εκτός ο Κ. Παπαδόπουλος, ο αριστερός μπακ Κολάσινατς, ο κεντρικός μέσος Γκορέτζκα (2 συμμ.) και οι επιθετικοί Χούντελααρ (2 συμμ./2 γκ.) και Ομπάσι.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 0-1-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Πήγε να κάνει τη ζωή της δύσκολη στην αναμέτρηση με τη Γκλάντμπαχ, αλλά τελικά επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση, παίρνοντας δίκαια τη νίκη με 4-2. Δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 23’ με το πέναλτι του Κίσλινγκ (23’), στο 28’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Σαμ, ενώ έφτασε και σε τρίτο λίγο πριν το τέλος, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ έδειξε αποφασισμένη και μέχρι το 57’ είχε ισοφαρίσει, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα και πάλι με τον Σαμ (60’), με τον Κάστρο να σφραγίζει τη νίκη στο 72’. Έχει κάνει το τρία στα τρία, με πειστικές εμφανίσεις και με επιθετική τριπλέτα Κίσλινγκ (2 γκ./3 ασίστ)-Σαμ (3 γκ./2 ασίστ)-Σον (1 ασίστ), που έχει τρομερή χημεία. Η κληρωτίδα της έβαλε δύσκολα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στην επιστροφή της στην κορυφαία διοργάνωση μετά από 2 χρόνια, καλείται να αντιμετωπίσει Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ, Σοσιεδάδ. Under τα 6 από τα 7 τελευταία απέναντι στη Σάλκε. Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπ και ο αμυντικός μέσος Κορ.

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 3-0-0

Προγνωστικά στοίχημα: Η Σάλκε μπορεί να πήρε τα πάνω της από την πρόκριση στους ομίλους. Οι απροσεξίες της στην άμυνα, αλλά και η φόρμα του δαιμονιώδη Ζαλάι, εγγυώνται τόσο το over (1.55 GoalBet), όσο και το γκολ-γκολ (1.45 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση