» » » » » » Premier League Πάμε Στοίχημα: Εύκολη αποστολή για Σίτι


Premier League Πάμε Στοίχημα: Εύκολη αποστολή για Σίτι
14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΧΑΛ

Προϊστορία: 1-2-1
Πέρυσι: -

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έπεσε θύμα της πρώτης μεγάλης φετινής έκπληξης στην Πρέμιερ, χάνοντας εκτός έδρας από την Κάρντιφ με 2-3. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν φουλ αμυντικά και έκλεισαν 0-0 το ημίχρονο, χτυπώντας όμως τρεις φορές στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη της Σίτι και τα στημένα που είχε (60’-87’). Το σκορ είχε ανοίξει ο Τζέκο στο 53’, ενώ στο 92’ ο Νεγρέδο, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σίτι, έδωσε αμυδρές ελπίδες για να σωθεί η παρτίδα για τη νέα του ομάδα, που είχε σχεδόν όλη την ώρα την κατοχή της μπάλας (70%!). Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κληρώθηκε με Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν. Εκτός για δεύτερο συνεχόμενο ο κεντρικός αμυντικός Κομπανί (1 συμμ.), εκτός και ο επιθετικός Γιόβετιτς, που ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Αμφίβολος ο μπακ Ρίτσαρντς.


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 4-0
Τελευταία 5: 1-0-1

ΧΑΛ: Με πρωταγωνιστή τον επιθετικό Μπρέιντι, η Χαλ πανηγύρισε δύο νίκες μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Ο ιρλανδός άσος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Νόριτς, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 22’. Πέντε λεπτά αργότερα ο επιθετικός Σαγκμπό πήγε να τα χαλάσει όλα, δεχόμενος απευθείας κόκκινη, αλλά η ομάδα του άντεξε και παίζοντας πιο συντηρητικά στην επανάληψη πανηγύρισε το τρίποντο. Την Τρίτη φιλοξενήθηκε από την Λέιτον Όριεντ για το Λιγκ Καπ, με τον Στιβ Μπρους να χρησιμοποιεί αρκετές αλλαγές. Κακό το παιχνίδι, το οποίο πήγε στην παράταση, όπου τη λύτρωσε και πάλι ο ιρλανδός σκοράροντας στο 108’, ένα λεπτό αφότου πέρασε ως αλλαγή. Έχει πετύχει μόλις μία εκτός έδρας νίκη στις 34 τελευταίες εξόδους της στην Πρέμιερ, καμία στις 25 πιο πρόσφατες, ρεκόρ που αναμένεται να διευρυνθεί. Γκολ-γκολ και οι 4 αναμετρήσεις της με τη Σίτι, over 3 από αυτές. Εκτός ο αμυντικός Φαγέ και ο μέσος Κουίν.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 0-2
Τελευταία 5: 1-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η ήττα της Σίτι θα ταρακούνησε τους παίχτες του Πελεγκρίνο, που άξιζαν σίγουρα κάτι παραπάνω. Στην έδρα της και κόντρα σε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, είναι σε θέση να κάνει πάρτι και να επιστρέψεις στις νίκες με ευρύ σκορ. Over στο 1.50 (Stoiximan).




17:00 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 11-7-8
Πέρυσι: -

ΚΑΡΝΤΙΦ: Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ένα «αστεράκι» πάνω από το γήπεδο και κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες, κερδίζοντας τη Σίτι με 3-2. Κακή ποιοτικά, έπαιξε μόνο άμυνα, αφού δε μπορούσε να κάνει και αλλιώς και παρότι βρέθηκε πίσω στο 53’, ισοφάρισε με τον Γκούναρσον στο 60’, που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, ενώ ο Κάμπελ πέτυχε τα άλλα δύο εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα 2 από τα 3 κόρνερ που είχε η ομάδα του. Μεσοβδόμαδα ο Μακάι χρησιμοποίησε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, αλλά και πάλι πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας (Μάιναρντ 61’, Γκεστέντ 62’). Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-0-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα της, αλλά συνεχίζει με το περσινό ρυθμό και δύσκολα χάνει. Στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, άξιζε σίγουρα τη νίκη, χάνοντας τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες στην επανάληψη και έχοντας δοκάρι με τον Φελαϊνί στο 83’. Έμεινε ωστόσο στο 0-0, δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Στο Λιγκ Καπ, οι ισοπαλίες έγινα τρεις, υποδεχόμενη τη Στίβενεϊτζ με 8 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τον νεαρό άσο Ντεουλοφέου να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Το ματς πήγε στην παράταση και τελικά πήρε την πρόκριση με τον Φελαϊνί στο 114’. Στην επόμενη φάση αντιμετωπίζει την Φούλαμ. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με το μέλλον των Φελαϊνί, Μπέινς, αφού η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να πιέζει για την απόκτησή τους. Μετά την δεύτερη πρόταση των 28 εκ. £ πάντως, η διοίκηση των ζαχαρωτών απέρριψε και τρίτη την Πέμπτη το βράδυ, ύψους 36 εκ. £. Αήττητη από την Κάρντιφ στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, αν και έχουν περάσει 51 χρόνια από τότε (2-3-0). Εκτός ο νεοφερμένος αμυντικός Αλκαράζ. Αμφίβολος ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-2-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δύσκολο να κάνει δεύτερο σερί θαύμα η Κάρντιφ στην έδρα της. Ο Μαρτίνεζ ακόμα ψάχνεται στην Έβερτον και μπορεί να πρέπει να συνεχίσει χωρίς δύο από τους κορυφαίους παίχτες της ομάδας, κάτι που θολώνει τα νερά. Ακόμα και έτσι όμως, το βλέπουμε εξαιρετικά δύσκολο να χάνει. Χ2 στο 1.35 (MyBet).




17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 12-7-9
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΦΟΥΛΑΜ 1-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της και είναι θέμα ημερών η απομάκρυνση του Πάρντιου. Μετά την παιδική χαρά κόντρα στη Σίτι, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα της και χωρίς να απειλήσει καθόλου έμεινε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ. Βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει πάντως τη νίκη στην επανάληψη, με την κατά λάθος σέντρα του Σάμι Αμεόμπι να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι, να στρώνεται στον Γκουφράν, αλλά αυτός να μη μπορεί να τη γυρίσει στο τέρμα. Η κακή της κατάσταση επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη στο Λιγκ Καπ, όπου παίζοντας με μόλις ελάχιστες αλλαγές, πήρε πολύ δύσκολα την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Μόρκαμπ, με δύο γκολ στο τελευταίο 5λεπτο (85’ Σόλα Αμεόμπι, 94’ Σάμι Αμεόμπι). Under οι 5 από τις 7 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Φούλαμ, 4 από αυτές έληξαν στα 2-3 γκολ, άλλες τόσες ήταν no goal. Αμφίβολοι ο μέσος Τιοτέ και ο επιθετικός Ρεμί. Εκτός οι αμυντικοί Γουίλιαμσον, Ράιαν Τέιλορ, Χαϊνταρά και ο μεσοεπιθετικός Γκουτιέρεζ (1 συμμ.).

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 0-1-1

ΦΟΥΛΑΜ: Δεν ήταν καλή στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα με 1-3. Βρέθηκε πίσω στο 14’, προσπάθησε να πιέσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν διεύρυναν το προβάδισμα τους στο 41’. Στην επανάληψη δέχθηκε το τρίτο στο 68’ και με τους κανονιέρηδες να ρίχνουν το ρυθμό τους, κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 77’, στο ντεμπούτο του Ντάρεν Μπεντ. Στο Λιγκ Καπ, όπου έπαιξε με εναλλακτική ενδεκάδα, πήγε να αυτοκτονήσει, δεχόμενος την ισοφάριση στο 85’ από την Μπέρτον, έχοντας προηγηθεί στο 36’ με τον Τααράμπτ. Στην παράταση βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ (101’), αλλά ισοφάρισε με τον Ρονταλέγκα, παίρνοντας τελικά την πρόκριση στα πέναλτι (5-4). Βασικός ο Καραγκούνης, τον οποίο θεωρεί μεγάλο εργαλείο ο Γιόλ. Εκτός ο τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ (1 συμμ.) και ο πλάγιος μέσος Ρίτσαρντσον (1 συμμ.). Αμφίβολος ο νεοφερμένος κεντρικός αμυντικός Αμορεμπιέτα.

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 1-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δε μας τα λένε καλά οι δύο ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές και δε θα μπλέξουμε με κάποιο σημείο, όσο και αν φαίνεται ότι η Νιούκαστλ το έχει ανάγκη περισσότερο. Ανάγκη έχει και για γκολ, έχοντας αποτύχει να σκοράρει στα δύο πρώτα για το πρωτάθλημα, ενώ και η Φούλαμ διαθέτει μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Πολύ πιθανό το γκολ-γκολ (1.65 BetShop).




19:00 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προϊστορία: 7-3-9
Πέρυσι: -

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Από ήττα σε ήττα πηγαίνουν οι νεοφώτιστοι. Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Τόττεναμ (0-1), έχασε και από τη Στόουκ εκτός έδρας με 1-2, έχοντας πάρει το προβάδισμα με τον νεοαποκτηθέντα Σαμάκ στο 31’. Στην επανάληψη… άργησε να μπει και οι γηπεδούχοι γύρισαν δίκαια το παιχνίδι μέχρι το 62’, οι οποίοι είχαν και από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο, ενώ ήταν συνολικά καλύτεροι. Το κακό τρίτωσε την Τρίτη όπου έχασε δίκαια με 1-2 από τη Μπρίστολ (League One), με τον Χόλογουεϊ να χρησιμοποιεί πλήρως εναλλακτική ενδεκάδα, δείγμα ότι δεν τον ενδιέφερε ο θεσμός. Στο 59’ και 71’ τα δύο γκολ, απλά μείωσε στο 94’ με τον Γκάρβαν. Αμφίβολος ο μέσος Ζερόμ Τόμας. Εκτός ο τερματοφύλακας Πράις, οι αμυντικοί ΜακΚάρθι, Παρ, ο μέσος Μπολασί και ο επιθετικός Μάρεϊ.

Εντός: 0-0-1
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 0-0-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Κατάφερε να δεχτεί πολύ εύκολα δύο γκολ από την ΜΚ Ντονς (6’, 54’), αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση, σκοράροντας 4 γκολ από το 78’ ως το τέλος (Άλτιντορ, 2 Γουίκαμ, Τζόνσον). Ο Ντι Κάνιο χρησιμοποιήσει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μαυρίας πήρε το βάπτισμα του πυρός μπαίνοντας στο 65’. Στο πρωτάθλημα παρέμεινε και στη δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη, παίρνοντας το βαθμό από τη Σαουθάμπτον με 1-1. Προηγήθηκε μόλις στο 3’ με κεφαλιά του Τζιακερίνι, οι γηπεδούχοι όμως ήταν πολύ καλύτεροι και ισοφάρισαν στο 88’. Εκτός οι αμυντικοί Μπράουν, Μπάρντσλεϊ και ο μέσος Κάτερμολ.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ο Ντι Κάνιο έχει να διαχειριστεί ένα καλό σύνολο και με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο με την ΜΚ Ντονς, αφήνει καλές εντυπώσεις, ακόμα και στην ήττα από τη Φούλαμ. Η Κρίσταλ Πάλας μετράει τρεις σερί ήττες και δεν έχει αφήσει ανάλογες εντυπώσεις. Οι μαυρόγατες, που δίνονται και ως αουτσάιντερ, μπορούν να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα. Χ2 στο 1.55 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση