» » » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Θα ψάξει την εξιλέωση η Λυόν


Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Θα ψάξει την εξιλέωση η Λυόν
15:00 ΕΒΙΑΝ – ΛΥΟΝ

Προϊστορία (από 2008): 0-2-3
Πέρυσι: ΕΒΙΑΝ – ΛΥΟΝ 1-1

ΕΒΙΑΝ: Για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη έμεινε η Εβιάν, χάνοντας από τη Ρεν με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο, αλλά μείωσε στο 49’ με τον Μπεριγκό. Ήταν καλύτερη μέχρι το τέλος και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Δείχνει ακόμα να ψάχνει τα πατήματά της, με το μόνο σίγουρο να είναι η αδυναμία στην άμυνα, αφού έχει δεχτεί γκολ και στις 3 αγωνιστικές. Υπάρχει πάντως καλό υλικό και μπορεί να δείξει καλύτερα πράγματα. Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στη Λυόν. Χωρίς απουσίες.


Εντός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 0-1-2

ΛΥΟΝ: Έχασε με 0-2 και στο Ανοέτα από τη Σοσιεδάδ (όπως και στο Ζερλάν) και δεν κατάφερε ούτε φέτος να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. 0-0 στο ημίχρονο, οι Βάσκοι όμως ήταν καλύτεροι και με δύο γκολ στην επανάληψη πήραν δίκαια τη νίκη. Στους ομίλους του Γιουρόπα κληρώθηκε με Μπέτις, Ριέκα, Βιτόρια Γκιμαράες. Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να κάνει το 3 στα 3, χάνοντας τελικά εντός έδρας από τη Ρεμς με 0-1. Ήταν πάντως καλύτερη, είχε δοκάρι, ενώ στο 72’ ο Γκρενιέ έχασε πέναλτι. Το γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε 4 λεπτά αργότερα. Συνολικά δεν έχει σκοράρει στα 3 τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Αήττητη από την Εβιάν στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-2-0). Παραμένει εκτός ο βασικός κίπερ Βερκούρτ. Επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός Ουμτιτί, βασικός στο τελευταίο παιχνίδι με
τη Σοσιεδάδ.

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Λυόν θέλει να ψάξει την εξιλέωση κόντρα στην Εβιάν, που για την ώρα προβληματίζει. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 2.25 (GoalBet).




18:00 ΠΣΖ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Προϊστορία (από 1995): 5-7-3
Πέρυσι: -

ΠΣΖ: Επιτέλους νίκη για την Παρί, μετά τα δύο σερί 1-1, επικρατώντας με αρκετή δυσκολία εκτός έδρας της Ναντ με 2-1. Τα γκολ σημείωσαν οι δύο πρώην συμπαίχτες στη Νάπολι, Καβάνι (24’), Λαβέτσι (73’), με τον Άλεξ να έχει βάλει με αυτογκόλ στο 52’ τους γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι. Η άμυνα της δε θυμίζει πάντως την περσινή του Αντσελότι, αφού έχει δεχτεί γκολ και στα 4 επίσημα της (Σούπερ Καπ, πρωτάθλημα) και από ομάδες που δεν πετάνε φωτιές επιθετικά. Τουλάχιστον είδε τον Καβάνι να σκοράρει για δεύτερο σερί. Η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ τη φέρνει αντιμέτωπη με Ολυμπιακό, Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Στην Αθήνα ο πρώτος αγώνας της. Γκολ-γκολ οι 5 από τις 7 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Γκινγκάμπ. Εκτός ο εξτρέμ Μενέζ.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-2-0

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Πήρε δίκαια το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Λοριάν εντός έδρας με 2-0. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Γιαταμπαρέ (17’, 48’), που έφτασε έτσι τα 3 και δείχνει αξιόπιστη λύση για την προσπάθεια της για την παραμονή. Φιλότιμη ομάδα, το είχε δείξει και στα δύο δύσκολα προηγούμενα με Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ, αλλά με πολύ περιορισμένο υλικό. Under οι 5 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στην Παρί. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σερντάν και ο επιθετικός Φαουρέ.


Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 1-0-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Περιμένουμε μια καθαρή νίκη σήμερα για την Παρί. Αν και δεν έχει πείσει μέχρι τώρα ανασταλτικά, θα ποντάρουμε στο να την πετύχει με μηδέν παθητικό, αρκεί να κλείσει καλά τον Γιαταμπαρέ (δεν έχει και άλλον η Γκινγκάμπ). Νο goal στο 1.55 (MeridianBet).




21:00 ΜΠΑΣΤΙΑ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Προϊστορία (από 1997): 5-5-2
Πέρυσι: ΜΠΑΣΤΙΑ – ΤΟΥΛΟΥΖ 0-0

ΜΠΑΣΤΙΑ: Δεύτερη εκτός έδρας ήττα, αποτυγχάνοντας να σκοράρει, για τη Μπαστιά, που έχασε δίκαια με 0-1 από τη Μπορντό. Δέχτηκε το γκολ στο 31’, αλλά δεν έδειξε ικανή να πετύχει την ισοφάριση, με τον Μπρούνο να παίζει μόνος μπροστά και την υπόλοιπη ομάδα να δείχνει ασύνδετη. Τα μοναδικά καλά στοιχεία φέτος τα έδειξε εντός έδρας κόντρα στη Βαλενσιέν (2-0), αλλά και σε αυτό το ματς άργησε πολύ να ξυπνήσει (μετά το 75’ τα γκολ). Under και no goal οι τρεις αγώνες της μέχρι τώρα. Και οι δύο περσινές αναμετρήσεις με την Τουλούζ έληξαν 0-0, με την οποία διατηρείται αήττητη στα εντός έδρας στις 6 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (3-3-0). Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 1-0-2

ΤΟΥΛΟΥΖ: Μπορεί να απείλησε ελάχιστα τη Μονακό (3 σουτ, κανένα εστία), αλλά πήρε το βαθμό με το τελικό 0-0 που απέσπασε στο πριγκιπάτο. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, που σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά η Τουλούζ έδειξε καλά οργανωμένη και δεν έχασε τον έλεγχο. Δεύτερη σερί ισοπαλία, μετά το ατυχές 1-1 με τη Μπορντό. Στις φετινές της εμφανίσεις, μαζί με τα φιλικά, δείχνει ότι έχει μια έφεση στο Χ, μετρώντας 6 σε 8 αγώνες. Παραμένει ακόμα χωρίς νίκη (0-2-1). Under οι 9 από τις 12 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μπαστιά. Εκτός ο νεοαποκτηθέντας μεσοεπιθετικός Ρομάν και ο βασικός επιθετικός Μπεν Μπασάτ (2 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 0-2-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Τουλούζ δείχνει πολύ καλύτερα στοιχεία από τη Μπαστιά και δύσκολα θα χάσει στην Κορσική. Οι γηπεδούχοι έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, ειδικά μεσοεπιθετικά. X2 στο 1.50 (BetShop).




21:00 ΡΕΝ - ΛΙΛ

Προϊστορία (από 1994): 9-9-17
Πέρυσι: ΡΕΝ – ΛΙΛ 2-0

ΡΕΝ: Με πρωταγωνιστή τον Νέλσον Ολιβέιρα, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της, πήρε σπουδαίο διπλό από την Εβιάν. Ο πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 11’ με πέναλτι και σημείωσε το δεύτερο στο 34’. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, μείωσαν στο 49’ και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στη συνέχεια, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Και οι τρεις αναμετρήσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ήταν over και γκολ-γκολ (2 νίκες, 1 ήττα, όλες με 2-1). Μαζί με τα περσινά, μετράει 9 στα 10 2-3 γκολ. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Λιλ στις 5 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (1-2-2). Εκτός οι κεντρικοί μέσοι Κόνραντσεν (1 συμμ./1 ασίστ), Ντουκουρέ.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 2-0-1

ΛΙΛ: Μπορεί να μην έβγαλε μάτια με τις επιδόσεις της, αλλά φιλοξενώντας την αποδυναμωμένη Σεντ Ετιέν, κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 στην έδρα της, παίρνοντας τη νίκη πάλι με 1-0. Σκόρερ ο Καλού με πέναλτι στο 37’, με τον Οριγκί (επιτέλους!) να μένει στον πάγκο. Ελάχιστες οι επικίνδυνες φάσεις στα καρέ της. Στο προηγούμενο εκτός έδρας είχε χάσει από τη Ρεμς με 1-2, σε ένα ματς που άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Ελπίζουμε ο Ζιράρ να αφήσει και πάλι στον πάγκο τον τέρμα άμπαλο Οριγκί, χρησιμοποιώντας τον Μέντες, που βρίσκει και πάλι τη φόρμα του. Under οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Ρεν. Χωρίς απουσίες απόψε.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 2-0-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Αυτή τη στιγμή η Λιλ μπορεί να δείχνει πιο σταθερή σαν ομάδα, αλλά δεν είναι για να τη στηρίξουμε στα τυφλά, κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα όπως η Ρεν. Μεγάλη η πιθανότητα της ισοπαλίας (3.15 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση