» » » » » » Προγνωστικά Serie A: Μπήκε φουριόζα η Νάπολι


Προγνωστικά Serie A: Μπήκε φουριόζα η Νάπολι
19:00 ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Προϊστορία (από 1998): 5-1-8
Πέρυσι: ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ 2-0

ΚΙΕΒΟ: Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα από πέρυσι. Η συνταγή η ίδια, δεν αναλαμβάνουμε παιχνίδι και περιμένουμε μήπως και χτυπήσουμε στην αντεπίθεση, αλλιώς πάμε για το 0-0. Μόνο το δεύτερο σενάριο της βγήκε βέβαια και έτσι μοιράστηκε τους βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας απέναντι στην Πάρμα. Γενικά το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και με ελάχιστες φάσεις, με εξαίρεση κάποιες φάσεις που έβγαλε ο Κασάνο για τους γηπεδούχους, της οποίες τελικά δεν πλήρωσε. Μετράει 4 νίκες στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Νάπολι. Χωρίς απουσίες.


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-1-0

ΝΑΠΟΛΙ: Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να αφήσει πίσω το κακό προηγούμενο πέρασμα του από την Ιταλία (Ίντερ) και η δουλειά του αποδίδει καρπούς. Πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στη Μπολόνια, της οποία δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 στο Σαν Πάολο. Το σκορ άνοιξε ο νεοαποκτηθείς Καγιεχόν (32’) και η νίκη σφραγίστηκε πριν το ημίχρονο με τον Χάμσικ (45’+2), ο οποίος σκόραρε και στην επανάληψη. Η Μπολόνια που είχε στα άκρα τους Κονέ και Χριστοδουλόπουλο, απείλησε ελάχιστα και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που οι παρτενόπεϊ έμειναν μόνο στα 3 γκολ. Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, για το οποίο άλλωστε έγιναν και οι τόσες πολλές και ακριβές μεταγραφές, την έριξαν αμέσως στα δύσκολα, αφού θα αντιμετωπίσει Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ και Άρσεναλ. Νο goal και under τα 5 τελευταία κόντρα στην Κιέβο. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

Προγνωστικά: Τα δεδομένα είναι απλά και δύσκολα να τη γλιτώσει η Κιέβο από τη Νάπολι, που τέτοιες ομάδες φέτος θα τις καταπίνει. Πολύ καλή ευκαιρία το διπλό στο 1.85 (Stoiximan).




21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία (από 1993): 20-11-13
Πέρυσι: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ 2-1
Σούπερ Καπ (18/08/13): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ 4-0

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Είχε την υπεροχή στον αγώνα με τη Σαμπντόρια, αν και δε μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Τη λύση έδωσε ο Τέβεζ, που σκόραρε από κοντά στην πρώτη εμφάνιση του στη Σέριε Α (είχε σκοράρει και στο Σουπερ Καπ), ύστερα από ωραία ασίστ του Πογκμπά. Ο νεαρός Γάλλος έχει γίνει στόχος πολλών μεγάλων ομάδων, αλλά η διοίκηση διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Συνάντησε τους λατσιάλι προ 2 εβδομάδων στο ιταλικό Σούπερ Καπ, επικρατώντας δια περιπάτου με 4-0. Εκτός ο κεντρικός μέσος Μαρκίζιο.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

ΛΑΤΣΙΟ: Η εικόνα της στο Σούπερ Καπ έδειξε ότι φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα πήγε περίφημα υποδεχόμενη την Ουντινέζε, επικρατώντας με 2-1. Πήρε κεφάλι δύο τερμάτων πολύ γρήγορα (Χερνάνες 13’, Καντρέβα 16’ πεν.), επέτρεψε λίγες φάσεις στους αντιπάλους, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 61’. Τραυματίες ο δεξιός μπακ Κονκό και ο μεσοεπιθετικός Φελίπε Άντερσον. Τιμωρημένος μέχρι τον Φεβρουάριο ο μεσοεπιθετικός και αρχηγός της ομάδας, Στέφανο Μάουρι, για τη συμμετοχή του σε στημένα παιχνίδια το 2011 (Τζένοα, Λέτσε). Άγνωστη η τιμωρία του επιθετικού Σκούλι, που είναι πλέον εκτός ομάδας.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

Προγνωστικά: Το σημερινό ματς πιθανότατα να μην έχει καμιά σχέση με το αγώνα του Σούπερ Καπ. Αστείος ο άσος παρά το πρόσφατο 4-0 της Γιουβέντους, αφού οι λατσιάλι έδειξαν πολύ καλύτερα στοιχεία στην πρεμιέρα. Τους περιμένουμε πιο ψυλλιασμένους αυτή τη φορά, οπότε έχει βάση το λογικό εύρος 2-3 γκολ (2.00 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση