» » » » » » Στοίχημα Super League: Με την βοήθεια της Λεωφόρου

Στοίχημα Super League: Με την βοήθεια της Λεωφόρου
19:15 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Την πρώτη της νίκη στην Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε την περασμένη αγωνιστική η Καλλονή που επικράτησε με 2-0 του Άρη εκτός έδρας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζουράκη ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11’ και στην συνέχεια πήρε ελάχιστα επιθετικά ρίσκα. Προσπάθησε να απειλήσει τον αντίπαλο με αντεπιθέσεις, ενώ η ίδια είχε άψογη ανασταλτική λειτουργία και κινδύνεψε ελάχιστα από τους Θεσσαλονικείς. Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με την Καλλονή να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στο μεταγραφικό κομμάτι, ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού Χουανλού ο, με την Καλλονή να ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου παίκτη. Σήμερα επιστρέφει και πάλι στις εντός έδρας αναμετρήσεις ,με το ματς να γίνεται και πάλι στο ΟΑΚΑ, με οπαδού και από τις δύο ομάδες να δίνουν το παρών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της Καλλονής ολοκληρώθηκε χωρίς περεταίρω προβλήματα, αφού θα απουσιάσουν οι Περόνε, Κριπιντίρης που είναι ανέτοιμοι και οι νεοαποκτηθέντες, Αγρίτης και Χουανλού.


ΕΝΤOΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μετά την εκτός έδρας ισοπαλία(3-3) στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την περασμένη αγωνιστική τον Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας στους «Ζοσιμάδες» με 2-0. Οι Γιαννιώτες εκμεταλλεύτηκαν την απόλυτη κυριαρχία που είχαν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και σκόραραν δις με τους Τσάβεζ και Ίλιτς. Στην επανάληψη, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι’ άλλο τέρμα, αλλά αυτό που μένει για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί. Το θετικό για την ομάδα του ΠΑΣ είναι ότι έδειξε μεγάλη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι ,ενώ επιθετικά ήταν και πάλι πολύ καλός. Στο μεταγραφικό κομμάτι, οι διοικούντες του ΠΑΣ, προσπαθούν α φέρουν δανεικό για έναν χρόνο τον Ντε Βινσέντι, με τις δυσκολίες πάντως της συγκεκριμένης περίπτωσης να είναι πολλές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν ,απουσίες ,αφού στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Βινσέντο και Αμπάρης.
ΕΚΤOΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 5-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Ανοιχτό ματς περιμένω στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά. Περιμένω να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο, που θα είναι και το βασικό μας ποντάρισμα. Goal/Goal (2.08 Stoiximan).






19:15 ΞΑΝΘΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-2-1

ΞΑΝΘΗ: Αναδείχθηκε νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό, αφού επικράτησε έστω και δύσκολα με 1-0 και πήρε το πρώτο της τρίποντο την φετινή σεζόν. Σκόρερ για τους Ακρίτες ήταν ο Εστεμπάν Σολάρι, που άνοιξε λογαριασμό με την ομάδα της Ξάνθης και έδειξε από νωρίς ότι μπορεί να κάνει την διαφορά την φετινή σεζόν. Το ματς, όπως αναμενόταν, δεν είχε πολλές φάσεις από τις δύο πλευρές και πήγε κυρίως στην δύναμη. Πολλές οι μονομαχίες στο χωρό του κέντρου, με την Ξάνθη να καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη έδωσε βάρος στην άμυνα, κινδύνευσε ελάχιστα και τελικά πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας ο Νίκος Καραγωργίου, που ζήτησε ανάλογη συνέχεια, στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Μεσοβδόμαδα, ο Νίκος Καραγεωργίου είχε λεκτικό επεισόδιο με τον Θοδωρή Βασιλικάκη, ο οποίος είναι πιθανόν να μπει στο «ψυγείο» από τον Έλληνα τεχνικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες, αφού δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ και οι Ντιέ – Μπαξεβανίδης είναι ετοιμοπόλεμοι, αφού εξέτισαν τις ποινές τους.

ΕΝΤOΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοσή του ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει τη νίκη την περασμένη αγωνιστική με 2-0επί του Λεβαδειακού στο «Παγκρήτιο» και παραμένει ανάμεσα στις ομάδες που δεν έχουν ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά στην επανάληψη με πρωταγωνιστές τους Μπαντιμπάγκα και Μπαμ Μπαμ ο Εργοτέλης πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και καθάρισε τη νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Χαντί και Αναστασάκο, που ξεχώρισαν από τους Κρητικούς. Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός των Κρητικών, ειδικά από την άψογη ανασταλτική λειτουργία των παικτών του ,ενώ ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στο τελείωμα των φάσεων. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Εργοτέλης προχώρησε σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, αφού έκανε δικό του τον κεντρικό αμυντικό Μεχία, που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης, Αλμερία, Αρλ και Κόνιασπορ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπολογίζονται κανονικά οι Ρομάνο και Διαμαντάκος.

ΕΚΤOΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 4-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν κόλλημα στο σκοράρισμα, αφού οι ευκαιρίες που δημιουργούν ανά παιχνίδι είναι ελάχιστες. Περιμένω το ματς να ολοκληρωθεί στο 0-1 γκολ (2,60 Stoiximan).




21:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 13-1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα στο πρώτο τους εκτός έδρας ματς ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι και δυσκολεύτηκαν πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας ευκαιριών. Στο πρώτο μέρος είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανιωνίου και στη πρώτη φάση στα καρέ τους δέχθηκαν το γκολ. Στην επανάληψη, με την είσοδο του Μπεργκ πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες αλλά μετά ήρθε το 2-0 και όλα τελείωσαν για το νεανικό σύνολο του Αναστασίου, που είχε πολύ άσχημη αντίδραση στο τέλος του ματς. Κόκκινη κάρτα άνευ λόγου δέχθηκε ο Μέντες, που θα λείψει από την σημερινή αναμέτρηση. Σήμερα ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην έδρα του, όπου αναμένεται να είναι και το μεγαλύτερό του όπλο την φετινή σεζόν και θέλει τη νίκη, ώστε να κερδίσει χρόνο στην συνέχεια από την διακοπή και να εμφανιστεί καλύτερος. Στα μεταγραφικά, πολύ κοντά στους Πράνιτς και Μπαλμπόα είναι ο Παναθηναϊκός, ενώ φήμες θέλουν και τον Φιγκερόα να επιστρέφει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός οι Μέντες και Σίντελφελντ.

ΕΝΤOΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-1

ΒΕΡΟΙΑ: Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί την φετινή σεζόν η Βέροια, αφού μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κατάφερε και ήρε του πρώτους της τρεις βαθμούς την περασμένης αγωνιστική. Συγκεκριμένα επικράτησε εντός έδρας του ΟΦΗ με 2-0 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς(μαζί με Εργοτέλη, Πανιώνιο και ΠΑΣ). Η «βασίλισσα» στο πρώτο μέρος ήταν υποδεέστερη των Κρητικών και κινδύνευσε ουκ ολίγες φορές, αλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και με σκόρερ τους Νμαπουχάε και Μρντάκοβιτς(που έφτασε τα τρία γκολ στην φετινή Σούπερ Λιγκ) πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εξελίξεις όμως στο μέτωπο του προπονητή, αφού ο τεχνικός της ομάδας, Στεφάνοβιτς παραιτήθηκε, επειδή είχε διαφωνίες με την διοίκηση και στο σημερινό ματς μ τον Παναθηναϊκό στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Στέφανος Γαϊτάνος. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γαϊτάνος θα έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, ενώ μοναδικό αμφίβολος είναι ο Καντιμοίρης.

ΕΚΤOΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 4-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Αντλεί δύναμη από τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Βέροια, που έχει σταθεί αρκετά τυχερή μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της. Άσσος (1,72 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση