» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Το άγνωστο στην Ξάνθη


Προγνωστικά στοιχήματος: Το άγνωστο στην Ξάνθη
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ Λάρνακας: Οι δύο ομάδες έχουν γνωρίσει ήδη μια ήττα στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Απόλλων Λεμεσού - Ομόνοια: Ο Απόλλων Λεμεσού προέρχεται από ήττα με 3-1 κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ η Ομόνοια δεν είχε πρόβλημα με αντίπαλο το Παραλίμνι (4-0).

Ξάνθη - Άρης: Πρόσφατα είχαμε αλλαγές στις τεχνικές ηγεσίες των δύο ομάδων και είναι άγνωστο το τι θα δούμε σήμερα.



Βέστσελαντ - Έσμπιεργκ: Μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα για την Βέστσελαντ (3-4-1). Δύσκολα να διαχειριστεί σε βάθος χρόνου πρωτάθλημα και Ευρώπη η Έσμπιεργκ.

Χαμ Καμ - Σάντεφιορντ: Δέχεται γκολ και στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις η Χαμ Καμ. Η Σάντεφιορντ κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Βάρμπεργκς - Λιούνγκσκιλε: Χωρίς νίκη στα εφτά τελευταία η Βάρμπεργκς. Τέσσερα διαδοχικά under η Λιούνγκσκιλε.

Λαντσκρόνα - Ασιρίσκα: Δύο ομάδες που δεν δείχνουν να έχουν ορατό στόχο αυτή την στιγμή και να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ντέγκερφορς - Έργκριτε: Από εφτά διαδοχικά goal/goal προέρχεται η Ντέγκερφορς. Πέντε ισοπαλίες στην τελευταία εξάδα αγώνων για την Έργκριτε.

Καϊσέρισπορ - Τραμπζονσπόρ: Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Καϊσέρισπορ. 2/2 ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα η Τραμπζονσπόρ, χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ. Αμφίρροπο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Γκέτεμποργκ - ΑΪΚ Στοκχόλμης: Σπάνια συγχωρεί εντός έδρας φέτος η Γκέτεμποργκ (8-2-1). Ένα γκολ δέχτηκε πάντως στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της η ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Σούντσβαλ - Βάρναμο: Υποχρεωμένη να κερδίσει είναι η Βάρναμο εάν επιθυμεί να παραμείνει στην διακδίκηση της απευθείας ανόδου. «Καίγεται» και η Βάρναμο, όμως η άμυνα της συνήθως την προδίδει.

Σαν Πάουλι - Φορτούνα Ντ.: Σχετικά καλή η συγκομοιδή της Σαν Πάουλι μπροστά στο φανατικό της κοινό (3-0-1). Η Φορτούνα αναζητεί την πρώτη της εκτός έδρας νίκη (0-2-1).

Τουρ - Λανς: Αήττητη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Τουρ, που ήρθαν σε συνδυασμό με πολλά γκολ. Η Λανς προέρχεται από την ντροπιαστική ήττα με 6-2 στην έδρα της Χάβρης την προηγούμενη εβδομάδα.

Μπρέντφορντ - Λεϊτον Όριεντ: Εφτά γκολ μάζεψε από τα δίχτυα της στα δύο πιο πρόσφατα ματς της η Μπρέντφορντ. «Τρένο» η Λεϊτον Όριεντ με 7/7 νίκες.


Πάσος Φερεϊρα - Σετουμπάλ: Μόνο ήττες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα η Πάσος Φερεϊρα. 3/4 ήττες και η Σετουμπάλ.

Εσπανιόλ - Μπιλμπάο: Εφιάλτης για την Μπιλμπάο οι εκτόςς έδρας αναμετρήσεις με την Εσπανιόλ. 10-5-0 η πρόσφατη παράδοση.

Βελέζ - Ραφαέλα: Αρκετή βαρύτητα στο Σουνταμερικάνα δίνει η Βελέζ. Δύο σερί νίκες για την ανεβασμένη Ραφαέλα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση