» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Super League: Το απόλυτο ο Ολυμπιακός.


Προγνωστικά στοίχημα Super League: Το απόλυτο ο Ολυμπιακός.
16:00 ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-0-0

ΠΑΟΚ: Δύσκολη επικράτηση για την ομάδα του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σαχτιόρ Καραγκάντι τη περασμένη Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στο 50’ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και στο 90’με γκολ του Βούκιτς να πάρει τους 3 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι φάνηκαν επηρεασμένοι από την άδεια Τούμπα αλλά αυτή τη φορά δε το πλήρωσαν. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Χουμπ Στέφενς προέρχεται από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ,αυτή τη φορά επί της Βέροιας με 2-1. Με τη νίκη αυτή κράτησε τη διαφορά των 3 βαθμών πίσω από το πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ακόμα καλή μπάλα αφού φαίνεται κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ίσως να υπάρξει κάποιο ροτέισον στο παιχνίδι με το Πλατανιά. Αμφίβολος ο μέσος Πάμπλο Γκαρσία που δε φαίνεται να είναι στα πλάνα του Χουμπ Στέφενς ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Νίκος Σπυρόπουλος.


ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 7-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία φέτος για την ομάδα του Πλατανιά. Αυτή τη φορά ήρθε ισόπαλος 1-1 με το Παναθηναϊκό στο Χανιά. Οι Κρητικοί είχαν τη πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κλείνοντας τους διαδρόμους στον αντίπαλο τους και καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ του τραυματία Ναζλίδη όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη ο Πλατανιάς που δέχτηκε λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού την ισοφάριση. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του μετά το τέλος του παιχνιδιού, εμφανίστηκε ο προπονητής των Χανιωτών Μαρίνος Ουζουνίδης. Θεώρησε ότι ο αντίπαλος του στάθηκε τυχερός και πήρε την ισοπαλία ενώ έδωσε και το σύνθημα για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Τούμπα. Επιστροφή για τους Φερνάντεζ ενώ κανονικά θα παίξει και ο αρχηγός της ομάδας Θωμάς Ναζλίδης. Το ίδιο ισχύει και για τους δανεικούς από το ΠΑΟΚ Ιντζίδη και Πόποβιτς οι οποίοι θα αγωνιστούν κανονικά. Μοναδική απουσία αυτή του Νταβίντ Θέρα.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 0-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-4-0

Προγνωστικά στοίχημα: Κουρασμένος αναμένεται να είναι ο ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ ενώ ο Πλατανιάς θα κοιτάξει πρωτίστως να κρατήσει το μηδέν πίσω. Θα πάω με το UNDER (1,85 Playbet) γιατί δεν βλέπω λόγο να ανοίξει το παιχνίδι.




18:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 3-2-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πολύ καλό ξεκίνημα για την ομάδα του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει παραμείνει αήττητος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα. Στάθηκε όρθιος μέσα στο Αγρίνιο όπου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αφού το ματς παρέμεινε στο 0-0. Μπήκε καθαρά για να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Κινδύνεψε στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ισορρόπησε το παιχνίδι και αν ο Αναστασάκος ήταν πιο αποτελεσματικός θα μπορούσε να προηγηθεί κιόλας. Συγκρατημένος εμφανίσθηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Κρητικών Γιάννης Πετράκης που είδε την ομάδα του να κρατάει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, την εστία της ανέπαφη. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο με τους Μηνά Πίτσο να εκτίει τη ποινή του και τον Μάρις Βερπακόφσκις να επιστρέφει μετά το τραυματισμό του.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις για την ομάδα του Πανιωνίου. Μετά τη κακή εμφάνιση και την συντριβή από το ΠΑΟΚ και στο παιχνίδι με αντίπαλο το Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα των Νεωνσμυρνιωτών απέδωσε κάτω των αναμενόμενων. Το παιχνίδι έληξε 1-1 με το Πανιώνιο να κάνει τη πρώτη του ευκαιρίας στο 80’. Μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 36’. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αλλά δε μπορούσε να απειλήσει τον αντίπαλο της. Εκμεταλλευόμενος μια κακή έξοδο του τερματοφύλακα της ομάδας της Κομοτηνής κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86’. Θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη αλλά στο 89’ και στο 91’ ο Λαμπρόπουλος και ο Ντούνης αντίστοιχα νικήθηκαν από τον Σερμέτ. Ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι στο Πανιώνιο αλλά ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκος Παντελής τόνισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να αλλάξουν γρήγορα νοοτροπία. Στο παιχνίδι της Κρήτης θα απουσιάσει μόνο ο κεντρικός αμυντικός Παντίδος.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Το παιχνίδι θα πάει στα μέτρα του Πανιωνίου ο οποίος θα προσπαθήσει να χτυπήσει τον αντίπαλο του με αντεπιθέσεις. Ο Πανιώνιος διαθέτει τους παίχτες για να το κάνουν και θα ρισκάρουμε με το ΔΙΠΛΟ (3,55 Novibet.gr).




18:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 3-2-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δε τα κατάφερε ούτε στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Λεβαδειακός να πάρει τη πρώτη του νίκη και έτσι παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως έδειξε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα του παιχνίδια. Έχοντας κορυφαίο το τερματοφύλακα Στρατηλάτη κατάφερε να κρατήσει το μηδέν πίσω στο πρώτο ημίχρονο. Η είσοδος του Κάπο στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε πολύ την ομάδα του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Λειβαδιάς προηγήθηκε με γκολ του Καπό στο ντεμπούτο του. Δε κατάφερε όμως να κρατήσει πολύ το σκορ υπέρ της αφού μετά από πέντε λεπτά ισοφαρίστηκε. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 72’ έμεινε και με 10 παίχτες λόγω απευθείας κόκκινης του Κονέ. Το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, παρά τη πίεση που άσκησε ο Άρης. Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού Τάκης Λεμονής θεωρώντας ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αμφίβολος ο Γιώργος Γεωργίου ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Εμάνουελ Κονέ που πήρε κόκκινη στο παιχνίδι με τον Άρη.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 2-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΣ που επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 στους Ζωσιμάδες. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε αήττητος εντός έδρας έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα. Το ματς κρίθηκε στη κίνηση του Σάββα Παντελιάδη να περάσει στο παιχνίδι τον Βίλα που ήταν ο καλύτερος παίχτης των Γιαννιωτών. Με την αλλαγή αυτή άλλαξε η λειτουργία του ΠΑΣ ενώ ήταν και αυτός που έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τσουκαλά στο 67’. Ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα που βλέπει την ομάδα του να έχει επιθετική φιλοσοφία. Σημαντική η προσθήκη του Ντε Βισέντι , οποίος γνώρισε την αποθέωση στην επιστροφή του στους Ζωσιμάδες και αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα του ΠΑΣ να έχει μια πορεία σαν τη περσινή. Χωρίς προβλήματα στο παιχνίδι στη Λειβαδιά αλλά με αρνητική παράδοση αφού ο ΠΑΣ δεν έχει φύγει ποτέ με το διπλό από τη Λειβαδια.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Θα ακολουθήσω το κίνητρο και τη παράδοση και για αυτό το λόγο θα ποντάρω στον ΑΣΣΟ (2,85 Stoiximan) της ομάδας της Λειβαδιάς που θέλει περισσότερο το παιχνίδι από τον αντίπαλο της.




18:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-1-1

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Πανθρακικού δέχτηκε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μετά τη Λειβαδιά το ίδιο έγινε και στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Πανθρακικού κράταγε σε όλο το παιχνίδι τα ηνία με το Πανιώνιο να μη του δημιουργεί φάση μέχρι το 80’. Κατάφερε να προηγηθεί στο 36’ με γκολ του Ιγκόρ και χωρίς να απειλείται κρατούσε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 86’ όμως μετά από λάθος του πολύ καλού τερματοφύλακα Σερμέτ, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Ευχαριστημένος δήλωσε για τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του ο προπονητής των πρασίνων Άκης Μάντζιος ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τον 33χρονο μεσοεπιθετικό Μερίνο απέκτησε ο Πανθρακικός. Στο παιχνίδι με τη Βέροια θα απουσιάσουν οι Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Κουτσόπουλος, Εμπό ενώ αμφίβολος είναι ο Μάξιμ Ζος.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-1

ΒΕΡΟΙΑ: Το αήττητο εκτός έδρας θέλει να διατηρήσει η ομάδα της Βέροιας στη Κομοτηνή αφού μέχρι στιγμής έχει δύο ισοπαλίες με Πλατανιά και Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι με το ΠΑΟΚ, η Βέροια ήταν αρκετά καλή ενώ αν ήταν πιο προσεκτική στην επίθεση θα είχε πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο ΠΑΟΚ. Δημιούργησε ευκαιρίες, απείλησε τον αντίπαλο της αλλά δε κατάφερε κάτι παραπάνω και ηττήθηκε με 2-1. Ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας Τον Κάαεν που στο παιχνίδι της Κομοτηνής που θα κάτσει για δεύτερη φορά στο πάγκο της Βέροιας. Λύθηκε το εσωτερικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τους Μπαργκάν και Σκαλτσά που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα. Χωρίς τους Σεγούντο και Γκιγέρμο θα παρουσιαστεί η Βέροια σο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-0
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-1

Προγνωστικά στοίχημα: Σε αυτά τα παιχνίδι συνήθως οι έδρες πληρώνουν. Του χρωστάει και το περσινό παιχνίδι που η Βέροια έψαχνε τη νίκη για τη παραμονή ενώ ο Πανθρακικός ήταν άνετος σε εκείνο το σημείο. Γι’ αυτό θα πάω με τον ΑΣΣΟ (2,22 MyBet).




20:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-0-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Δε κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του Αγρινίου φέρνοντας λευκή ισοπαλία στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Οι Αγρινιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο του αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί στην επίθεση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός της ομάδας και έτσι παρέμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Παναιτωλικού μπροστά στο κόσμο του μετά την επιστροφή της ομάδας της Σούπερ Λιγκ. Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος από την εμφάνιση της ομάδας του αφού όπως δήλωσε η ομάδα για ένα ακόμα παιχνίδι στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μεταγραφική ενίσχυση για τους Αγρινιώτες που απέκτησαν το Καμερουνέζο μεσοαμυντικό Αντρέ Μπέκι. Εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα μείνει ο μπακ Κουτρουμάνος καθώς και ο επιθετικός Ιωάννου.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τη συντριβή γνώρισε ο Ολυμπιακός τη Τρίτη στο παιχνίδι με τη Παρί Σεν Ζερμέν στο Φάληρο. Οι ερυθρόλευκοι αν και έκαναν ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ξέμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο και δέχτηκαν τρία πανομοιότυπα γκολ μετά από κόρνερ. Είχαν δύο δοκάρια στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ενώ παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 19’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 25’ μετά από καταπληκτικό γκολ του Βάις. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν τελείως διαφορετικός από το πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε τρία γκολ, ξεκινώντας με το αριστερό τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του δήλωσε ο Μίτσελ που βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες οι οποίοι έχουν το απόλυτο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μετά την εύκολη επικράτηση τους και επί της Ξάνθης. Αναμένεται να παίξουν για πρώτη φορά φέτος οι Ντίνγκα και Γιαταμπάρε. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων θα στερηθεί τους μπακ Σαλίνο, Τόρες, Μπονγκ καθώς και τον μέσοεπιθετικό Φουστέρ που είναι όλοι τους τραυματίες.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 12-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-0

Προγνωστικά στοίχημα: Η αξία του διπλού είναι πολύ χαμηλή οπότε θα μείνω μακριά από το σημείο. Προτιμώ το 2-3 γκολ (2,02 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση