» » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Μεγάλο ματς στο Γκελζενκίρχεν


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Μεγάλο ματς στο Γκελζενκίρχεν
16:30 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 14-18-31
Πέρυσι: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-1

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Η Μπράουνσβαϊγκ πήγε να την αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά, αλλά βρήκε ρυθμό σταδιακά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 28’ με τον Χλούσεκ. Πριν το τέλος της επανάληψης, στάθηκε τυχερή, όταν ο διαιτητής δεν είδε το χέρι του Νίλσον στην περιοχή. Στην επανάληψη ο Γκίντσεκ έχασε μοναδική ευκαιρία να της δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα, δεχόμενη την ισοφάριση από αντεπίθεση στο 70’. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία στις πρώτες 5 αγωνιστικές, στις οποίες αν πρόσεχε περισσότερο ανασταλτικά, θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω. Εξέτισε την τιμωρία του ο βασικός αμυντικός Πινόλα (4 συμμ.), εκτός ο παγκίτης Μάρκος Αντόνιο.


Εντός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 0-3-2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας η μόνη ομάδα που έχει το 5 στα 5. Μπήκε δυνατά στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Αμβούργο και προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε ένα τρίλεπτο (Ομπαμεγιάνγκ 19’, Μχιταριάν 22’), αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεσα απάντηση (26’), ενώ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στην αρχή της επανάληψης (49’). Η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού η Ντόρτμουντ πάτησε γκάζι και πέτυχε 4 γκολ μέσα σε 16 λεπτά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της (Ομπαμεγιάνγκ 65’, Λεβαντόφσκι 73’, 81’, Ρόις 74’). Η πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπ. Λιγκ δεν ήταν ανάλογη, χάνοντας από τη Νάπολι εκτός έδρας με 1-2. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές φάσεις, αλλά τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 29’. Στο 45’ οι ισορροπίες άλλαξαν με την αποβολή του Βάιντερφέλερ, ο οποίος έκανε χέρι έξω από την περιοχή, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να παίξουν μονότερμα την ομάδα του στην επανάληψη, φτάνοντας στο 0-2 στο 67’, από απευθείας φάουλ. Πίεσε στο τέλος, είχε δοκάρι με τον Ομπαμεγιάνγκ και κατάφερε να μειώσει με αυτογκόλ του Ζουνίγκα στο 87’, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά σε 7 σερί νίκες σε επίσημα για φέτος. Under και no goal τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Νυρεμβέργη, έχοντας χάσει μόλις μία φορά στις 13 τελευταίες επισκέψεις στην έδρα της (6-6-1). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Παπασταθόπουλος (3 συμμ.), Σαρ, ο αμυντικός μέσος Κελ (2 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Γκιουντογάν (1 συμμ.).

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 6-1
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Επιρρεπής στα λάθη η Νυρεμβέργη και η Ντόρτμουντ τέτοια ματς τα έχει στο τσεπάκι. Πολύ χαμηλό το διπλό (1.30 PlayBet), σαφώς καλύτερη απόδοση στο over, που μπορεί να το φέρουν και μόνοι τους οι Βεστφαλλοί (1.50 MyBet).




16:30 ΜΑΪΝΤΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 6-3-6
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-0

ΜΑΪΝΤΣ: Ισορροπημένο το ματς με τη Σάλκε, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο γκολ που δέχτηκε στο 34’, χωρίς να μπορέσει να το φέρει στα ίσια ως το τέλος, παρότι ήταν ελαφρώς πιο απειλητική. Με εξαίρεση το 1-4 από το Αννόβερο, βγάζει πολύ καλό πρόσωπο, όπως φάνηκε άλλωστε και από το 3 στα 3 στις πρώτες αγωνιστικές και περιμένουμε να είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο φέτος. Εκτός ο δεξιός μπακ Κοχ, ο κεντρικός μέσος Ζίμλινγκ και ο δεξιός εξτρέμ Εντέ.

Εντός: 2-0-1
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 3-0-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Η Γιουνάιτεντ ήταν σε εξαιρετική μέρα και μάλλον πρέπει να νιώθει τυχερή που γλίτωσε μόνο με 4-2. Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα από την αρχή και προηγήθηκαν στο 22’. Στην αρχή της επανάληψης οι ασπιρίνες αιφνιδίασαν με πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Ρόλφες (54’), αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση (59’), κάνοντας το 4-1 μέχρι το 79’. Ο Τοπράκ απλά μείωσε στο 88’ για το τελικό σκορ. Μια ήττα στο Ολντ Τράφορντ είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και σίγουρα δεν θα τα βάψει μαύρα, έχοντας δείξει μέχρι τώρα πολύ καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, πήρε τη νίκη εντός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ με 3-1. Ο Σαμ της έδωσε το προβάδισμα στο 24’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 39’. Ο Κίσλινγκ έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του στο 65’ και παίζοντας με παίχτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά, ο ίδιος παίχτης έγραψε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται από τώρα… στη φυσική της θέση (3η) και με τα ως τώρα δείγματα γραφής, μπορεί εύκολα να συνεχίσει εκεί. Under και No goal και τα δύο εκτός έδρας ως τώρα, 4 σερί μαζί με τα περσινά. Εκτός ο αμυντικός μέσος Κορ, ο κεντρικός μέσος Χέγκελερ και ο μεσοεπιθετικός Κάστρο.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει αρκετά καλά παιχνίδια, αν και η Λεβερκούζεν πείθει περισσότερο. Ισορροπημένο το ζευγάρι, το ματς μπορεί να γείρει προς κάθε πλευρά, αλλά εμείς θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3.50 Stoiximan).



                                                                                
19:30 ΣΑΛΚΕ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Προϊστορία: 19-25-48
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-2

ΣΑΛΚΕ: Δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Στεάουα στο πρώτο μέρος, αλλά δικαιώθηκε στο δεύτερο όπου καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε 18 λεπτά (67’, 78’, 85’). Πνέει αέρας αισιοδοξίας στο Γκελζενκίρχεν, με τη Σάλκε, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την ανακούφιση από την πρόκριση στους ομίλους, να κερδίζει στο πρωτάθλημα τη Λεβερκούζεν (2-0) και στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας τη Μάιντς, με το Μπόατενγκ να σκοράρει για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Βελτιωμένη και στα ανασταλτικά, όπου κράτησε για δεύτερο σερί ανέπαφη την εστία της. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 4 τελευταία κόντρα στη Μπάγερν. No goal τα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Παπαδόπουλος, ο αριστερός μπακ Κολάσινατς, ο αμυντικός μέσος Ανάν και ο επιθετικός Ομπάσι.

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΠΑΓΕΡΝ: Είχε εύκολο βράδυ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα των ομίλων, επικρατώντας στην Αλιάνζ Αρίνα με 3-0. Ο Αλάμπα της έδωσε νωρίς προβάδισμα (4’), με τον Μάντζουκιτς να κάνει το 2-0 στο 41’. Στην επανάληψη δε χρειάστηκε να πατήσει γκάζι, φτάνοντας σε τρίτο τέρμα με τον Ρόμπεν στο 68’. Με ανάλογο τρόπο πήρε και την τελευταία εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με το Αννόβερο, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα στην επανάληψη (Μάντζουκιτς 51’, Ριμπερί 64’) και χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση. Under και τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. Έχει χάσει μόλις σε μία από τις 11 τελευταίες επισκέψεις της στο Γκελζενκίρχεν (8-2-1). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπαντστούμπερ, ο αμυντικός μέσος Χάβι Μαρτίνεθ, ο μέσος Τιάγκο Αλκαντάρα και ο μεσοεπιθετικός Γκέτσε.

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Πολύ δυνατό ντέρμπι, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Η Σάλκε δείχνει σαφώς πιο ανεβασμένη από την αρχή της σεζόν και μπορεί να βάλει δύσκολα στους Βαυαρούς, σπάζοντας το σερί που τη θέλει να μη σκοράρει στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Μάλλον εύκολα θα έρθει το γκολ-γκολ (1.57 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση