» » » » » » Στοίχημα Premier League: Κακό το κλίμα σε Τσέλσι, γκρίνια προς τον Μουρίνιο

Στοίχημα Premier League: Κακό το κλίμα σε Τσέλσι, γκρίνια προς τον Μουρίνιο
17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 35-18-19
Πέρυσι: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δέχτηκε πρώτη γκολ στην έδρα της Σουόνσι μόλις στο 2’, από ένα δικό της παιδί (Σέλβεϊ), αλλά απάντησε άμεσα με το μεγάλο φετινό πρωταγωνιστή της, Ντάνιελ Στάριτζ, που σκόραρε για 4ο σερί στο πρωτάθλημα. Στο 36’ πήρε προβάδισμα με τον Μόουζες να σκοράρει στο ντεμπούτο του, αλλά πληγώθηκε στην επανάληψη με τον τραυματισμό του Κουτίνιο, έχασε το ρυθμό της και δέχτηκε την ισοφάριση, κινδυνεύοντας ως το τέλος ακόμα και με ήττα. Παρέμεινε πάντως ακόμα και έτσι αήττητη και στην κορυφή, εκεί που θα μείνει και σήμερα, αρκεί να κερδίσει στο Άνφιλντ τους Άγιους. Και στα δύο εντός έδρας φέτος κέρδισε με 1-0, όπως και στα δύο τελευταία υποδεχόμενη τη Σαουθάμπτον. Τα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα εντός έδρας με τους Άγιους ήταν επίσης under. 8η μέρα τιμωρίας για τον επιθετικό Σουάρες, ο οποίος θα επιστρέψει στο ματς για την Κρίσταλ Πάλας (5/10). Αμφίβολος ο αμυντικός Σακό (1 συμμ.), επιστρέφει ο Κόλο Τουρέ (2 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Άγκερ (3 συμμ./1 ασίστ), Τζόνσον (3 συμμ.), Κόατες, ο πλάγιος μέσος Άλεν (1 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Κουτίνιο (4 συμμ.). 
     

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 3-1-0

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Εμφανίστηκε πολύ καλύτερη σε σχέση με το τελευταίο κόντρα στη Νόριτς (0-1 εκτός), αλλά και πάλι δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με τη Γουέστ Χαμ. Έλεγχε το παιχνίδι, δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά εκτός από κακή τύχη είχε να αντιμετωπίσει και τον κίπερ των φιλοξενούμενων, που ήταν σε εκπληκτική μέρα και κατέβασε τα ρολά. Τρίτο σερί χωρίς νίκη (0-2-1), δεύτερο που δε σκοράρει, αφήνοντας την εντύπωση ότι αδικεί τον εαυτό της βάση αποτελεσμάτων. Under και no goal και τα δύο εκτός έδρας, μία νίκη, μία ήττα αμφότερες με 1-0. Εκτός έδρας μετράει 7 σερί under, άλλα τόσα ανεξαρτήτου έδρας στο πρωτάθλημα (4 τα φετινά). Εκτός οι δεξιοί αμυντικοί Σο (3 συμμ.), Φοξ (1 συμμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-2-1

Πρόταση στοίχημα: Με τα πρώτα παιχνίδια των κόκκινων πιστέψαμε ότι θα στηριχθεί πολύ στην άμυνα της, αλλά οι παθογένειες βγήκαν και πάλι στο τελευταίο της παιχνίδι, κάτι που περιμένουμε να δούμε και σήμερα με τις απουσίες που θα έχει στα μετόπισθεν. Πολύ καλό το υλικό της Σαουθάμπτον, που μπορεί να σπάσει το σερί των under, βελτιώνοντας τις επιθετικές της επιδόσεις. Άξια προσοχής τόσο το over (1.80 Stoiximan), όσο και το γκολ-γκολ (1.75 MyBet).


  

17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΧΑΛ

Προϊστορία: 0-2-2
Πέρυσι: -

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και πέρασε και από το Βίλλα Παρκ με 2-1. Προηγήθηκε με τον Μπεν Αρφά (18’), ισοφαρίστηκε στο 67’, αλλά 6 λεπτά αργότερα ο Γκουφράν τις έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Εντύπωση… παγκοσμίως έκαναν οι δηλώσεις του Μπεν Αρφά, ο οποίος πρωταγωνίστησε και στις δύο τελευταίες νίκες (έβαλε το νικητήριο στο 1-0 με τη Φούλαμ), λέγοντας πως στα ερχόμενα χρόνια είναι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει τη χρυσή μπάλα! Εμείς τι να πούμε; Μακάρι το παιδί, αρκεί να επιστρέψει στη Γη! No goal τα 6 τελευταία εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη κόντρα στη Χαλ (0-2-2). Νο goal και under τα 2 εντός έδρας που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Χαϊνταρά και Ράιαν Τέιλορ, Γουίλιαμσον, ο μέσος Γκουτιέρεζ (1 συμμ..) και ο επιθετικός Σάμι Αμεόμπι (2 συμμ.).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 2-1-1

ΧΑΛ: Μοιρασμένο το παιχνίδι με την Κάρντιφ, το οποίο έληξε δίκαια στο 1-1. Η Χαλ προηγήθηκε με τον Ντέιβις στο 40’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 59’ και άπαντες να δείχνουν ότι μένουν ικανοποιημένοι με το βαθμό, αφού δεν υπήρχαν καλές φάσεις ως το τέλος. Under και τα 4 παιχνίδια της ως τώρα, no goal 3 από αυτά. Under και οι 3 από τις 4 αναμετρήσεις της με τη Νιούκαστλ, κόντρα στην οποία παραμένει αήττητη (2-2-0). Στα δύο εκτός έδρας ως τώρα έχει χάσει με 0-2 από Τσέλσι και Μαν. Σίτι. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 0-2
Τελευταία 5: 1-1-2

Πρόταση στοίχημα: Το momentum είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους, οι οποίοι δείχνουν καλό πρόσωπο και βγάζουν την ατομική ποιότητα στους στο γήπεδο. Άσος στο 1.80 (MeridianBet).




19:30 ΤΣΕΛΣΙ – ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 29-16-3
Πέρυσι: ΤΣΕΛΣΙ-ΦΟΥΛΑΜ 0-0

ΤΣΕΛΣΙ: Συνεχίζει να προβληματίζουν οι μπλε, οι οποίοι έχασαν και τα δυο τελευταία παιχνίδια τους σε Αγγλία και Ευρώπη. Πρώτα ηττήθηκε εκτός έδρας από τα ζαχαρωτά με 0-1 και στη συνέχεια έχασε και από τη Βασιλεία εντός έδρας με 1-2, αναγκάζοντας τον Μουρίνιο να πάρει πάνω του δημόσια όλο το φταίξιμο για την εικόνα της ομάδας. Δείχνει ότι θέλει να στηριχθεί στον Ετό, τον οποίο ξεκίνησε βασικό και στα δύο παιχνίδια, αλλά το σίγουρο είναι ότι ούτε αυτός ούτε κάποιος από τους υπόλοιπους επιθετικούς μπορεί να σπρώξει όσο χρειάζεται την ομάδα. Είναι πιθανότατα μια από τις χειρότερες περιόδους για τον Special One, ο οποίος έχει δεχτεί έντονη κριτική από τον Τύπο για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και για τις ομολογουμένως κακές εμφανίσεις. Πήγε φοβισμένη στο Ολντ Τράφορντ για το 0-0, έχασε δύο φορές μέσα από τα χέρια της το Σούπερ Καπ στον τελικό με τη Μπάγερν και τώρα οι δύο σερί ήττες. Τα ίδια και προηγουμένως που ίδρωσε να κερδίσει την Άστον Βίλλα στο Στάμφορντ Μπριτζ (2-1). Under οι 4 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Φούλαμ, σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο νεαρός αμυντικός Καλάς και ο μέσος Όμπι Μίκελ (2 συμμ.).

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-1-1

ΦΟΥΛΑΜ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τη Γουέστ Μπρομ, μένοντας όμως τελικά στο εντός έδρα 1-1. Προηγήθηκε με τον Σίντγουελ στο 22’, στην αρχή της επανάληψης ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μπερμπάτοφ, στο 84’ ο Ρουίζ είχε δοκάρι, αλλά στη δέχτηκε την ισοφάριση στο 93’ από κόρνερ, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανύπαρκτοι επιθετικά σε όλο το παιχνίδι. Τρίτο σερί χωρίς νίκη (0-1-2), έχοντας κερδίσει μόνο τη Σάντερλαντ στην πρεμιέρα. Under και no goal και τα δύο εκτός έδρας, μία νίκη, μία ήττα αμφότερες με 1-0. Under και τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στην Τσέλσι. Παραμένει εκτός ο νο 1 κίπερ Στεκέλενμπουργκ (1 συμμ.). Λείπουν επίσης ο αμυντικός Χιούζ (3 συμμ.), αναπληρωματικός μέσος Μπριγκς (2 συμμ.) και οι επιθετικοί Μπερμπάτοφ (4 συμμ.), Ρουίζ (2 συμμ.), Μπεντ (2 συμμ./1 γκ.), πράγμα που σημαίνει ότι, αν δεν προλάβει κάποιος από τους παραπάνω, ο Μάρτιν Γιόλ θα ξεμείνει μόνο με τον Ρονταλέγκα (2 συμμ.) στην επίθεση.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-1-2

Πρόταση στοίχημα: Δε μπορούμε να πούμε ότι η Τσέλσι δεν έχει παίχτες, σε καμία περίπτωση. Αλλά η εικόνα της δείχνει ότι δεν του βγαίνει του Μουρίνιο. Ωστόσο περιμένουμε να τη δούμε καλύτερη σήμερα και να μετρήσει ο εγωισμός των αστέρων και του προπονητή της, πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη. Αδιάφορο το 1.25 του άσου, με την επιθετική λειτουργία της ομάδας ούτε το over Αξίζει (1.55 Playbet). Αν επιβεβαιωθούν τα προβλήματα στην επίθεση της Φούλαμ, έχει καλές τύχες το no goal (1.70 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση