» » » » » » Στοίχημα Premier League: Ζαχαρωτά εναντίον Ανθρακωρύχων!


Στοίχημα Premier League: Ζαχαρωτά εναντίον Ανθρακωρύχων!
22:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προϊστορία: 58-32-59
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2-2

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ήταν πολύ καλή κόντρα στην Έβερτον και πήρε δίκαια το τρίποντο στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31’ κόντρα στη ροή, αλλά μπήκε δυνατά στην επανάληψη δυνατά, ισοφαρίζοντας στο 62’ με τον Μπέινς. Έκανε ακόμα ένα λάθος στη συνέχεια, πληρώνοντας το με δεύτερο γκολ από πέναλτι (76’), αλλά πήρε τα πάνω της όταν βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα στο 81’, ισοφαρίζοντας εκ νέου στο 83’, ενώ ο Λουκάκου στο 87’ πέτυχε το χρυσό γκολ, δίνοντας τη νίκη στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα. Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, που παρέμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική (2-3-0). Μεσοβδόμαδα έπαιξε με εναλλακτική ενδεκάδα στο Λιγκ Καπ στο Κρέιβεν Κότατζ, ήταν και πάλι καλή, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 1-2. Κυριάρχησε στο πρώτο μέρος παίρνοντας προβάδισμα με τον Νέισμιθ στο 11’, αλλά στην επανάληψη μπήκε μουδιασμένα, δεχόμενη δύο γκολ μέχρι το 67’, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες ως το τέλος. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 2 πρώτα εντός έδρας. Εκτός ο αμυντικός Αλκαράζ και οι μέσοι Όσμαν (5 συμμ.), Πίενααρ (3 συμμ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Αρούνα Κονέ (3 συμμ.).


Εντός: 1-1-0
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 2-3-0


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις δύο κολλητές νίκες με Φούλαμ και Άστον Βίλλα, καταφέρνοντας να χάσει από τη Χαλ εντός έδρας. Ξεκίνησε πολύ καλά, με τον Ρεμί να ανοίγει το σκορ στο 10’, ο οποίος σκόραρε και δεύτερο στο 44’, βάζοντας και πάλι μπροστά τις καρακάξες, μετά την ισοφάριση στο 26’. Στην επανάληψη δε μπόρεσε να κρατηθεί στον ίδιο ρυθμό και δέχθηκε πολύ εύκολα, άλλα δύο γκολ μέχρι το 76’, γεμίζοντας με άγχος και χωρίς να μπορέσει να σώσει κάτι ως το τέλος. Στο Λιγκ Καπ πήρε την πρόκριση δίκαια φιλοξενώντας τη Λιντς (2-0, Σισέ 31’, Γκουφράν 67’), παίζοντας με σχεδόν βασική ενδεκάδα. Γκολ-γκολ και over και τα 5 τελευταία κόντρα στην Έβερτον. Εκτός οι αμυντικοί Ράιαν Τέιλορ, Χαϊνταρά και ο μέσος Ζόνας Γκουτιέρεζ (1 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Στίβεν Τέιλορ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Σόλα Αμεόμπι (2 συμμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Σε καλύτερη κατάσταση η Έβερτον, αλλά η Νιούκαστλ είναι ίσως η πιο απρόβλεπτη ομάδα στην Πρέμιερ, με εξαιρετικό ρόστερ από την άλλη. Υπάρχουν πολλές επιθετικές λύσεις και για τις δύο και περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν (1.75 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση