Προγνωστικά στοιχήματος: Μόνο νίκη για Τσέλσι
Ζενίτ - Αούστρια Βιέννης: Από το ημίχρονο κέρδισε στα 5/6 πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια η Ζενίτ. Μόλις μία νίκη και πέντε ήττες στα επτά τελευταία της ματς (1-1-5) η Αούστρια Βιέννης σε όλες τις διοργανώσεις.


Βασιλεία - Σάλκε: Με το διπλό στο Λονδίνο η Βασιλεία απέκτησε πολλές ελπίδες και μπορεί να κάνει την ζημιά στην Σάλκε, που δέχτηκε εφτά γκολ στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της στην Μπουντεσλίγκα.



Άρσεναλ - Νάπολι: Σε καλή κατάσταση αμφότερες, έχοντας τρομερές δυνατότητες από το κέντρο και μπροστά. 2/3 over μετρούν αντίστοιχα στα πρωταθλήματα τους η Άρσεναλ εντός και η Νάπολι εκτός έδρας.


Ντόρτμπουντ - Μαρσεϊγ: Αήττητη (6-1-0) και πρωτοπόρος μαζί με τη Μπάγερν στη Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ, όμως στο Champions League θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας από τη Νάπολι. Σπάνια παίρνει κάτι καλό στα δύσκολα η Μαρσεϊγ.

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα: Παραδοσιακά δυνατή εντός έδρας η Σέλτικ και στο Champions League, μετρώντας μόλις τρεις ήττες σε 24 ματς. Χωρίς Μέσι, αλλά ανώτερη σε όλες τις γραμμές η Μπαρτσελόνα.

Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Σε όλα της τα παιχνίδια σκόραρε η Πόρτο (8/8). Εκπληκτική η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δεν σταμάτησε ούτε στο «Μπερναμπέου».


Στεάουα Β. - Τσέλσι: 7/7 over μετρά εντός συνόρων η Στεάουα. Μετά την ήττα-σοκ από τη Βασιλεία στην πρεμιέρα του θεσμού, η νίκη στο Βουκουρέστι αποτελεί μονόδρομο για την Τσέλσι, που είναι δίκαια φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Άγιαξ - Μίλαν: Σε δύσκολο όμιλο έπεσε ο νεανικός Άγιαξ, που προέρχεται από πέντε σερί over ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Μίλαν έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της φέτος.

Μπάρνσλεϊ - Ρέντινγκ: Τέσσερις κολλητές ήττες για την ουραγό Μπάρνσλεϊ. «Ξύπνησε» η Ρέντινγκ με (4-1-0) στην τελευταία πεντάδα αγώνων.

Ντονκάστερ - Μπέρνλι: Εντός έδρας αποδίδει χειρότερα η Ντονκάστερ (1-1-2). Τρεις σερί νίκες και over για την δεύτερη της βαθμολογίας Μπέρνλι.


Μίντλεσμπρο - Χάντερσφιλντ: Δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Μίντλεσμπρο. Από τις πιο σοβαρές αμυντικά ομάδες η Χάντερσφιλντ.


Μπέρμιγχαμ - Μίλγουολ: Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι η Μπέρμιγχαμ κέρδισε με 4-1 την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Όλα άλλαξαν στην Μίλγουολ με τις τρεις διαδοχικές νίκες.


Μπλάκμπερν - Γουότφορντ: Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα η Μπλάκμπερν (3-3-3). Η Γουότφορντ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ με 20 γκολ ενεργητικό.

Τσάρλτον - Νότιγχαμ: Μόλις ένα τρίποντο από το ξεκίνημα της σεζόν η Τσάρλτον (1-2-5). Μόλις μια ήττα η Νότιγχαμ (5-3-1).


Μπραϊτον - Σέφιλντ Γουένσντεϊ: 6/8 under μετράει η Μπραϊτον. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ μαζί με την Μπόλτον είναι η μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-4-4).


Ντέρμπι - Ίπσουιτς: Ο ένας μόλις πόντος στα τρία πού πρόσφατα παιχνίδια, χάλασαν το σχετικά καλό ξεκίνημα της Ντέρμπι. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Ίπσουιτς.

Λιντς - Μπόρνμουθ: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Λιντς, που ήρθαν μαζεμένες. Πάντως η Μπόρνμουθ διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 20 γκολ παθητικό.



Γέοβιλ - Λέστερ: Μόλις τέσσερα τέρματα στις εννιά πρώτες αναμετρήσεις έχει σημειώσει η Γέοβιλ. Over έληξαν τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της Λέστερ σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

Μπλάκπουλ - Μπόλτον: Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη έριξαν την Μπλάκπουλ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς νίκη ακόμη η απογοητευτική Μπόλτον (0-4-5).

Πόντε Πρέτα - Ναούτικο: Δύο νίκες στην τελευταία τριάδα αγώνων βελτίωσαν κάπως την βαθμολογική εικόνα της Πόντε Πρέτα. Το παλεύει η Ναούτικο, παρότι είναι 13 πόντους πίσω από την παραμονή.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση