» » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Primera Division: Σε καλή κατάσταση Εσπανιόλ και Μπιλμπάο


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Primera Division: Σε καλή κατάσταση Εσπανιόλ και Μπιλμπάο
23:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία (από 1994): 16-14-10
Πέρυσι: ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 3-3

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Στάθηκε τυχερή στη Γρανάδα, παίρνοντας το διπλό με 1-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στην αρχή του αγώνα, με τον Κίκε Κασίγια να σώζει εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή. Ισορρόπησε προς το τέλος το παιχνίδι, με τον διαιτητή να δίνει λανθασμένα υπέρ της έμμεσο και τον Λανθαρότε να σκοράρει με ωραία εκτέλεση φάουλ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (76’), αλλά με τη Γρανάδα να έχει δοκάρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα, σε αναμπουμπούλα στην άμυνα της Εσπανιόλ. Έχει αποδειχθεί «ύπουλη» ομάδα, που περιμένει τον αντίπαλο και χτυπάει σε καίρια σημεία, αλλά της πάνε κιόλας τα παιχνίδια! Κάπως έτσι έχει μείνει αήττητη στις 4 πρώτες αγωνιστικές (2-2-0). Αήττητη στα 5 πιο πρόσφατα κόντρα στη Μπιλμπάο (3-2-0), ενώ δεν έχει χάσει στις 15 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε για το πρωτάθλημα (10-5-0). Μοναδική απουσία ο Βίκτορ Άλβαρεθ.


Εντός: 1-1-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-2-0

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ήθελε τη νίκη στα εγκαίνια του νέου της γηπέδου, κάτι που κατάφερε, επικρατώντας μπροστά σε 36000 Βάσκους της Θέλτα με 3-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’ από αντεπίθεση, αλλά ο Σαν Χοσέ εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση αμυντικού σε φάουλ του Μπενιάτ και ισοφάρισε 4 λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη πήρε το προβάδισμα από ωραία ομαδική προσπάθεια και τον Ιραόλα να τελειώνει τη φάση με πλασέ (61’), ενώ στο 68’ ο Μπενιάτ έβαλε το τρίτο με ατομική ενέργεια. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 79’ για το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές, με τον Βαλβέρδε να επιβραβεύεται από όλους για τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας φέτος. Over τα 6 τελευταία κόντρα στην Εσπανιόλ. Εκτός ο κεντρικός Εκίθα (1 συμμ.) και ο επιθετικός Κίκε Σόλα (1 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Σαμπορίτ (1 συμμ.), Μπαλενθιάγκα (2 συμμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 3-4
Τελευταία 5: 3-0-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σε καλή κατάσταση αμφότερες, αλλά δείχνει σαφώς πιο δελεαστικό το διπλό (3.00 MyBet), με τους Βάσκους να έχουν προπονητή που ξέρει να μη χάνει, ενώ μπορεί να παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας. Δεν είναι και καμιά υπερομάδα η Εσπανιόλ για να μη μπορεί να χάσει. Λογική και όχι άσχημη και η κάλυψη στο Χ (1.57 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση