» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν παίζεται η «Μπάρτσα»


Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν παίζεται η «Μπάρτσα»
Λιλ - Εβιάν: Η Λιλ μετράει 5/6 no goal και under από το ξεκίνημα της σεζόν. Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Εβιάν (2-2-2).


Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ: Πάρτι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές για την Μπαρτσελόνα (5-0-0) και γκολ 18-4. Μόνο στην πρεμιέρα κέρδισε η Σοσιεδάδ (1-3-1).

Λεβάντε - Βαγιαδολίδ: Τρεις ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Λεβάντε, διάστημα που παραμένει αήττητη. Μόλις τρία γκολ ενεργητικό η Βαγιαδολίδ.



Μπάρι - Παλέρμο: Δύο σερί νίκες άφησαν πίσω τον προβληματισμό στην Μπάρι. Αντιθέτως το μέλλον του Γκατούζο στην Παλέρμο ίσως κριθεί στην σημερινή αναμέτρηση.


Κάρπι - Μπρέσια: Με μία νίκη έχει μείνει στην πρώτη τετράδα αγώνων η Κάρπι. Το ίδιο και η Μπρέσια, μόνο που αυτή έχει ένα ματς περισσότερο (1-3-1).


Κροτόνε - Μόντενα: Over και goal/goal τα τέσσερα από τα πέντε πρώτα παιχνίδια της Κροτόνε. Σοβαρή όπως πέρσι η Μόντενα (2-2-1).


Έμπολι - Σιένα: Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Έμπολι (4-1-0). Πάντως η Σιένα έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 12 γκολ ενεργητικό.


Γιούβε Στάμπια - Βίρτους Λαντσιάνο: Τέσσερις βαθμούς μάζεψε μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες των πρώτων αγωνιστικών. Αήττητη και τρία ματς χωρίς να δεχτεί γκολ η Βίρτους Λαντσιάνο.


Σεν Γκάλεν - Γιουνγκ Μποϊς: Αήττητη τα πέντε τελευταία παιχνίδια η Σεν Γκάλεν. Οι Γιουνγκ Μποϊς μπορεί να προέρχονται από τρεις σερί ήττες, όμως παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Ουντινέζε - Τζένοα: Δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα της η Ουντινέζε (1-1-2). 3/4 παιχνίδια της Τζένοα έληξαν no goal.


Νιόρ - Νιμ: Την πρώτη της ήττα γνώρισε την Παρασκευή η Νιόρ, που το αγαπημένο της αποτέλεσμα είναι η ισοπαλίες (1-5-1). Τα 6/7 πρώτα ματς της Νιμ έληξαν goal/goal.


Τρουά - Ανζέ: Μια χάνει, μια κερδίζει η Τρουά. Οπότε σήμερα πάει για νίκη. Η Ανζέ πάντως προπορεύεται στον πίνακα της βαθμολογίας, έχοντας απολογισμό (5-1-1).



Αρλ - Σατορού: Δύο σερί τρίποντα για την Αρλ, που είναι σε φόρμα. Η Σατορού με 15 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.


Οσέρ - Σερκλ Μπαστιά: Έχει μείνει πίσω η Οσέρ, καθώς δεν κερδίζει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Τρία μόλις γκολ έχει σημειώσει η ουραγός Σερκλ Μπαστιά (0-3-4).


Κλερμόν - Καέν: Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Κλερμόν. Η Καέν μετά από τρεις σερί ήττες, επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε ψηλά.


Κρετεϊγ - Ντιζόν: Τέσσερις σερί ισοπαλίες για την Κρετεϊγ. Μόλις ένα γκολ πέτυχε στις τρεις έξοδος της η Ντιζόν.


Λαβάλ - Μπρεστ: Απογοητεύει η Λαβάλ, με απολογισμό (6-0-1). Πολύ πιο σοβαρή η Μπρεστ (3-3-1).


Χάβρη - Ιστρ: Η Χάβρη ηττήθηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά στην συνέχεια απάντησε με ρεκόρ (1-4-0). Πολλές ισοπαλίες συνολικά έχει και η Ιστρ (1-4-2).


Μετς - Νανσί: Σε ένα ματς δεν σκόραρε μονάχα η Μετς. Πολύ μέτριο το ξεκίνημα της Νανσί (2-3-2).


Μαρσεϊγ - Σεντ Ετιέν: Στα κάτω της η Μαρσεϊγ, καθώς δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές. Αήττητη παραμένει η Σεντ Ετιέν (3-3-0).


Μάλαγα - Αλμερία: Κάτι καλό κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μάλαγα. 13 γκολ πρόλαβε να δεχτεί στις πέντε πρώτες αγωνιστικές η Αλμερία. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Ατλέτικο Μ. - Οσασούνα: 5/5 νίκες για την εξαιρετική σε όλους τους θεσμούς Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιτέλους νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες η Οσασούνα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση