» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Primera Division: Ψάχνει ακόμα το γκολ η Γρανάδα


Προβλέψεις στοιχήματος Primera Division: Ψάχνει ακόμα το γκολ η Γρανάδα
23:00 ΓΡΑΝΑΔΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία (από 2011): 1-1-2
Πέρυσι: ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-2

ΓΡΑΝΑΔΑ: Δεν ήταν κακή κόντρα στη Βαλένθια την Τετάρτη, είχε κάποιες φάσεις, με τις νυχτερίδες να μην απειλούν ιδιαίτερα, αλλά τιμωρήθηκε στις καθυστερήσεις δεχόμενη γκολ. Την Κυριακή είχε πάρει δίκαια το βαθμό, παίζοντας συντηρητικά κόντρα στη Μπέτις εκτός έδρας. Παραμένει χωρίς νίκης μετά από 5 αγωνιστικές, έχοντας μόλις δύο βαθμούς από εκτός έδρας ισοπαλίες. Under τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει υποστεί ήδη τρεις ήττες, σε καμιά από αυτές δεν κατάφερε να σκοράρει. Συνολικά έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα μέχρι τώρα. Εκτός ο μέσος Πίτι (3 συμμ./1 γκ.), αμφίβολος ο αμυντικός Μάινθ (3 συμμ.).


Εντός: 0-0-3
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 0-2-3


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Τη Δευτέρα έχασε δίκαια από την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη με 2-3, πληρώνοντας και πάλι τα αμυντικά της λάθη. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ντε Μάρκος στο 44’ σε 1-1, ενώ μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ιμπάι για το τελικό σκορ. 24’, 49’, 66’, τα γκολ των γηπεδούχων. Πολύ καλύτερη στο νέο Σαν Μαμές κόντρα στη Μπέτις, όπου έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Δέχτηκε πρώτη τέρμα στο 62’, αλλά επήλθε η ισορροπία με κοντινή κεφαλιά του Ντε Μάρκος στο 73’, ενώ ανέτρεψε στο 82’ με τον Σαν Χοσέ. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο 3 στα 3 εντός έδρας. Παραμένει χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα (4-0-2). Εκτός ο αμυντικός Εκίθα (1 συμμ.) και ο επιθετικός Κίκε Σόλα (1 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μπαλενθιάγκα (2 συμμ.), Σαμπορίτ (1 συμμ.).

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Ο Βαλβέρδε δε μπορεί να συμμαζέψει την άμυνα των Βάσκων, κάτι που ακόμα και η Γρανάδα με 0 γκολ εντός έδρας, μπορεί να εκμεταλλευτεί, θέλοντας να πάρει το πρώτο θετικό εντός έδρας αποτέλεσμα. Όλα τα παιχνίδια της Μπιλμπάο έχουν ανοιχτό ρυθμό, κάτι τέτοιο περιμένουμε να δούμε και σήμερα, που θα συνοδευτεί και αρκετά γκολ. Over στο 1.80 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση