» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτο τρίποντο για Πλατανιά


Προγνωστικά στοιχήματος: Πρώτο τρίποντο για Πλατανιά
Πλατανιάς - Πανθρακικός: Μόλις μια ήττα έχουν στο ξεκίνημα της σεζόν Πλατανιάς και Πανθρακικός, όμως για τους γηπεδούχους έχουν προηγηθεί τέσσερις ισοπαλίες και καμία νίκη (0-4-1), ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα (2-2-1).

Βάασα - Ελσίνκι: Τρεις διαδοχικές νίκες η Βάασα, τις εφτά έφτασε η εκπληκτική Ελσίνκι.

Καλλονή - Ατρόμητος: 5/5 no goal στο ξεκίνημα η Καλλονή. Από τρία σερί προέρχεται και ο Ατρόμητος.



Νόρντζελαντ - Ράντερς: Τέσσερις σερί ήττες για την ουραγό και απογοητευτική Νόρντζελαντ. Ικανή για την ζημιά η Ράντερς.

Αβελίνο - Έμπολι: Under έληξαν τα πέντε τελευταία ματς της Αβελίνο. Προπορεύεται στον πίνακα της βαθμολογίας η Έμπολι (4-2-0).

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Έστερ: Ασταθής προσφάτως η ΑΪΚ Στοκχόλμης και το πρωτάθλημα έχει κάνει... φτερά. Τρεις σερί ήττες για την Έστερ, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Γκέφλε - Χάκεν: Δύσκολα χάνει μπροστά στο κοινό της η Γκέφλε (5-5-2). Σε φόρμα η Χάκεν, αλλά μακριά από τους στόχους της.

Μάλμε - Μιάλμπι: Η Μάλμε οδεύει προς τον τίτλο και αντιμετωπίζει σήμερα την αδιάφορη Μιάλμπι.


Αντάλιασπορ - Μπεσίκτας: Αρκετά καλή η παράδοση για την Μπεσίκτας, καθώς συνολικά μετράει (2-5-11).

Ερσιγεσπόρ - Καϊσέρισπορ: Ντέρμπι της Καισαρείας με κοινή έδρα. Η Καϊσέρισπορ έχει υψηλότερους στόχους, όμως δεν ξεκίνησε ιδανικά (1-1-3).

Ατβίνταμπεργκ - Νόρκεπινγκ: Τέσσερα διαδοχικά τα no goal για την Ατβίτναμπεργκ. Τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα η Νόρκεπινγκ.


Έστερσουντ - Έρεμπρο: Εντός έδρας η Έστερσουντ έχει σκοράρει και στα 12 παιχνίδια της. Οριακά στην πρώτη δυάδα η Έρεμπρο.


Γκροϊτερ Φιρτ - Ντιναμό Δρέσδης: Τον καλύτερο απολογισμό έχει μέχρι στιγμής η πρωτοπόρος Γκροϊτερ Φιρτ (5-2-1). Τρεις σερί ισοπαλίες η Ντιναμό Δρέσδης και τέσσερα σερί goal/goal.

Λανς - Μετς: Η Λανς καλείται να συνέλθει από τρία διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πάντως η Μετς επέστρεψε φουριάζα στην κατηγορία (4-3-1).


Φιορεντίνα - Πάρμα: 7-0-1 μετράει στα οχτώ τελευταία παιχνίδια η Φιορεντίνα. Τελευταία ισοπαλία το 1997.


Σεντ Μίρεν - Αμπερντίν: Χωρίς τρίποντο μέχρι στιγμής η Σεντ Μίρεν (0-1-5). Τις καλύτερες των εντυπώσεων αφήνει η Αμπερντίν (4-1-2).


Έβερτον - Νιούκαστλ: Αήττητη η Έβερτον, αλλά με περισσότερες ισοπαλίες (2-3-0). Βρίσκει λύσεις πλέον στην επίθεση η Νιούκαστλ. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Τσεζένα - Πεσκάρα: Πέντε σερί ισοπαλίες στην μεταξύ τους κόντρα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Σετουμπάλ - Ζιλ Βιθέντε: 11 γκολ στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις έχει δεχτεί η Σετουμπάλ. 4/5 under μετράει η Ζιλ Βιθέντε.

Γρανάδα - Μπιλμπάο: Μόνο στην πρεμιέρα κέρδισε η Γρανάδα (1-2-3). Καλύτερη η Μπιλμπάο, αλλά στις τρεις εξόδους της έχει δεχτεί εφτά γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση