» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 5ος - 6ος όμιλος: 4 ομάδες για ένα εισιτήριο…


Προγνωστικά Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 5ος - 6ος όμιλος: 4 ομάδες για ένα εισιτήριο…
21:30 ΑΛΒΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Προϊστορία: 0-1-4
A’ γύρος: ΕΛΒΕΤΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 2-0

ΑΛΒΑΝΙΑ (45η): Αν και έχει μείνει χωρίς νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά (0-1-2), οι ανατροπές στη βαθμολογία την ευνόησαν και έτσι παραμένει ζωντανή και αυτή στο κόλπο της 2ης θέσης, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τη 2η Ισλανδία, από την οποία έχασε στο πιο πρόσφατο με 1-2 εκτός. Σε σχέση με τους Ισλανδούς πάντως δεν ευνοείται σε ισοβαθμία, αφού έχει χάσει και στις δύο αναμετρήσεις τους. Στο τελευταίο φιλοξενείται από την Κύπρο. Under τα 4 από τα 5 κόντρα στην Ελβετία. Δύο τα νέα πρόσωπα στην άμυνα (Λορέτ Σαντίκου, Ιλίρ Μπερίσα),στην επίθεση συμπεριλήφθηκαν οι Αρμάντο Σαντίκου (Λουγκάνο), Μπογκντάνι (76 συμμ./19 γκ., ελεύθερος), Μπεσάρτ Μπερίσα (Μπρίσμπεϊν Ρορ), αντί των Ζανούζι, Μεχμέτι. Τραυματίες ο αμυντικός Μπερίσα (0 συμμ) και ο μέσος Κουκέλι (4 συμμ.).


Εντός: 2-1-1
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Παλέρμο), Μπερίσα (Λάτσιο), Σέχι (Σκεντέρμπεϊ)
Αμυντικοί: Τέλι (Καραμπάχ), Ντάλκου (Βόρσκλα), Κανά (Λάτσιο), Αράπι (Σκεντέρμπεϊ), Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα), Χισάι (Έμπολι), Οσμάνι (Τέουτα), Κούρι (Χόβερλα), Αγκόλι (Καραμπάχ)
Μέσοι: Μπουλκού (Σεπαχάν), Βουλνέτ Μπάσα (Σιόν), Γκιασούλα (Λίτεξ), Μιγκιέν Μπάσα (Τορίνο), Αμπράσι (Γκρασχόπερς), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Ραμά (Βαγιαδολίδ), Ρόσι (Φρανκφούρτ), Λιλάι (Σκεντέρμπεϊ), Γκάσι (Γκρασχόπερς), Βίλα (ΠΑΣ Γιάννινα)
Επιθετικοί: Σαλίχι (Ζιάνγκσου Σέιντι), Κάνι (Κάπρι), Ζανούζι (Βόρσκλα), Μεχμέτι (Ολιανένσε)

ΕΛΒΕΤΙΑ (14η): Ήταν το μεγάλο φαβορί του ομίλου και το απέδειξε με τη μέχρι τώρα πορεία της, όπου παραμένει αήττητη (5-3-0) και ένα βαθμό μακριά από την εξασφάλιση του απευθείας εισιτηρίου για το Μουντιάλ. Ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στα προκριματικά εκτός έδρας, σε 4 αγώνες (6-0 τέρματα). Την Τρίτη φιλοξενεί την Σλοβενία. Αήττητη στις 5 αναμετρήσεις της με την Αλβανία (4-1-0). Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο έμπειρος Λιχτστάινερ και ο αμυντικός Κλόζε (Βόλφσμπουργκ), αλλά επέστρεψε ο Τζουρού (41 συμμ.), στο κέντρο γύρισε ο Φερνάντες (42 συμμ.) και κλήθηκε για πρώτη φορά ο Κασάμι, για τους απόντες Σβέγκλερ, Ζούμπερ. Στην επίθεση, στη θέση του Γκαβράνοβιτς, επανήλθαν οι Ντερντιγιόκ (Λεβερκούζεν), Μεχμέντι (Φράιμπουργκ).

Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 6-0
Τελευταία 5: 3-2-3

Τερματοφύλακες: Μπενάλιο (Βόλφσμπουργκ), Βέλφλι (Γιούνγκ Μπόις), Σόμερ (Βασιλεία)
Αμυντικοί: Σεντέρος (Φούλαμ), φον Μπέργκεν (Γιούνγκ Μπόις), Τζουρού (Αμβούργο), Ζίγκλερ (Σασουόλο), Ροντρίγκεζ (Βόλφσμπουργκ), Λανγκ (Γκρασχόπερς), Σαρ (Βασιλεία)
Μέσοι: Μπαρνέτα (Φρανκφούρτη), Ίνλερ (Νάπολι), Μπεχράμι (Νάπολι), Σακιρί (Μπάγερν), Τζεμαϊλί (Νάπολι), Στόκερ (Βασιλεία), Ζάκα (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Βόλφσμπουργκ), Κασάμι (Φούλαμ)
Επιθετικοί: Ντερντιγιόκ (Λεβερκούζεν), Μεχμέντι (Φράιμπουργκ), Σεφέροβιτς (Σοσιεδάδ), Ντρμιτς (Νυρεμβέργη)

Προγνωστικά στοίχημα: Οι Αλβανοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα, απέναντι στη εξασφαλισμένη Ελβετία και μπορούν να είναι οι πρώτοι που θα παραβιάσουν την εστία τους (στα εκτός έδρας). Γκολ-γκολ στο 2.00 (MeridianBet).



21:45 ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Προϊστορία: 0-1-5
A’ γύρος: ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2-1

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (29η): Εκεί που φαινόταν ανύπαρκτη στους ομίλους, έχοντας σημειώσει μόλις μία 1 νίκη και 4 ήττες στα 5 πρώτα, έκανε το 3 στα 3 στα 4 τελευταία, μπαίνοντας πολύ δυνατά στο κόλπο της 2ης θέσης και πλησιάζοντας στο -1 την Ισλανδία. Στο τελευταίο κέρδισε εκτός έδρας την Κύπρο με 2-0. Στο επόμενο φιλοξενείται από την Ελβετία. Συνολικά δεν έχει χάσει στα 12 τελευταία, επίσημα και μη (8-4-0). Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα 8 παιχνίδια της στα προκριματικά (4-0-4), 15 συνολικά μαζί με τα προκρ. του προηγούμενου Μουντιάλ. Ο δεν κάλεσε τους μέσους Μπίρσα (Μίλαν, 64 συμμ.), Ίλιτσιτς (Φιορεντίνα, 23 συμμ.).

Εντός: 2-0-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Σαμίρ Χαντάνοβιτς (Ίντερ), Γιασμίν Χαντάνοβιτς (Μάριμπορ), Ομπλάκ (Μπενφίκα)
Αμυντικοί: Μπρέτσκο (Κολωνία), Αντζέλκοβιτς (Παλέρμο), Σέσαρ (Κιέβο), Ίλιτς (Χαποέλ ΤΑ), Γιόκιτς (Βιγιαρρεάλ), Στρούνα (ΠΑΣ Γιάννινα), Μίλετς (Μάριμπορ), Κέλαρ (Γκαμπάλα) Μέσοι: Κρχιν (Μπολόνια), Καμπλ (Σάλτσμπουργκ), Κούρτιτς (Σασουόλο), Κιρμ (Χρόνινχεν), Μερτέλι (Μάριμπορ), Πέτσνικ (Ερ. Αστέρας), Λαζάρεβιτς (Κιέβο)
Επιθετικοί: Λιούμπιανκιτς (Ομίγια Αρντίγια), Νοβάκοβιτς (Ομίγια Αρντίγια), Μπεζιάκ (Λουντογκόρετς), Μάταβτς (PSV)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ (39η): Αν και έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 4 τελευταία, με τους συσχετισμούς που έχει ο όμιλος, μπορεί ακόμα να διεκδικήσει τη εισιτήριο για τα μπαράζ, έχοντας 2 βαθμούς διαφορά από την Ισλανδία. Στο τελευταίο έχασε δίκαια εντός έδρας από την Ελβετία (0-2). Από τις 3 νίκες της ως τώρα, οι 2 ήταν κόντρα στην Κύπρο. Το τι θα κάνει πάντως στα δικά της παιχνίδια, θα κρίνει κατά πολύ την τελική κατάταξη, αφού στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη 2η –για την ώρα- Ισλανδία. Μετράει 4 σερί under. Αήττητη στις 6 αναμετρήσεις της με τη Σλοβενία στο παρελθόν (5-1-0). Over οι 5 από τις 6. Ο Χέγκμο άλλαξε το νο 2 και νο 3 των τερματοφυλάκων (Γκρίτεμπουστ και Χόιε αντί Χάνσεν και Νίλαντ). Βασικός παραμένει ο Άλμενινγκ Γιάρσταϊν. Αρκετά τα νέα πρόσωπα στην άμυνα (Λίνες, Βίλσβικ, Ρεγκίνιουσεν) και το κέντρο (Σκιέλμπρεντ, Τέτεϊ, Βαλόν Μπερίσα, Στόρφλορ), κρατώντας μόνο 3 ίδιους με το προηγούμενο. Στην επίθεση δεν κλήθηκαν οι Σέντερλουντ, Πέντερσεν, αλλά στη θέση του κλήθηκε για πρώτη φορά Καμαρά (Στρομσγκόντσετ).

Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Άλμενινγκ Γιάρσταϊν (Βίκινγκ), Γκρίτεμπουστ (Άαλεσουντ), Χόιε (Τζουργκάρντεν)
Αμυντικοί: Χάνγκελαντ (Φούλαμ), Χόγκλι (Κλαμπ Μπριζ), Φόρεν (Μόλντε), Ελαμπντελαουί (Μπράουνσβαϊγκ), Μπιόρνταλ (Βίκινγκ), Ρεγκίνιουσεν (Ρόζενμποργκ), Βίλσβικ (Στρόμσγκοντσετ),
Μέσοι: Μπράατεν (Κοπεγχάγη), Σκιέλμπρεντ (Χέρτα Βερολίνου), Γκάσι (Χέλσινμποργκ), Τέτεϊ (Νόριτς), Βολφ Έικρεμ (Χέρενφεν), Γιόχανσεν (Στρομσγκόντσετ), Βαλόν Μπερίσα (Σάλτσμπουργκ), Στόρφλορ (Στρόμσγκοντσετ)
Επιθετικοί: Γιόνσεν (Οντ), Αμπντελαουέ (Στουτγάρδη), Ελιουνούσι (Χόφενχαϊμ), Κινγκ (Μπλάκμπερν), Καμαρά (Στρόμσγκοντσετ)

Προγνωστικά στοίχημα: Σε καλό φεγγάρι δείχνουν οι Σλοβένοι, που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη φόρα τους και να κερδίσουν τη Νορβηγία, που δεν είναι τίποτα σπουδαίο, πηγαίνοντας έτσι με την καλύτερη δυνατή αυτοπεποίθηση στο τελευταίο με τους Ελβετούς. Άσος στο 2.35 (GoalBet).



21:45 ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Προϊστορία: 2-3-1
A’ γύρος: ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 1-0

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (54η): Είναι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου, αφού αν και λογιζόταν ως ένα από τα αουτσάιντερ, έχει καταφέρει να βρίσκεται από την 4η σταθερά στη 2η θέση. Δίκαια πάντως και για το μαχητικό πνεύμα που δείχνει, αλλά και λόγω της πολύ καλή φουρνιάς παιχτών, που έχει να διαχειριστεί ο Λάγκερμπακ. Στο τελευταίο κέρδισε εντός έδρας την Αλβανία (2-1), ενώ προηγουμένως είχε πάρει εντυπωσιακή ισοπαλία κόντρα στην πρωτοπόρο Ελβετία με 4-4! Πολλά πάντως θα κριθούν, πέρα από το σημερινό, στο ματς της Τρίτης, όπου φιλοξενείται από τη Νορβηγία, η οποία για την ώρα είναι στο -2. Κέρδισε την Κύπρο και τις δύο φορές που την υποδέχθηκε στο παρελθόν (1-0, 2-1). Εκτός οι Λαζντάλ (Στιάρναν), Οτέσεν (Ουράλ) στην άμυνα, επέστρεψε όμως ο αμυντικός της Μπελενένσες Έγκερτ Γιόνσον, στο κέντρο κλήθηκε ο Γκίσλασον, ενώ στην επίθεση έμεινε εκτός ο Πόρβαλντσον (Κόνιασπορ)

Εντός: 2-0-2
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Γκουνλέιφσον (Μπρέινταμπλικ), Χαλντόρσον (KR), Μπιόρνσον (Φρέντρικσταντ)
Αμυντικοί: Σέβαρσον (Μπραν), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κοπεγχάγη), Άρνασον (Ρόδεραμ), Άρι Σκούλασον (Οντένσε), Γιόνασον (Σοντερίσκε), Κριστίν Γιόνσον (Μπρέινταμπλικ), Έγκερτ Γιόνσον (Μπελενένσες)
Μέσοι: Χάλφρεντσον (Βερόνα), Γκούναρσον (Κάρντιφ), Ντάνιελσον (Μπελενένσες), Γκούντμουντσον (Άλκμααρ), Μπιάρνασον (Σαμπντόρια), Όλαφ Σκούλασον (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Γκίλφι Σίγκουρντσον (Τόττεναμ), Γκίσλασον (Κοπεγχάγη), Πάλσον (Μπρέντα)
Επιθετικοί: Γκουντγιόνσεν (Κλαμπ Μπριζ), Φινμπόγκασον (Χέρενφεν), Σιγκπόρσον (Άγιαξ), Σμάρασον (Σουηδία)

ΚΥΠΡΟΣ (134η): Η τελευταία θέση του ομίλου, που δεν μπορεί να τη ξεφύγει και η μόλις μία νίκη σε 8 αγώνες, είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια από τον πάγκο, με τον Μιχάλη Χατζηπιερή και τον Πάμπο Πίττα, να αναλαμβάνουν για την ώρα ως προπονητικό δίδυμο την ομάδα. Στο τελευταίο έχασε εντός έδρας από τη Σλοβενία με 0-2. Συνολικά, έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι στα 17 τελευταία, επίσημα και μη. Στα 4 πιο πρόσφατα δεν έχει σκοράρει. Δεν έχει πάρει ούτε βαθμό στις 4 εξόδους της ως τώρα για τα προκριματικά. Δεν κλήθηκαν οι αμυντικοί Χρίστου (30 συμμ., Παντούριι), Θεοφίλου (14 συμμ., ΑΕΛ), Αγγελής Χαραλάμπους (Απόλλων Λ.). Στο κέντρο έμειναν εκτός οι Μακρίδης (64 συμμ., Μέταλουρχ Ντ.), Ντομπρασίνοβιτς (27 συμμ., Νέα Σαλαμίνα), Ελευθερίου (ΑΕΛ) και συμπεριλήφθηκαν οι Αβραάμ (28 συμμ./5 γκ., Ανόρθωση), Παύλου (ΑΕΚ Λάρνακας).

Εκτός: 0-0-4
Γκολ: 2-8
Τελευταία 5: 0-1-4

Τερματοφύλακες: Γεωργαλίδης (Πλατανιάς), Κίσσας (ΑΠΟΕΛ), Μάστρου (Παραλίμνη)
Αμυντικοί: Ηλίας Χαραλάμπους (Κατωκοπιά), Χρίστου (Παντούριι), Μέρκης (Απόλλων Λ.), Δημητρίου (Ανόρθωση), Θεοφίλου (ΑΕΛ), Ντόσα Ζούνιορ (Λέγκια Βαρσοβίας), Αγγελής Χαραλάμπους (Απόλλων Λ.), Αντωνιάδης (ΑΠΟΕΛ), Κυριακού (Ομόνοια), Μέρτακας (ΑΕΚ Λάρνακας)
Μέσοι: Χαραλαμπίδης (ΑΠΟΕΛ), Αλωνεύτης (ΑΠΟΕΛ), Νικολάου (ΑΕΛ), Αλεξάνδρου (ΑΠΟΕΛ), Εφραίμ (Ομόνοια), Λαμπάν (Άστρα Γιουργκίου), Βασιλείου (Απόλλων Λ.), Αρτυματάς (ΑΠΟΕΛ), Παύλου (ΑΕΚ Λάρνακας), Αβραάμ (Ανόρθωση)
Επιθετικοί: Χριστόφη (Σιόν), Μυτίδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ)

Προγνωστικά στοίχημα: Σε μεταβατικό στάδιο οι Κύπριοι, είναι ίσως μεγάλη ευκαιρία για τους Ισλανδούς να πάρουν τη νίκη. Ακόμα και έτσι το 1.40 δεν είναι δίκαιο και θα προτιμήσουμε το καλοπληρωμένο γκολ-γκολ, περιμένοντας κάποια βελτίωση τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα για τους φιλοξενούμενους (2.20 BetShop).



21:30 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΡΩΣΙΑ

Προϊστορία: 0-0-9
A’ γύρος: ΡΩΣΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 4-1

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (126ο): Περνάει από τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του ιστορίας, καταφέρνοντας να χάσει μόνο σε 4 από τα 8 παιχνίδια του, καταφέρνοντας να πετύχει την πρώτη του νίκη στον όμιλο κόντρα στη Β. Ιρλανδία (3-2), μόλις η 4η στην ιστορία της στα προκριματικά του Μουντιάλ. Φυσικά δε μπορεί να κοιτάξει και πολύ ψηλά, αλλά είναι τεράστια η βελτίωση, σε σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Πορτογαλία. Έχει σκοράρει στις 3 από τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις του με τη Ρωσία. Over οι 8 από τις συνολικά 9 αναμετρήσεις του με τους Ρώσους. Σε σχέση με το τελευταίο, επέστρεψε ο επιθετικός ντα Μότα, ενώ έγιναν και 2-3 μικροαλλαγές στην άμυνα, που ωστόσο δεν επηρεάζουν.

Εντός: 1-1-2
Γκολ: 4-10
Τελευταία 5: 1-2-2

Τερματοφύλακες: Ζούμπερτ (Ντούντελανζ), Όμπερβαϊς (Ζεν Ες)
Αμυντικοί: Ντελγάδο (Ζεν Ες), Χόφμαν (Ζεν Ες), Μαλγκέ (Ντούντελανζ), Ζάνις (Ντιφερντάνζ), Λατέρζα (Φόλα Ες), Φίλιπς (Μετς ΙΙ), Μπούκβιτς (Ντιφερντάνζ)
Μέσοι: Πέτερς (Χαμ Μπενφίκα), Μουτς (Σεν Γκάλεν), Πάγιαλ (Ντούντελανζ), Γκέρσον (Νόρκεπινγκ), Ζανς (Φόλα Ες), Μπαστός (Ντιφερντάνζ)
Επιθετικοί: Ζοακίμ (Βααλβάικ), Μπένσι (Φόλα Ες), Τουρπέλ (Ετζέλα), Λουίζι (Ράσινγκ Λουξ.), ντα Μότα (Ντούντελανζ)

ΡΩΣΙΑ (15η): Με τις δύο κολλητές νίκες που σημείωσε τον Σεπτέμβριο κόντρα σε Λουξεμβούργο (4-1) και Ισραήλ (3-1), παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, όπου μπορεί να διατηρηθεί, παίζοντας με Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν, αμφότερα εκτός. Αν δεν είχε χάσει άδικα από την Πορτογαλία τον Ιούνιο, τώρα θα είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Έχει το απόλυτο στις νίκες στις 9 φορές που αντιμετώπισε το Λουξεμβούργο. Ο Καπέλο άλλαξε τα 2/3 των τερματοφυλάκων, αλλά όχι τον βασικό Ακινφίεφ. Ένας εξ αυτών ο «δικός» μας Λοντίγκιν, ο οποίος τελικά επέλεξε την ρωσική υπηκοότητα. Στην άμυνα έμεινε εκτός ο Ανιουκόφ (Ζενίτ), Ντιακόφ (Ροστόφ), με τους Γκρανάτ (Ντιναμό Μόσχας), Μακίεφ (Σπαρτάκ Μόσχας) να παίρνουν τη θέση τους. Στο κέντρο επέστρεψε ο Ζιρκόφ, αλλά δε συμπεριλήφθηκαν οι Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Μπιλιαλέτντινοφ (Σπαρτάκ Μ.).

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Ακινφίεφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Λοντίγκιν (Ζενίτ), Ριζίκοφ (Ρουμπίν Καζάν),
Αμυντικοί: Σενικόφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μ.), Αλεξέι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μ.), Βασίλι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μ.), Κοζλόφ (Κούμπαν Κρασνοντάρ), Κομπάροφ (Σπαρτάκ Μ.), Γκρανάτ (Ντιναμό Μ.), Μακίεφ (Σπαρτάκ Μ.)
Μέσοι: Ντενίσοφ (Ντιναμό Μ.), Γκλουσακόφ (Σπαρτάκ Μ.), Σιρόκοφ (Ζενίτ), Ριαζαντσέφ (Ρουμπίν Καζάν), Μπιστρόφ (Ζενίτ), Σαμέντοφ (Λοκομοτίβ Μ.), Φαϊζούλιν (Ζενίτ), Σατόφ (Ζενίτ), Ζιρκόφ (Ντιναμό Μόσχας), Μαμάεφ (Κράσνονταρ)
Επιθετικοί: Κοκόριν (Ντιναμό Μ.), Κερζακόφ (Ζενίτ), Σμολόφ (Ντιναμό Μ.)

Προγνωστικά στοίχημα: Άκρως μαχητικό το Λουξεμβούργο. Έχοντα σκοράρει στα 5 από τα 8 ως τώρα, δεν αποκλείεται να σκοράρει και σήμερα, κάτι που κάνει άκρως δελεαστικό το γκολ-γκολ στο 3.05 (Stoiximan).



22:45 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

Προϊστορία: 3-1-1
A’ γύρος: ΙΣΡΑΗΛ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 3-3

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (11η): Όλα ανοιχτά στην υπόθεση πρόκριση, όπου βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη Ρωσία. Αν καταφέρει να μείνει αλώβητη σήμερα, θα κυνηγήσει το 2 στα 2 στο επόμενο με το Λουξεμβούργο και θα περιμένει τυχόν γκέλα των Ρώσων. Η αλήθεια είναι πάντως, πως με τις εμφανίσεις της, δεν την αξίζει, αφού οι Ρώσοι έχουν δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία. Αήττητη εντός έδρας στα προκριματικά (2-1-0). Κόντρα στο Ισραήλ, μετράει το απόλυτο στις 3 φορές που το υποδέχτηκε. Μία η αλλαγή στους τερματοφύλακες (Μπέτο αντί Εντουάρντο), στην άμυνα δεν ακολούθησε ο Ζοάο Περέιρα (30 συμμ., Βαλένθια), αλλά κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Αντρέ Αλμέιδα (Μπενφίκα), Σέντρικ Σοάρες (Σπόρτινγκ Λ.). Στο κέντρο έμειναν εκτός οι Λικά, Αντριέν Σίλβα, Ρούμπεν Αμορίμ και ο τραυματίας Βιεϊρίνια, ενώ κλήθηκαν οι Ντάνι (23 συμμ./4 γκ.), Ρούμπεν Μίκαελ (15 συμμ./2 γκ.). Στην επίθεση επέστρεψαν οι Ούγκο Αλμέιδα, Σιλβέστρε Βαρέλα, Έντερ.

Εντός: 2-1-0
Γκολ: 5-1
Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λ.), Άντονι Λόπες (Λυόν), Μπέτο (Σεβίλλη)
Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες (Φενέρ), Πέπε (Ρεάλ), Κοεντράο (Ρεάλ), Ζοάο Περέιρα (Βαλένθια), Ρικάρντο Κόστα (Βαλένθια), Αντούνιες (Μάλαγα), Λουίς Νέτο (Ζενίτ)
Μέσοι: Ραούλ Μεϊρέλες (Φενέρ), Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Μιγκέλ Βελόσο (Ντιναμό Κιέβου), Ντάνι (Ζενίτ), Ρούμπεν Μίκαελ (Μπράγκα), Αντρέ Μάρτινς (Σπόρτινγκ Λ.), Ζοσουέ (Πόρτο)
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Νάνι (Μαν. Γιουν.), Πόστιγκα (Βαλένθια), Νέλσον Ολιβέιρα (Ρεν)

ΙΣΡΑΗΛ (69ο): Η υπόθεση πρόκριση, μάλλον είναι χαμένη για τους Ισραηλινούς, αφού ακόμα και αν κερδίσουν σήμερα, θα περιμένουν να γίνει το 8ο θαύμα στην τελευταία αγωνιστική και το Λουξεμβούργο να κερδίσει την Πορτογαλία. Διαφορετικά δεν υπάρχει καμιά άλλη περίπτωση να καλυφθεί το κενό των 5 βαθμών από τους Ίβηρες. Over οι 4 από τις 5 αναμετρήσεις του με την Πορτογαλία. Έγιναν αρκετές αλλαγές στην άμυνα και την επίθεση. Στην άμυνα συμπεριλήφθηκαν οι Μεσουμάρ (4 συμμ.), Νταβιντζάντα (2 συμμ.), Μπεν Χαρούς (2 συμμ.), Ντγκάνι (1 συμμ.) αντί των Σπούγκιν (Μονς), Τζεντέκ (Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα), Ραλί (Μπνέι Γεχούντα). Στην επίθεση δεν κλήθηκαν οι Αμπουχατζίρα, Ατάρ, αλλά συμπεριλήφθηκαν οι Γιτζάκι (11 συμμ./1 γκ.), Νταμάρι (10 συμμ./3 γκ.) και ο Μπεν Μπασάτ (Τουλούζ, 9 συμμ./5 γκ.), που πιθανότατα θα πάρει και φανέλα βασικού. Λείπουν επίσης οι έμπειροι επιθετικοί Χέμεντ, Μπεν Σαχάρ.

Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 10-4
Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Αουάτ (Μαγιόρκα), Χαρούς (Μπεϊτάρ Ιερ.), Κλάιμαν (Χαποέλ ΤΑ)
Αμυντικοί: Ταλ Μπεν Χαΐμ (Σταντάρ Λ.), Κέιναν (Μακάμπι Χάιφα), Τίμπι (Μακάμπι ΤΑ), Γεϊνί (Μακάμπι ΤΑ), Μεσουμάρ (Μακάμπι Χάιφα), Νταβιντζάντα (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Μπεν Χαρούς (Μακάμπι ΤΑ), Ντγκάνι (Χαποέλ ΤΑ)
Μέσοι: Άλμπερμα (Μακάμπι ΤΑ), Νάτσο (Ρούμπιν Καζάν), Ρεφαέλοφ (Κλαμπ Μπριζ), Μέλικσον (Βαλενσιέν), Ζαχάβι (Μακάμπι ΤΑ), Ραντί (Μακάμπι ΤΑ), Εζρά (Μακάμπι ΤΑ), Μπίτον (Σέλτικ)
Επιθετικοί: Μπαρντά (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Σέχτερ (Χαποέλ ΤΑ), Γιτζάκι (Μακάμπι ΤΑ), Νταμάρι (Χαποέλ ΤΑ), Μπεν Μπασάτ (Τουλούζ), Ταλ Μπεν Χαΐμ ΙΙ (Μακάμπι ΤΑ)

Προγνωστικά στοίχημα: Εξαιρετική η επιθετική γραμμή των γηπεδούχων, πολύ επικίνδυνη στην κόντρα οι Ισραηλινοί που δεν έχουν τίποτα να χάσουν σήμερα. Over στο 1.55 (MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση