» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 7ος όμιλος: Ματς-παγίδα για την Εθνική


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 7ος όμιλος: Ματς-παγίδα για την Εθνική
18:30 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΛΕΤΟΝΙΑ

Προϊστορία: 3-2-7
A’ γύρος: ΛΕΤΟΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 2-1

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (112η): Πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο, επικρατώντας του Λίχτενσταϊν εκτός έδρας με 2-0. Όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο, με τις δύο νίκες να είναι και οι μόνες μέχρι τώρα για τη Λιθουανία στα προκριματικά. Την Τρίτη υποδέχεται τη Βοσνία. Ο Πανκρατιέβας προτίμησε να κάνει αρκετές αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας, προκειμένου να τεστάρει παίχτες που είχε χρησιμοποιήσει σε φιλικά το καλοκαίρι. Από τους πιο σημαντικούς, εκτός έμειναν ο βασικός κίπερ Καρτσεμάρσκας (Γκαζιάντεπσπορ, 66 συμμ.), οι αμυντικοί Στανκεβίτσιους (Γκαζιάντεπσπορ, 65 συμμ./5 γκ.), Κλιμαβίτσιους (Ζετίσου, 41 συμμ./3 γκ.) και ο μέσος Έντγκαρας Τσεσνάουσκις (45 συμμ./5 γκ.)


Εντός: 1-1-1
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-1-3
Τερματοφύλακες: Γκριμπάουσκας (Σκόντο Ρίγα), Αρλάουσκις (Ρουμπίν Καζάν), Ζούμπας (ΑΕΚ Λάρνακας)
Αμυντικοί: Κιγιάνσκας (Χαποέλ Χάιφα), Μικούτσκις (Τορπέντο Μόσχας), Μικολιούνας (Σεβαστοπόλ), Μπορόφσκι (Νταουγκάβα Ρίγα), Αντριουσκεβίτσιους (Γιουργκάρντεν), Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Λεϊμόνας (Βίτζεβ Λοτζ), Ζαλιούκας (ΚΠΡ)
Μέσοι: Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις (Μπακού), Καλόνας (Μπακού), Ιβασκεβίτσιους (Μπνέι Γεχούντα ΤΑ), Πάνκα (Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα), Νοβίκοβας (Άουε), Βίτσιους (Σαχτέρ Καραγκαντί), Τσέρνιτς (Ντνεπρ), Τσβέντουκας (Σούντουβα), Βάλσκις (Σούντουβα), Σιργκέντας (Στουτγάρδη ΙΙ)
Επιθετικοί: Σέρνας (Γκαζιάντεπσπορ), Ματουλεβίτσιους (Παντούρι), Καζλάουσκας (Άτλαντας), Ραζούλις (Άτλαντας)

ΛΕΤΟΝΙΑ (115η): Δυσκόλεψε όσο μπορούσε την Ελλάδα στο τελευταίο παιχνίδι της, αλλά και πάλι κατάφερε να χάσει, γνωρίζοντας την 5η ήττα της στον όμιλο. Οι δύο νίκες της ήρθαν σε βάρος του Λίχτενσταϊν και της Λετονίας. Στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σλοβακία. Σε 4 εξόδους στα προκριματικά, έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βαθμό με αντίπαλο το Λίχτενσταϊν (1-1). Αήττητη κόντρα στη Λιθουανία, στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-1-0). Οι 3 νίκες ήταν όλες εντός έδρας. Στη θέση του πολύτιμου επιθετικού Ρούντνεφς (26 συμμ./1 γκ., Αμβούργο), κλήθηκε για πρώτη φορά ο Βισνάκοφς, ενώ δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο χρήσιμος μέσος Κάουνα (40 συμμ./11 γκ., ΤΣΣΚΑ Μ.).

Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 3-8
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Βάνινς (Σιόν), Κολίνκο (Μπαλτίκα), Μάλινς (ΒΑΤΕ)
Αμυντικοί: Μακσιμένκο (Μπράιτον), Μπουλβίτις (Σκόντο Ρίγα), Γκορκς (Ρέντινγκ), Γκάμποφς (Σκόντο Ρίγα), Ρόντε (Σκόντο Ρίγα), Γιαγκοντίνσκις (Ντιναμό Κιέβου ΙΙ)
Μέσοι: Λαϊζάνς (Σκόντο Ρίγα), Ζιούζινς (Μπαλτίκα), Λαζντίνς (Πιάστ Γκλίβιτσε), Ζιγκάγεφς (Βέντσπιλς), Κοβάλοφς (Νταουγκάβα), Σινελνίκοφς (Σκόντο Ρίγα), Λουκιάνοφς (Ρότορ Βόλγκογκραντ), Φερτόφς (Σκόντο Ρίγα)
Επιθετικοί: Καμές (Αμκάρ Περμ), Βερπακόφσκις (Εργοτέλης), Ρούντνεφς (Αμβούργο), Ράκελς (Ζαγκλέμπιε), Σάμπαλα (Σκόντο Ρίγα)

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Καμιά από τις δύο ομάδες δεν έδειξε κάτι αξιόλογο μέχρι τώρα. Η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αρκετές ομοιότητες και δείχνουν αρκετά ισοδύναμες (3.40 Stoiximan).



21:00 ΒΟΣΝΙΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Προϊστορία: 3-1-0
A’ γύρος: ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΒΟΣΝΙΑ 1-8

ΒΟΣΝΙΑ (18η): Οι Βόσνιοι πήραν το αίμα τους πίσω από τη Σλοβακία στο δεύτερο συνεχόμενο μεταξύ τους παιχνίδι, επικρατώντας με 2-1, με γκολ στο τελευταίο 20λεπτο και διατηρήθηκαν πρώτοι στον όμιλο. Στο προηγούμενο είχαν χάσει εντός έδρας με 0-1 και περιέπλεξαν τα πράγματα όσον αφορά την πρωτιά, επιτρέποντας στην Ελλάδα να τους πιάσει στη βαθμολογία. Για να μην ενδιαφέρονται για το τι θα κάνουμε εμείς, το μόνο που θέλει είναι το 2 στα 2 στα εναπομείναντα. Την Τρίτη φιλοξενείται στη Λιθουανία. Η νίκη κόντρα στο Λίχτενσταϊν στον πρώτο γύρο με 8-1 ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της. Μετράει 3 νίκες σε επίσημα κόντρα στο Λίχτενσταϊν. Όλες για προκριματικά Μουντιάλ. Στη θέση του αμυντικού Μουτζά (20 συμμ., Φράιμπουργκ), κλήθηκε ο Ζουκάνοβιτς (Γάνδη, 6 συμμ.), ενώ κλήθηκε για πρώτη φορά ο μέσος Κβρτζιτς (Ριέκα).

Εντός: 3-0-1
Γκολ: 10-3
Τελευταία 5: 4-0-1
Τερματοφύλακες: Μπέγκοβιτς (Στόουκ), Άβντουκιτς (Μπάνια Λούκα), Φέιζιτς (Άαλεν)
Αμυντικοί: Σπάχιτς (Λεβερκούζεν), Πάντζα (Γκόρνικ Ζαμπρζε), Ζουκάνοβιτς (Γάνδη), Βρσάγεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Σούνιτς (Ζόρια Λούχανσκ), Μπίτσακτσιτς (Μπράουνσβαϊγκ)
Μέσοι: Μισίμοβιτς (Γκουίζου Ρενέ), Πιάνιτς (Ρόμα), Ράχιμιτς (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ίμπρισιτς (Καϊσέρι Ερσίγεσπορ), Σαλίχοβιτς (Χόφενχαϊμ), Μεντουνιάνιν (Γκαζιάντεπσπορ), Λούλιτς (Λάτσιο), Ζαχίροβιτς (Μπόχουμ), Στεφάνοβιτς (Έλτσε), Βίσκα (Μπουγιουκσεχίρ), Χαΐροβιτς (Γκρασχόπερς), Κβρτζιτς (Ριέκα)
Επιθετικοί: Τζέκο (Μαν. Σίτι), Ιμπίσεβιτς (Στουτγάρδη)

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (156η): Ήταν ο αδύναμος κρίκος του ομίλου και το επιβεβαίωσε καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση, που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν τη χάνει με τίποτα. Στο τελευταίο έχασε εύκολα από τη Λιθουανία εκτός έδρας με 0-2. Την Τρίτη παίζει στο Καραϊσκάκης εναντίον μας. Έχει χάσει και στις τρεις εξόδους της στα προκριματικά. Και οι τρείς με 0-2.

Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 0-6
Τελευταία 5: 0-2-3
Τερματοφύλακες: Γέλε (Βαντούζ), Μπιτσέρ (Μερσίν)
Αμυντικοί: Έρι (Γιουβέντους Ελβ.), Κάουφμαν (Βαντούζ), Κιντάνς (Μπάλζερς), Στόκλασα (Σεν Γκάλεν), Γκιούρ (Γκαζιάντεπσπορ), Μπουργκμάιερ (Βαντούζ), Γιλντίζ (Μπάλζερς), Μακρί (Μπάλζερς), Φρικ (Μπάλζερς)
Μέσοι: Αντρέας Κρίστεν (Μπάλζερς), Νίκολας Χάσλερ (Βαντούζ), Βίσερ (Ριντ), Έρις (Μπάλζερς), Πολβερίνο (Βόλφσμπεργκ), Βολφίνγκερ (Τσουρ ’97), Γκούπσερ (Μπάλζερς), Μπίσελ (Ουντερφέρινγκ)
Επιθετικοί: Νταβίντ Χάσλερ (Έσεν/Μάουρεν), Μπεκ (Χαρντ), Ματίας Κρίστεν (Σινχταρούα), Ερν (Μπάλζερς)

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας. Με τη μεσοεπιθετική γραμμή που διαθέτουν οι γηπεδούχοι, το over 3.5 (1.50 MyBet) θα είναι εύκολη υπόθεση.



21:45 ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Προϊστορία: 2-1-1
A’ γύρος: ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-1

ΕΛΛΑΔΑ (12η): Δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της κόντρα σε Λίχτενσταϊν και Λετονία, αλλά οι νίκες της (αμφότερες 1-0) της επέτρεψαν να παραμείνει κοντά στη Βοσνία, η οποία της έκανε ανέλπιστο δώρο, χάνοντας από τη Σλοβακία. Πρώτος στόχος είναι να κάμψει και την αντίσταση της Σλοβακίας και να υποδεχτεί ξέγνοιαστη στο επόμενο το Λίχτενσταϊν, ελπίζοντας παράλληλα σε γκέλα της Βοσνίας κόντρα στη Λιθουανία, ώστε να τερματίσει πρώτη. Στη χειρότερη θα είναι δεύτερη, αφού η Σλοβακία είναι στο -7. Αήττητη εντός έδρας στα προκριματικά (2-1-0), σε κανένα από τα τρία δε δέχτηκε γκολ (3-0). No goal και under και τα 3. Δεν έχει δεχτεί γκολ ούτε στα 9 από τα 10 τελευταία, επίσημα και μη. Στις 4 αναμετρήσεις με τη Σλοβακία, δεν έχει κερδίσει γηπεδούχους. Εκτός του ματς στον πρώτο γύρο, τα άλλα τρία ήταν φιλικά. Under τα 3 από τα 4 με τους Σλοβάκους. Ο Σάντος κάλεσε και πάλι τον Αθανασιάδη και τον Καπίνο, αφήνοντας εκτός του Δ. Παπαδόπουλο και στο κέντρο τον Φορτούνη.

Εντός: 2-1-0
Γκολ: 3-0
Τελευταία 5: 4-0-1
Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (ΠΑΟ)
Αμυντικοί: Χολέμπας (Ολυμπιακός), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τοροσίδης (Ρόμα), Τζαβέλας (ΠΑΟΚ), Βίντρα (Λεβάντε)
Μέσοι: Φετφατζίδης (Τζένοα), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Νίνης (ΠΑΟΚ), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ)
Επιθετικοί: Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (60η): Έδωσε δύο κολλητά παιχνίδια με τη Βοσνία, με τα οποία θα μπορούσε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των δύο πρώτων. Στο πρώτο πήρε σπουδαίο διπλό στο Σαράγεβο (1-0), αλλά 4 μέρες αργότερα έχασε άδικα εντός έδρας με 1-2 και τελικά αποχαιρέτησε όποιες ελπίδες είχε. Αήττητη στις 3 εξόδους της για τα προκριματικά (1-2-0). Under και οι τρεις. Νέο πρόσωπο ο αμυντικός Πιατσέκ, που κλήθηκε για πρώτη φορά. Εκτός έμειναν οι αμυντικοί Τσισόφσκι, Μπρεζνάνικ, ενώ επανήλθαν οι επιθετικοί Μπάκος και Στοχ.

Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-2-2
Τερματοφύλακες: Μούτσα (Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα), Ντουμπράβκα (Λέγκια Βαρσ.), Κοζάτσικ (Βικτόρια Πλζεν)
Αμυντικοί: Σκρτελ (Λίβερπουλ), Ντούριτσα (Λοκομοτίβ Μ.), Πέκαρικ (Χέρτα), Σβέντο (Σάλτσμπουργκ), Σαλάτα (Τομ Τομσκ), Χουμπότσαν (Ζενίτ), Πιατσέκ (Ζίλινα)
Μέσοι: Χάμσικ (Νάπολι), Κούκα (Τζένοα), Βάις (Ολυμπιακός), Γκουεντέ (Φράιμπουργκ), Πετσόφσκι (Ζίλινα), Κόνια (Σένιτσα), Στεφάνικ (Μπρέντα)
Επιθετικοί: Σεστάκ (Μπούρσασπορ), Γέντρισεκ (Κότμπους), Γιακούμπκο (Αμκάρ Περμ), Ντούρις (Βικτόρια Πλζεν), Νέμεκ (Ουνιόν Βερ.), Στοχ (ΠΑΟΚ), Μπάκος (Βικτόρια Πλζεν)

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Εθνική δεν εντυπωσιάζει, αλλά έχει πνεύμα νικητή και με αυτό ελπίζει να πάρει σήμερα τη νίκη. Το υλικό της Σλοβακίας ωστόσο, μαζί με την έλλειψη κινήτρου, μπορεί να κρύβει παγίδες για τον Σάντος. Σκοράρει εύκολα η Σλοβακία και παρά τις εξαιρετικές αμυντικές δυνατότητες μας, το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας (2.20 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση