Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα θαύμα από Λιθουανία
Γκάνα - Αίγυπτος: Δύο ομάδες, που δεν είχαν πρόβλημα στους ομίλους τους και μάλιστα η Αύγυπτος τερμάτισε και με το απόλυτο των νικών (6-0-0).

Κύπρος - Αλβανία: Αδιάφορο ματς, με την Κύπρο να προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και την Αλβανία από τρεις.

Αζερμπαϊτζάν - Ρωσία: Κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν του παραμικρού κινήτρου θα πανηγυρίσουν την απευθείας πρόκριση οι Ρώσοι.



Ισραήλ - Β. Ιρλανδία: Goal/goal έληξαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς του Ισραήλ. Τρεις σερί ήττες για την απογοητευτική Βόρειος Ιρλανδία, που έχασε μέχρι και από το Αζερμπαϊτσάν.

Πορτογαλία - Λουξεμβούργο: Μόνο σε ένα ματς σε όλη την προκριματική φάση δεν σκόραρε η Πορτογαλία. 23 τέρματα σε εννιά αγώνες δέχτηκε το Λουξεμβούργο.


Ελλάδα - Λίχτενσταϊν: Σαφώς η Ελλάδα καλείται να κερδίσει σήμερα το Λίχτενσταϊν και να περιμένει καλά μαντάτα από την Λιθουανία και να περάσει αυτή απευθείας στο Μουντιάλ.


Λιθουανία - Βοσνία: Mε νίκη στο Κάουνας επί της αδιάφορης Λιθουανίας, η Βοσνία θα πανηγυρίσει για πρώτη φορά την συμμετοχή της σε τελική φάση του μουντιάλ.


Ρουμανία - Εσθονία: Η Ρουμανία θέλει νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Τουρκία την Ολλανδία για να κατακτήσει αυτή την δεύτερη θέση. Αδιάφορη η Εσθονία.


Τουρκία - Ολλανδία: Μόνο το τρίποντο εξυπηρετεί κατά πάσα πιθανότητα τους Τούρκους, με δεδομένο ότι οι Ρουμάνοι θα κερδίσουν. Πάντως οι «οράνιε» δεν δείχνουν να συγχωρούν.


Νορβηγία - Ισλανδία: Οι Ισλανδοί ενδιαφέρονται μονάχα εδώ, που σκόραραν στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.


Ελβετία - Σλοβενία: Αήττητη και δίκαια πρώτη η Ελβετία (6-3-0). Θέλει στραβοπάτημα της Ισλανδίας και δικό της βαθμολογικό όφελος η Σλοβενία.

Ουγγαρία - Ανδόρα: Τον κατάλληλο αντίπαλο βρίσκουν μπροστά τους οι Ούγγροι, ώστε να ξεσπάσουν από την ντροπιαστική ήττα με 8-1 από τους Ολλανδούς.

Λετονία - Σλοβακία: Δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει η Λετονία. Νίκη γοήτρου θα ψάξει η εθνική ομάδα της Σλοβακίας.


Βουλγαρία - Τσεχία: Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική άνεση τελευταία.


Δανία - Μάλτα: Αήττητη τα τρία τελευταία ματς η Δανία, που μάλλον θα τα κάνει τέσσερα απέναντι στην αδύναμη Μάλτα (1-0-8).


Σερβία - Σκόπια: Δύο από τις απογοητεύσεις του ομίλου, με τους Σέρβους πάντως να είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Σουηδία - Γερμανία: Τέσσερις σερί νίκες για την εκπληκτική Σουηδία, που κατέκτησε με το... σπαθί της την δεύτερη θέση του ομίλου. Ένα κλικ παραπάνω η Αήττητη Γερμανία (8-1-0).


Ιταλία - Αρμενία: Εύκολα κατάκτησε την πρωτιά του ομίλου η Ιταλία, την στιγμή που η Αρμενία δεν έφερε σε κανένα της παιχνίδι ισοπαλία (4-0-5).


Ιρλανδία - Καζακστάν: 3/4 no goal εμφάνισε προσφάτως η Ιρλανδία. Ούτε τα Νησιά Φερόε δεν κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι (1-1).


Νησιά Φερόε - Αυστρία: Επιτέλους βαθμός για τα Νησιά Φερόε, αλλά σήμερα δύσκολα να πάρουν κάτι καλό (0-1-8). Αντίο Μουντιάλ είπε η Αυστρία, με την ήττα της στην Σουηδία.


Σαν Μαρίνο - Ουκρανία: Ακόμη και πρώτη μπορεί να βγει η Ουκρανία, που θα κερδίσει μάλλον εύκολα το Σαν Μαρίνο.

Ισπανία - Γεωργία: Πρώτη και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Ισπανία (5-2-0). Μόλις τρία γκολ σε εφτά αγώνες των προκριματικών σημείωσε η Γεωργία.


Βέλγιο - Ουαλία: Πανάξια στο Μουντιάλ το Βέλγιο, με απολογισμό (8-1-0)! Η Ουαλία κέρδισε τα Σκόπια με 1-0 και ταξίδεψε για τον σημερινό αγώνα με ανεβασμένη ψυχολογία.

Σκωτία - Κροατία: Απογοήτευσε στα προκριματικά η Σκωτία. Αρκέστηκε στην δεύτερη θέση και τα μπαράζ η Κροατία.


Μαυροβούνιο - Μολδαβία: Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη για το Μαυροβούνιο, που αποχαιρετά τις όποιες ελπίδες είχε για την δεύτερη θέση. Μόνο το Σαν Μαρίνο κέρδισε δύο φορές η Μολδαβία (2-2-5).

Αγγλία - Πολωνία: Με νίκη πάει απευθείας στην Βραζιλία η Αγγλία. Αδιάφορη, αλλά με 18.000 φιλάθλους στο πλευρό της η Πολωνία.


Γαλλία - Φινλανδία: Πίσω από την Ισπανία και στην δεύτερη θέση έμεινε η Γαλλία. 7/7 under έχει μόνο στον όμιλο η Φινλανδία.


Ουρουγουάη - Αργεντινή: Το σερί των τριών νικών έσπασε για την Ουρουγουάη, που σήμερα θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς. Πρώτη θα τερματίσει ότι και να γίνει η Αργεντινή.


Παραγουάη - Κολομβία: Με ψηλά το κεφάλι θα ήθελε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της η Παραγουάη, ενώ αντιθέτως η Κολομβία πανηγυρίζει εδώ και μέρες την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Χιλή - Ισημερινός: Αήττητη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια η Χιλή (4-1-0). Ίσως και με ήττα προκριθεί ο Ισημερινός.

Παναμάς - ΗΠΑ: Με μία νίκη δεν μπορεί να ελπίζει ο Παναμάς (1-5-3). Δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ οι ΗΠΑ.



Τζαμαϊκα - Ονδούρα: Χωρίς τρίποντο ακόμη η απογοητευτική Τζαμαϊκα. Δεν χάνουν εδώ και τρεις αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενοι.


Κόστα Ρίκα - Μεξικό: 4/4 νίκες μετρά μπροστά στο κοινό της η Κόστα Ρίκα. Έστω και δύσκολα το Μεξικό δείχνει να κατακτά την τέταρτη θέση του ομίλου.


Περού - Βολιβία: Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Περού ο Μαρκαριάν. Ανύπαρκτη μακριά από το υψόμετρο η Βολιβία (0-1-6).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση