» » » » » » Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 2ος όμιλος: Όλοι περιμένουν τη γκέλα των Γάλλων για να ελπίζουν…


Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 2ος όμιλος: Όλοι περιμένουν τη γκέλα των Γάλλων για να ελπίζουν…
21:15 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Προϊστορία: 0-1-3
Α’ γύρος: ΤΣΕΧΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 0-0

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (64η): Το ματς με την Αρμενία είχε πολύ καλό ρυθμό, με τους Βούλγαρους να χάνουν τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος και να τους ακυρώνεται ορθά ως οφσάιντ γκολ στο 31’. Στο 44’ όμως ο Μποντούροφ αποβλήθηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα έξω από την περιοχή και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το στημένο, παίρνοντας το προβάδισμα. Η επανάληψη ξεκίνησε εξίσου δυνατά, με τον Ποπόφ να ισοφαρίζει στο 61’ επίσης με απευθείας φάουλ, αλλά οι γείτονες έμειναν με 9 δύο λεπτά αργότερα και δεν άντεξαν ως το τέλος, δεχόμενοι και δεύτερο στο 87’ από αντεπίθεση. Παρέμεινε έτσι στους 13 βαθμούς, με τη Δανία να την έχει πιάσει στη βαθμολογία και τις Τσεχία, Αρμενία να βρίσκονται στο -1. Δεδομένου ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η νίκη της Δανίας, που υποδέχεται τη Μάλτα, πρέπει και η ίδια να πάρει τη νίκη σήμερα, που θα της δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ.
Αυτό βέβαια μόνο υπό την προϋπόθεση ότι ο όμιλος δε θα βγάλει τον 2ο χειρότερο από τους 9 ομίλους, ο οποίος δε θα συμμετάσχει στα μπαράζ. Αήττητη στην έδρα της ως τώρα στα προκριματικά (2-2-0). Στα 2-3 γκολ έληξαν τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη.

Εντός: 2-2-0
Γκολ: 10-3
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Μιχαΐλοφ (Ελλάς Βερόνα), Στογιάνοφ (Λουντογκόρετς), Τσβόροβιτς (Λουντογκόρετς)
Αμυντικοί: Ιβάνοφ (Βασιλεία), Ζάνεφ (Αμκάρ Περμ), Μποντούροφ (Λίτεξ), Βεσέλιν Μίνεφ (Μπότεβ Πλόβντιφ), Γιόρνταν Μίνεφ (Λουντογκόρετς), Ιλία Μιλάνοφ (Λίτεξ), Ντιμιτρόφ (Σλάβια Σόφια), Αλεκσαντρόφ (Τσέρνο Μόρε), Γιόρνταν Χριστόφ (Μπότεβ Πλόβντιφ), Βιντάνοφ (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν)
Μέσοι: Μανόλεφ (PSV), Γκάντζεφ (Λέφσκι Σόφιας), Γκεόργκι Μιλάνοφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Τόνεφ (Άστον Βίλλα), Ντιακόφ (Λουντογκόρετς), Ζλατίνσκι (Λουντογκόρετς), Νεντέλεφ (Μπότεφ Πλόβντιφ)
Επιθετικοί: Ποπόφ (Κούμπαν Κράσνονταρ), Ρανγκέλοφ (Λουκέρνη), Γκαργκάροφ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ντέλεφ (Λας Πάλμας), Βέντσισλαβ Χρίστοφ (Μπερόε Σταρά)

ΤΣΕΧΙΑ (32η): Έκανε το αυτονόητο στη Μάλτα και πήρε δίκαια τη νίκη, που διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για τη δεύτερη θέση. Άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Χούμπσμαν –και με λίγη βοήθεια του κίπερ- μόλις στο 3’, με τον Λαφάτα να κάνει το 2-0 στο 33’ με κεφαλιά. Στην αρχή της επανάληψης η άμυνα της πιάστηκε στον ύπνο, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να μειώσουν (48’), αλλά καθάρισε το ματς στην αμέσως επόμενη φάση, με τον Κάντλετς να κάνει το 3-1 με τακουνάκι. Στο 93’ ο Πέκχαρτ έγραψε το τελικό σκορ με κεφαλιά. Πέτυχε έτσι την πρώτη της νίκη στους 4 τελευταίους αγώνες, φτάνοντας τους 12 βαθμούς, ένα πίσω από Βουλγαρία και Δανία. Ο μόνος δρόμος για τα μπαράζ θα μείνει ανοιχτός μόνο αν πάρει σήμερα τη νίκη, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να ελπίζει να μην κερδίσουν οι Δανοί τη Μάλτα. Τους 7 από τους 12 βαθμούς της, τους έχει συγκεντρώσει εκτός έδρας. Over τα 5 από τα 6 τελευταία ματς που έδωσε στον όμιλο. Αήττητη από τη Βουλγαρία σε 4 αναμετρήσει (3-1-0), η μία νίκη ήταν σε φιλικό. Τραυματίας ο Πέκχαρτ, που τραυματίστηκε στη φάση του γκολ που σημείωσε με τη Μάλτα.

Τερματοφύλακες: Τσεχ (Τσέλσι), Ντρόμπνι (Αμβούργο), Βάτσλικ (Σπάρτα Πράγας)
Αμυντικοί: Μιχάλ Κάντλετς (Φενέρμπαχτσε), Σίβοκ (Μπεσικτάς), Γκεμπρέ Σελασιέ (Βέρντερ), Σουτσί (Σπαρτάκ Μόσχας), Ραϊτόραλ (Βικτόρια Πλζεν), Προχάτσκα (Βικτόρια Πλζεν), Μαζούτς (Ντνιέπρ), Σελούστκα (Σάντερλαντ)
Μέσοι: Ροσίτσκι (Άρσεναλ), Πλασίλ (Κατάνια), Χούμπσμαν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γίρασεκ (Αμβούργο), Χουσμπάουερ (Σπάρτα Πράγας), Βανέκ (Μπαουμίτ Γιάμπλονετς), Χοράβα (Βικτόρια Πλζεν)
Επιθετικοί: Λαφάτα (Σπάρτα Πράγας), Πέκχαρτ (Νυρεμβέργη), Κοζάκ (Άστον Βίλλα), Βάτσλαβ Κάντλετς (Άιντραχτ Φρ.)

Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 8-3
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Ματς για γερά νεύρα, που μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε, ειδικά αν η Δανία την ίδια ώρα έχει πάρει προβάδισμα. Η Βουλγαρία έχει δείξει αρκετά σοβαρή, η Τσεχία υπερέχει σε μονάδες. Τις περιμένουμε αμφότερες προσεχτικές, με τον Χ στο ημίχρονο να είναι η επιλογή μας στο ματς (2.12 Stoiximan).



21:15 ΔΑΝΙΑ – ΜΑΛΤΑ

Προϊστορία: 7-0-0
Α’ γύρος: ΜΑΛΤΑ-ΔΑΝΙΑ 1-2

ΔΑΝΙΑ (23η): Κρατούσε στα χέρια της το εισιτήριο για τα μπαράζ, αλλά δέχτηκε πλήγμα στις καθυστερήσεις, παραχωρώντας την ισοπαλία στην Ιταλία με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28’ από αντεπίθεση, αλλά οι Δανοί βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν πριν την ανάπαυλα, με τον Κρον-Ντελί να στρώνει στο κεφάλι του Μπέντνερ, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές πήρε το προβάδισμα στο 79’. Οι Ιταλοί δεν τα παράτησαν και στο 91’ δέχτηκαν την ισοφάριση, πιάνοντας την άμυνα της Δανίας στον ύπνο, αλλά και με τη βοήθεια της τύχης, αφού η μπάλα άλλαξε πορεία στο σουτ. Το ιδανικό σενάριο είναι να κερδίσει η ίδια σήμερα, κάτι για το οποίο δε χρειάζεται και κανένας άθλος και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Βουλγαρία, με την οποία δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας. Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο η πρόκριση δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια, αφού θα πρέπει η Γαλλία να μην κερδίσει τη Φινλανδία, βγαίνοντας έτσι εκείνη η χειρότερη δεύτερη των ομίλων. Ακόμα δεν έχει κερδίσει μέσα στη Δανία για τα προκριματικά (0-3-1). Έχει το απόλυτο στις 7 αναμετρήσεις της με τη Μάλτα, με τέρματα 24-4. Όλες over, 4 από αυτές γκολ-γκολ.

Εντός: 0-3-1
Γκολ: 3-7
Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Άντερσεν (Μπέτις), Σμάιχελ (Λέστερ), Χάνσεν (Εβιάν)
Αμυντικοί: Γιάκομπσεν (Κοπεγχάγη), Άγκερ (Λίβερπουλ), Κίερ (Λιλ), Μπιέλαντ (Τβέντε), Μποΐλεσεν (Άγιαξ), Άνκερσεν (Έσμπιεργκ)
Μέσοι: Κβιστ (Στουτγάρδη), Έρικσεν (Τόττεναμ), Κρον-Ντέλι (Θέλτα), Ζίμλινγκ (Μάιντς), Αντρέασεν (Αννόβερο), Σλοτ (Άαρχους), Ντελάνεϊ (Κοπεγχάγη), Λάρσεν (Οντένσε), Άνκερσεν (Έσμπιεργκ)
Επιθετικοί: Μπέντνερ (Άρσεναλ), Χελένιους (Άστον Βίλλα), Φίσερ (Άγιαξ), Μπράιτβαϊτ (Τουλούζ), Μπιλ (Ρόζενμποργκ), Μάκιενοκ (Μπρόντμπι)

ΜΑΛΤΑ (142η): Από την αρχή βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δεχόμενη γκολ από την Τσεχία μόλις στο 3’ και έτσι δε μπόρεσε να τελειώσει αξιοπρεπώς τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά μπροστά στο κοινό της, γνωρίζοντας την ήττα με 1-4. Στο 31’ δέχτηκε το δεύτερο, στην αρχή της επανάληψης ο Μίφσουντ ολοκλήρωσε ιδανικά την πρώτη αξιόλογη προσπάθεια της ομάδας του, η οποία δεν άντεξε για πολύ. Τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε και τρίτο, με την άμυνα να απουσιάζει, στο 93’ το 4ο. Αυτό ήταν το 3ο σερί εντός έδρας για τα προκριματικά, στα οποία να μεν σκόραρε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τις ήττες. Τους μοναδικούς πόντους της, τους πήρε από την ανέλπιστη εκτός έδρας με την Αρμενία, χάνοντας στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια της.  

Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 2-11
Τελευταία 5: 1-0-4

Τερματοφύλακες: Χάμπερ (Μπιρκίρκαρα), Χογκ (Καλλονή)
Αμυντικοί: Καρουάνα (Βαλέτα), Άγκιους (Τόρρες), Ντίμεχ (Βαλέτα), Φάιλα (Χιμπέρνιανς Πάολα), Καμιλέρι (Χιμπέρνιανς Πάολα), Άλεξ Μουσκάτ (Σλιέμα)
Μέσοι: Γκριόλι (Μπαλζάν), Σκιμπέρας (Μπιρκίρκαρα), Ράιαν Φένεχ (Βαλέτα), Μιντόφ (Σλιέμα), Ρόουεν Μουσκάτ (Μπιρκίρκαρα), Πολ Φένεχ (Μπιρκίρκαρα), Μπαϊάντα (Βαλέτα)
Επιθετικοί: Μίφσουντ (Μέλμπουρν Χαρτ), Κοέν (Χιμπέρνιανς Πάολα), Χερέρα (Μπιρκίρκαρα), Σκέμπρι (Ομόνοια), Βέλα (Μπιρκίρκαρα)

Πρόταση στοίχημα: Η Δανία θα κάνει το χρέος της, κυνηγώντας από νωρίς τη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που θα έχει για πρώτο μέλημα να μη διασυρθεί. Σπάνια συμβαίνει αυτό, οπότε ο τα πολλά γκολ έχουν αρκετές τύχες. Over 3.5 στο 1.65 (MyBet).



21:45 ΙΤΑΛΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ

Προϊστορία: 1-0-0
Α’ γύρος: ΑΡΜΕΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 1-3

ΙΤΑΛΙΑ (4η): Αν και βαθμολογικά αδιάφορη, πήρε την ισοπαλία από τη Δανία εκτός έδρας με 2-2, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Προηγήθηκε με ωραίο πλασέ του Οσβάλντο στο 28’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 45’+1, με τον Μπουφόν να πνίγει κοντινή κεφαλιά του Μπέντνερ και με πανομοιότυπο τρόπο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 79’. Στο 91’ ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Οσβάλντο να σουτάρει και να κοντράρει πάνω στον Ακουιλάνι, για να ξεγελάσει έτσι τον Άντερσεν. Γλίτωσε έτσι την ήττα, παραμένοντας αήττητη για 26ο παιχνίδι προκριματικών Μουντιάλ (18-8-0). Εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο, κερδίζοντας και στα 4 που έδωσε ως τώρα. Ο Πραντέλι αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και πάλι.

Εντός: 4-0-0
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Μαρκέτι (Λάτσιο), Σιρίγκου (ΠΣΖ)
Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μπαλτζαρέτι (Ρόμα), Αμπάτε (Μίλαν), Ρανόκια (Ίντερ), Αστόρι (Κάλιαρι), Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Ντε Σιλβέστρι (Σαμπντόρια)
Μέσοι: Πίρλο (Γιουβέντους), Μοντολίβο (Μίλαν), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Ακουιλάνι (Φιορεντίνα), Τζιακερίνι (Σάντερλαντ), Ντιαμάντι (Μπολόνια), Τιάγκο Μότα (ΠΣΖ), Καντρέβα (Λάτσιο), Βεράτι (ΠΣΖ), Φλορέντζι (Ρόμα), Πόλι (Μίλαν)
Επιθετικοί: Τζιλαρντίνο (Τζένοα), Μπαλοτέλι (Μίλαν), Οσβάλντο (Σαουθάμπτον), Ινσίνιε (Νάπολι), Σέρσι (Τορίνο), Ρόσι (Φιορεντίνα)

ΑΡΜΕΝΙΑ (55η): Αν δεν ήταν τόσο απρόσεχτοι οι Βούλγαροι θα μπορούσε κάλλιστα να έχει χάσει το ματς, αλλά της χαμογέλασε η τύχη αρκετές φορές, κάτι που δεν άφησε να πάει χαμένο, παίρνοντας σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1. Δέχτηκε αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά στην καθοριστική φάση του 44’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή και ο Εζμπιλίζ με απευθείας φάουλ της έδωσε το προβάδισμα. Αν και με παίχτη παραπάνω, κινδύνεψε αρκετά στην επανάληψη και τελικά ισοφαρίστηκε, επίσης από χτύπημα φάουλ στο 61’. Η τύχη της πάντως συνεχίστηκε, οι Βούλγαροι κατάφεραν να μείνουν με 9 στο 63’ και παρότι έδειχναν ότι θα αντέξουν, ο Μοβσισιάν της έδωσε τη νίκη με ωραίο πλασέ στο 87’. Έχοντας κερδίσει τα 3 από τα 4 τελευταία έμεινε πολύ κοντά σε Βουλγαρία και Δανία, αλλά θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να τερματίσει 2η, αφού θα πρέπει να κερδίσει η ίδια σήμερα και την ίδια ώρα να μην κερδίσει η Δανία τη Μάλτα και να έρθει ισόπαλο το Βουλγαρία-Τσεχία. Είναι πάντως ξεκάθαρα η έκπληξη του ομίλου, αφού κανείς δε θα περίμενε να διεκδικεί τη 2η θέση. Εκτός έδρας έχει εντυπωσιακές επιδόσεις, έχοντας κερδίσει στις 3 από τις 4 εξόδους της (Μάλτα, Δανία, Τσεχία).

Εκτός: 3-0-1
Γκολ: 7-2
Τελευταία 5: 3-0-2

Τερματοφύλακες: Μπερεζόφσκι (Ντιναμό Μ.), Κασπάροφ (Ζομπ Αχάν Ισφαχάν),
Αμυντικοί: Αρζουμανιάν (Ακτόμπε), Μκοιάν (Γκαντζασάρ Καπάν), Χαϊραπετιάν (Βίτζεβ Λοτζ), Χοβχανισιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Χαρογιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Αβαγκιάν (Γκαντζασάρ Καπάν), Αλεκσανιάν (Ραχ Αχάν Τεχεράνη),
Μέσοι: Μχιταριάν (Ντόρτμουντ), Γκαζαριάν (Σαχτέρ Γκαραγκαντί), Εντιγκαριάν (Καϊράτ Αλμάτι), Μκρτσιάν (Ανζί), Πιτσέλι (Κράσνονταρ), Μανονιάν (Πιούνικ Ερεβάν), Εζμπιλίζ (Σπαρτάκ Μ.), Μαλακιάν (Μπανάντς Ερεβάν), Ντασιάν (Γκαντζασάρ Καπάν), Βοσκανιάν (Ροζελάρε)
Επιθετικοί: Μοβσισιάν (Σπαρτάκ Μ.), Σαρκίσοφ (Ουράλ)

Πρόταση στοίχημα: Αδιάφορη η Ιταλία, που θα τη δούμε και με αλλαγές σήμερα κόντρα σε μια ομάδα που εμφανίζεται πολύ δυνατή στα εκτός έδρας. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει η Σκουάντρα Ατζούρα, αλλά οι Αρμένιοι μπορούν να τελειώσουν την πολύ καλή προσπάθεια τους με ένα τιμητικό Χ μέσα στην Ιταλία. Ρίσκο στην ισοπαλία του 4.60 (MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση