» » » » » » Προγνωστικά Primera Division: Όλα τα βλέμματα στο El Clasico!


Προγνωστικά Primera Division: Όλα τα βλέμματα στο El Clasico!
19:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία (από 1994): 22-16-15
Πέρυσι (07/10/12): ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-2
Κύπελλο (26/02/13): ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-3
Σούπερ Καπ (23/08/13): ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 3-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τα βρήκε σκούρα για ακόμη μια χρονιά απέναντι στη Μίλαν και έχοντας να αντιμετωπίσει την «παραδοσιακή» πλέον διπλή ζώνη άμυνας των γηπεδούχων, έμεινε στο 1-1 στο Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9’, ο Μέσι ισοφάρισε στο 24’, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κατοχή της. Στο 52’ μάλιστα θα μπορούσε πολύ εύκολα να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Παρόμοια η αντιμετωπίσει που είχε και από την Οσασούνα, όπου έμεινε και εκεί στην ισοπαλία (0-0), έχοντας συντριπτική κατοχή, αλλά λίγες φάσεις, για να τελειώσει το παιχνίδι. Η απώλεια πάντως δεν της στοίχισε ιδιαίτερα, αφού την ίδια μέρα η Ατλέτικο έχασε και έτσι παρέμεινε μόνη πρώτη, με ένα βαθμό διαφορά.
Εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο στα 4 πρώτα παιχνίδια της. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (28) και την καλύτερη άμυνα (6). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Πικέ (8 συμμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Ζόρντι Άλμπα (3 συμμ.), ο μέσος Ντος Σάντος (3 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Αφελάι.

Εντός: 4-0-0
Γκολ: 18-4
Τελευταία 5: 4-1-0


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η Μάλαγα δεν φάνηκε τελικά ικανή να της σταθεί εμπόδιο, της οποίας επικράτησε άνετα στο Μπερναμπέου με 2-0 (ντι Μαρία 46’, Ρονάλντο 91’), το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα που καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, με το οποίο κατάφερε να πλησιάσει στους 3 τη Μπαρτσελόνα. Τα καλά νέα συνεχίστηκαν και την Τετάρτη, όπου πήρε το ντέρμπι του ομίλου με τη Γιουβέντους με 2-1, σφραγίζοντας την πρωτιά στον όμιλο. Σκόρερ ο Ρονάλντο (4’, 29’ πεν.), με τους Ιταλούς να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Γιορέντε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Κασίγιας (ακόμα δεν έχει συμμ. στο πρωτάθλημα) και να παίζουν από το 48’ με παίκτη παραπάνω. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (3-1-0). Γκολ-γκολ τα 13 τελευταία παιχνίδια της με τους μπλαουγκράνα, σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρυσι συναντήθηκαν συνολικά 6 φορές, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ, με τη Ρεάλ να χάνει μόνο το πρώτο παιχνίδι του Σούπερ Καπ στο Καμπ Νου (2-3) και να παραμένει αήττητη στα υπόλοιπα (3-2-0). Όλα έληξαν γκολ-γκολ, 5 από αυτά over. Εκτός ο μέσος Τσάμπι Αλόνσο, αμφίβολος ο αμυντικός Βαράν.

Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά: Ότι και να πούμε για το ματς θα είναι τετριμμένο. Απλά αξίζει να το δεις. Στοιχηματικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, ποιος δε σκέφτεται το γκολ-γκολ; 1.45 στη Stoiximan, στο 1.50 το εξίσου πιθανό over.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση