» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Serie A: Ψάχνει τη νίκη η Ίντερ


Προβλέψεις Στοίχημα Serie A: Ψάχνει τη νίκη η Ίντερ
19:00 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προϊστορία (από 1993): 11-3-9
Πέρυσι: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη φέτος στο πρωτάθλημα, παίρνοντας το διπλό στο Λιβόρνο με 2-1. Πήρε το προβάδισμα στο 19’ με το πέναλτι του Έντερ, είχε παθητικό ρόλο στη συνέχεια, αλλά το ματς είχε δραματικό φινάλε, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 92’, αλλά τον Πότσι να δίνει προβάδισμα εκ νέου στο 96’ και πάλι από την άσπρη βούλα. Ξεκόλλησε τουλάχιστον από τον πάτο της βαθμολογίας. Έχει δεχτεί γκολ και στα 8 φετινά παιχνίδια της. Απογοητευτική στα εντός έδρας, όπου έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 4 αγώνες. Η ισοπαλία δεν έχει εμφανιστεί στις 11 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Αταλάντα (8-0-3). Εκτός ο αμυντικός Σάλαμον και ο επιθετικός Σανσόνε (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μουστάφι (5 συμμ.), Μπεράρντι (2 συμμ.), οι μέσοι Γκαβάτσι (4 συμμ.), Εράμο και Ομπιάνγκ (8 συμμ.).


Εντός: 0-1-3
Γκολ: 2-8
Τελευταία 5: 1-2-2

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Το ματς με τη Λάτσιο ξεκίνησε με χαλαρό ρυθμό, αλλά κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή της και να προηγηθεί στο 41’ με τον Σιγκαρίνι. Στην αρχή της επανάληψης δέχτηκε την ισοφάριση από λάθος της άμυνα (53’), αλλά στο τέλος εκμεταλλεύτηκε αργή αντίδραση της Λάτσιο και σκόραρε το τελικό 2-1. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της, έχοντας κάνει πειστικές εμφανίσεις, πλησιάζοντας στους τρεις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Παραμένει χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγώνες (4-0-4). Αήττητη στα 3 τελευταία από τη Σαμπντόρια. Αμφίβολοι οι μέσοι Κάτσολα, Γκιόργκι. Εκτός ο αμυντικός Λουκίνι (6 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Μιλιάκιο (1 συμμ.), Μποναβεντούρα (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις στοίχημα: Η Σαμπντόρια θέλει να εκμεταλλευτεί την ψυχολογική ανάταση από την πρώτη νίκη της, αλλά η Αταλάντα είναι σε πολύ καλό στάδιο. Η ισοπαλία απουσιάζει τόσο από τα μεταξύ τους παιχνίδια στη Γένοβα, όσο και από αυτά της Αταλάντα φέτος και δεν αποκλείεται να τη δούμε σήμερα (3.15 Stoiximan).  



21:45 ΙΝΤΕΡ - ΒΕΡΟΝΑ

Προϊστορία (από 1996): 8-1-0
Πέρυσι: -

ΙΝΤΕΡ: Αν και έπαιξε με 10 από το 5ο μόλις λεπτό, λόγω της αποβολή του Χαντάνοβιτς για μαρκάρισμα εντός περιοχής, αλλά ο Καρίσο (2ο παιχνίδι του εδώ και 2 χρόνια) την κράτησε ζωντανή, αποκρούοντας το πέναλτι. Δεν γλίτωσε το γκολ στο 21’, με τον Γκουαρίν να ισοφαρίζει στο 45’. Στο 53’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο ηγέτης Παλάσιο, που έκανε τα πάντα στο ματς της έδωσε προβάδισμα με δύο γκολ (55’, 71’). Η πίεση είχαν ελαφρώς την υπεροχή στο τέλος και έφτασαν στην ισοφάριση. Έδειξε χαρακτήρα και σε ιδανικές συνθήκες θα μπορούσε να τα έχει πάει και καλύτερα στο παιχνίδι. Παρέμεινε ωστόσο χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-2-1), χάνοντας ακόμα περισσότερο την επαφή με την κορυφή, από την οποία πλέον απέχει 9 βαθμούς. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (19). Αήττητη από τη Βερόνα στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους (8-1-0), έχοντας το απόλυτο στις 5 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Τιμωρημένος ο κίπερ Χαντάνοβιτς (8 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Κίβου, ο μέσος Μαριγκά και ο επιθετικός Μιλίτο (3 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Καμπανιάρο και ο μέσος Άλβαρεζ (7 συμμ./2 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 2-2-1

ΒΕΡΟΝΑ: Τρίτη σερί νίκη πέτυχε η Βερόνα, που δείχνει ότι έχει έρθει για να μείνει. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάρμα προηγήθηκε στο 9’ με τον Κακιατόρε, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να το γυρίσουν με γκολ στο 19’ και 25’. Καλύτερη η Βερόνα στην επανάληψη, όπου εκμεταλλεύτηκε τα δύο ελαφρώς τραβηγμένα πέναλτι που της δόθηκαν, με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί και στα δύο. Προηγουμένως είχε κερδίσει Μπολόνια και Λιβόρνο και έχοντας παραμείνει αήττητη για 4 αγωνιστικές (3-1-0), κατάφερε να βρεθεί στην 4η θέση, ένα βαθμό μπροστά από τη σημερινή της αντίπαλο. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Σάρντο (7 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Ριγκόνι (8 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Μπερναρντίνι (4 συμμ.) και ο μέσος Γκουάνα. Έληψαν στα τελευταία και λογικά επιστρέφουν σήμερα οι κεντρικοί αμυντικοί Μόρας (6 συμμ./1 ασίστ), Μαϊέτα (4 συμμ.).

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοίχημα: Σκληροτράχηλη ομάδα η συμπαθέστατη Βερόνα, αλλά η Ίντερ έχει μεγαλύτερο κίνητρο και δύσκολα να συνεχίσει και σήμερα τα αρνητικά αποτελέσματα. Άσος στο 1.45 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση